Swiss School of Management, Rome Italy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala Elvețiană de Management, Roma, Italia

Magia se întâmplă la Roma!

Școala Elvețiană de Management este un institut privat de învățământ superior acreditat, situat în campusul Universității din Washington, în centrul istoric al orașului Roma. Avem un corp divers de studenți, venind din toată lumea, studiind programele noastre de masterat și licențe acreditate în administrarea afacerilor.

Acreditari:

SSM este o școală omologată UNESCO / International Association of Universities

SSM este acreditat de IACBE SUA.

SSM este o instituție de învățământ superior certificată de calitate, certificată de EduQua

SSM este o instituție acreditată de Departamentul Afacerilor Veteranilor din SUA

La Școala Elvețiană de Management, obiectivul nostru este să vă stimulăm setea de cunoștințe, să vă creăm încrederea și să vă oferim cursuri inovatoare și materiale în timp util. Oferim o mare varietate de cursuri și programe academice și profesionale. O carieră de succes necesită o bază solidă de cunoștințe de afaceri. De aceea, nu numai că învățăm eficient fundamentele de afaceri, dar mergem cu un pas mai departe pentru a asigura dezvoltarea abilităților de conducere.

Obiectivul nostru este de a oferi elevilor o experiență reală în clasă. La SSM veți simula adevăratele provocări cu care se confruntă liderii de afaceri, deoarece sunteți chemați să analizați datele, să dezvoltați alternative, să faceți și să vă apărați recomandările și să executați. Reușim în acest obiectiv nu numai folosind studii de caz, ci și având membri extraordinari ai facultății internaționale, care ne îmbogățesc cursurile cu experiență în viața reală, pregătindu-vă pentru lumea reală a afacerilor mai bine decât orice program bazat pe prelegeri.

Noi țesem vizite de companie, lectori invitați și vorbitori din industrie sau din domeniul de studiu de-a lungul ofertelor noastre de curs. În plus, fiecare curs include legătura dintre o componentă de conducere, etică și antreprenorială care va permite candidaților să transforme conceptele în decizii, cunoștințe în acțiune și idei în schimbare oferind posibilitatea de a aplica ceea ce ai învățat în clasă la viața reală. În fiecare clasă, vă vom deschide mintea pentru modul în care funcționează cu adevărat lumea afacerilor, vom contribui la aspectul și comportamentul dvs. profesional.

Curriculumul nostru complet este susținut în continuare prin accentuarea abilităților practice, cum ar fi prezentarea și vorbirea în public, sensibilitatea culturală și munca în echipă. La absolvirea studenților noștri, cu gradul de recunoaștere internațională; comandă o gamă largă de concepte de management internațional, gândește strategic, înțelege arta motivației și are capacitatea de a efectua analize de afaceri independente și de a încadra soluții la probleme complexe de afaceri.

Vă întâmpinăm să vizualizați site-ul nostru http: /ssm.swiss, deoarece suntem siguri că veți constata că un grad SSM vă va oferi o oportunitate unică și valoroasă de educație care vă va ajuta în atingerea aspirațiilor dvs. în carieră.

Locații

Roma

Swiss School of Management, Rome

Address
Swiss School of Management
c/o University of Washington Rome Center
Piazza del Biscione 95

00186 Roma, Lazio, Italia
Număr de telefon
+39 338 778 44 37

Acreditări