UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cealalta parte a turismului

UET - Universitatea Europeană pentru Turism a fost infiintata in anul 1993, cu scopul instruirii personalului din sectorul turismului.

Sectorul turistic, mai probabil la schimbări bruște decât orice alt sector, este mare nevoie de profesioniști extrem de specializate, care sunt folosite pentru a face într-un context internațional.

Teme cheie pentru Îmbunătățire

COMUNITATE: Vom susține, de sprijin și de a crea mai multe comunități în care studenții noștri pot învăța și de a dezvolta.

Logodnă: Ne vom asigura că studenții noștri se angajeze cu studiile lor și cu numeroasele oportunități disponibile în interiorul și în afara UET prin care se pot dezvolta atribute absolvent și potențialul de angajare.

Suport: Va vom oferi sprijin în timp util și de ajutor, pro-activ și reactively, pentru ca acestea să poată îndeplini potențialul.

Parere: Va vom oferi va solicita și un feedback util

recunoaştere: Vom sprijini și recunoaște bunele practici de predare

Procentul mare de locuri de muncă de Plasament pentru cursuri și Master în Turism

Cu cursurile și una de masterat, studenții au o șansă reală de a lucra la sfârșitul programului lor de studiu și de stagiu. UET raportează o destinație de plasare foarte mare de locuri de muncă post-curs, care în funcție de sector, este cuprins între 75% și 82%. plasarea forței de muncă studenților noștri să aibă loc atât în ​​Italia cât și în străinătate.

Procedura de viza pentru Cererea pentru studenții străini

Inainte de înscriere, studentul trebuie să trimită CV-ul lor la locul de alegerea lor și să fie disponibile pentru a avea un interviu telefonic sau prin Skype.

Confirmarea de înscriere are loc numai după ce studentul a plătit 50% din școlarizare desigur totală și taxa de înregistrare.

Odată ce contractul semnat și primirea plății au fost primite, UET va pregăti toate documentele sau documentația necesară pentru a fi prezentate la biroul de vize al Consulatului italian din țara de origine.

Pentru toți studenții străini care doresc să se înscrie, UET oferă un serviciu pentru procedura menționată mai sus.

Este foarte important ca elevul să notifice imediat locația UET la alegerea lor cu privire la rezultatul procedurii de viză (dacă viza a fost acordată sau nu).

La sosirea în Italia, UET va ajuta elevul să completeze actele în vederea obținerii unui permis de ședere.

Cazare

UET oferă asistență gratuită în găsirea unei locuințe furnizarea de date de contact și referințele necesare.

Elevii pot alege tipul de cazare pe care îl preferă în funcție de durata șederii lor. Aici sunt cateva exemple:

Homestay de familie Apartamente în comun cu alți studenți B & B, Hoteluri și Residences afiliat cu școala Acordurile de cazare rezervări și plata sunt în întregime pe cheltuiala studentului.

ACREDITARI

UET este autorizat de către Ministerul Educației în temeiul Decretului prezidențial 389/1994 OM 13.01.99. Este, de asemenea, certificat în conformitate cu UNI ENI ISO 9001: 2008.

UET a făcut acorduri cu universități naționale și internaționale pentru o cooperare științifică și educațională.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri Globale »

Programe

Această școală oferă și:

MBA Global

Mba în Ospitalitate Globală și Managementul Turismului

Campus Cu normă întreagă 12 luni June 2018 Italia Roma Milano Palermo + 2 mai mult

UET Italia lansează UET International pentru a oferi programe de limba engleză predate la nivel global. În MBA nostru Înscrieți-vă în Hospitality Global Management Turistic incepand de la 2 noiembrie 2015. [+]

Despre Programul

UET Italia a lansat UET International pentru a oferi programe de limba engleză predate la nivel global. Prima a fost ingestia mba în ospitalitate globală și managementul turismului a început la 2 noiembrie 2015.

MBA este format din 3 faze:

Teoria (4 luni în campusul Milano) Stagiu (4 luni, în orice loc, inclusiv la locul de muncă actual) Proiectul Capstone (4 luni on-line, dar viva la Milano).

Obține un grad dublu de la UET și o universitate din Marea Britanie, prin transferul de 120 de ore de credit acumulate la MBA nostru pe deplin acreditat de patru universitati din Marea Britanie, inclusiv Coventry University (Londra Campus), clasat pe locul nr. 2 în turism și ospitalitate în Regatul Unit 2016 Guardian League Universitatea Ghid.... [-]


Videoclipuri

Students Reflect on their UET experience.

UET Милане - Приезжайте сюда!