Citește Descrierea Oficială

Cealaltă parte a turismului

UET - Universitatea Europeană pentru Turism a fost înființată în 1993 cu scopul de a instrui profesioniști în domeniul turismului.

Sectorul turismului, cu o probabilitate mai mare de schimbări bruște decât oricare alt sector, are o mare nevoie de specialiști cu o înaltă specializare care sunt obișnuiți să se ocupe de un context internațional.

117161_36872034_1907980502594386_8389518494412046336_o.jpg

Viziune

UET Italia este liderul oferind un model de rol global realizat în Italia, care stabilește noi frontiere în educația și formarea în turism și ospitalitate.

Misiune

UET oferă o experiență unică de învățare, abilități și competențe pentru studenți și organizații din întreaga lume. În consultarea cu industria, dezvoltăm Pathways învățământ și programe de formare care răspund naturii dinamice a industriei turismului și ospitalității și creând oportunități de angajare și o carieră care să satisfacă aspirațiile studenților, stilul de viață și calitatea vieții. În parteneriat cu industria și guvernul oferim oportunități excelente de stagiu, proiecte capstone, oportunități de networking și experiență de învățare la nivel mondial și experiențe profesionale pentru studenții noștri și partenerii noștri. Promovăm o cultură a inovației care încurajează asumarea de riscuri, spiritul antreprenorial și flexibilitatea în rândul personalului și studenților noștri. Ne angajăm să recruteze și să dezvolte o echipă diversă care promovează, reflectă și sprijină studenții și partenerii noștri.

valori

UET se angajează:

  • Cele mai înalte standarde de excelență și responsabilitate
  • Experiența studenților și capacitatea de angajare
  • Adoptarea tendințelor globale
  • Promovarea inovației și a gândirii creative
  • Lucru în echipă, parteneriat și sinergii
  • Transparență și onestitate
  • Corectitudinea, echitatea și tratarea reciprocă cu respect
  • Un mediu stimulativ, colegial, profesional și receptiv117211_fotoTPSTI_Amadeus.jpg


Teme cheie pentru îmbunătățire

Comunitate: Vom susține, susține și crea comunități multiple în cadrul cărora studenții noștri pot învăța și dezvolta.

Angajament: Vom asigura studenții noștri să se angajeze cu studiile lor și cu numeroasele oportunități disponibile în cadrul și în afara UET prin care pot dezvolta atribute de absolvent și capacitate de angajare.

Sprijin: Vă vom oferi un sprijin prompt și util, proactiv și reactiv, pentru a vă putea îndeplini potențialul.

Feedback: Vă vom oferi feedback prompt și util

Recunoaștere: Vom sprijini și vom recunoaște bunele practici pedagogice

Procentul ridicat de plasare a locurilor de muncă pentru cursuri și masterat în turism

Cu cursurile și masterat, elevii au o șansă reală de a lucra la sfârșitul programului de studiu și de stagiu. UET raportează o plasare de locuri de muncă foarte ridicată post-curs, care, în funcție de sector, este între 75% și 82%. Locurile de muncă ale studenților noștri au loc atât în Italia, cât și în străinătate.117215_UETweb-277.jpg

Acreditari

UET este autorizat de Ministerul Educației în conformitate cu Decretul prezidențial 389/1994 OM 13.01.99. De asemenea, este certificat în conformitate cu UNI ENI ISO 9001: 2008.

UET a încheiat acorduri cu universități naționale și internaționale pentru o cooperare științifică și educațională.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA Global

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

Acest Master of Business Administration sau MBA (Global Hospitality and Tourism) este bun pentru: absolvenții care doresc să-și aprofundeze studiul, cei care doresc să de ... [+]

Acest program vă va face apel dacă sunteți:

Carieră care lucrează în prezent în industria turismului și ospitalității,Carieră care doresc să urmeze o carieră în domeniul managementului turismului și ospitalității internaționale;Absolvent care dorește să vă continue studiul

Veți avea o experiență educațională care integrează cercetarea, teoria academică și practica de afaceri din lumea reală. Programul vă va oferi abilitățile necesare pentru a satisface cererea de profesioniști de management în industria internațională de turism și ospitalitate. La finalizarea acestui grad, este de așteptat ca veți fi în măsură să urmărească o carieră în numeroase domenii, inclusiv: sectorul ospitalității și turismului, organizațiile de management al destinațiilor; învățământul sectorului terțiar în turism și ospitalitate, consultanță (cercetare) lucrează în turism și ospitalitate sau devin antreprenor.... [-]

Italia Milan
Octombrie 2019
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Students Reflect on their UET experience.

UET Милане - Приезжайте сюда!