LUISS Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

LUISS Business School , acreditată de EQUIS, este Școala de Afaceri și Management a Universității LUISS Guido Carli și se află în Roma (Italia). Școala conduce dezvoltarea și dezvoltarea persoanelor și a companiilor. Instruiește talentele care vor putea să promoveze creșterea socială și de afaceri în cadrul instituțiilor mici și mari, combinând spiritul antreprenorial cu calitățile neconvenționale: creativitatea, cu capacitatea de a contesta toate dificultățile.

Dacă ambiția dvs. constă în începerea unei afaceri sau schimbarea unei organizații mari, transformarea lumii dvs. sau schimbarea lumii, LUISS Business School are legăturile cu viitorul dumneavoastră.

LUISS Business School este alimentat și înconjurat de inovație , creativitate și oportunități . Aici veți învăța și veți avea acces la facultate de clasă mondială, vorbitori invitați și lideri din industrie.

Un campus internațional în inima Romei (Italia). Nu există loc ca Roma! LUISS Business School este o școală de afaceri de primă clasă din orașul istoric al Romei (Italia), unde frumusețea, istoria și cultura oferă un mediu uimitor. Școala este situată într-una dintre cele mai remarcabile, istorice și artistice ale Romei, iar clădirile sale reflectă atmosfera și frumusețea orașului. Cu bogata istorie și cultură a orașului și creativitatea afacerilor italiene, există tot ceea ce aveți nevoie pentru o experiență de transformare.

Experiența unei școli de afaceri în top 1% în întreaga lume

LUISS Business School câștigat standardul de aur EQUIS-acreditare, asigurându-vă că aveți o experiență de învățare de cea mai înaltă calitate.

Etica, responsabilitatea și durabilitatea

Centrul de etică, responsabilitate și sustenabilitate (ERShub) a fost creat pentru a da valoare eticii, responsabilității și sustenabilității în educația în management și în acțiunile economice în general. ERShub promovează ideea că o abordare etică, responsabilă și durabilă în desfășurarea afacerilor este esențială pentru realizarea unor rezultate economice semnificative și de lungă durată, permițând în același timp interpretarea corectă a dinamicii lumii actuale și a provocărilor globale care o caracterizează.

Planificarea pentru a începe o afacere. Dacă este vorba despre start-up de afaceri, care este în centrul următorului pas în carieră, școala oferă acces la modele, planificări și oportunități de finanțare pentru elevi care să devină antreprenori.

Locații

Roma

LUISS Business School

Address
Via Nomentana,216
00162 Roma, Lazio, Italia
Număr de telefon
+39 06 85 225 689