Ritsumeikan Asia Pacific University (APU)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cu peste 100 de ani de tradiție și istorie, Academia Ritsumeikan a deschis APU în aprilie 2000 ca prima universitate cu adevărat internațională din Japonia. Școlile noastre absolvite îi întâmpină pe elevi într-un curriculum complet bazat pe limba engleză, într-un mediu multicultural unic. Școlile postuniversitare de la APU se concentrează asupra studiilor Asia-Pacific, cu opțiuni de studiu orientate spre abordarea problemelor complexe cu care se confruntă societățile și mediile din regiunea Asia Pacific, precum și management, cu accent pe stilul japonez de afaceri și lumea dinamică a afaceri internationale. Școlile postuniversitare ale APU sunt pe deplin acreditate de Ministerul Educației, Culturii, Sportului, Științei și Tehnologiei din Japonia (MEXT).

Educație de clasă mondială

Programele absolvent ale APU au fost selectate pentru mai multe scheme de burse de prestigiu în ultimii ani, printre care se numără programul de bursă "Japonia comună / Banca Mondială" și "Programul bursier din Asia de Dezvoltare-Japonia". Unele dintre celelalte organizații care au sponsorizat studenții noștri sunt Ministerul de Finanțe al Indoneziei, corporațiile japoneze, organele guvernamentale locale și Agenția de Cooperare Internațională Japonia (JICA).

Un mediu internațional real

Campusul este o ușă unică pentru lume, atrăgând studenții și facultățile din întreaga lume. Membrii noștri din facultate japoneză vin, de asemenea, cu cariere internaționale și experiențe academice diverse. Acest amestec extrem de bogat de limbă și cultură a câștigat APU reputația de a fi "satul global" al Japoniei.

Experiența japoneză

Deoarece cursurile de absolvire a școlii sunt desfășurate în întregime în limba engleză, nu este necesară cunoașterea prealabilă a limbii japoneze. Cu toate acestea, pentru cei cu un interes deosebit de a învăța limba japoneză, clasele de începători sunt ținute special pentru studenții absolvenți, fără costuri suplimentare. Impresionați în cultura Japoniei, elevii pot să-și folosească zilnic noile cunoștințe lingvistice.

Acreditarea internațională

- Începând cu luna august 2016 - Ritsumeikan Asia Pacific University este un membru acreditat al AACSB International-Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business ( http://AACSB.edu/ ) Ritsumeikan Asia Pacific University este una dintre cele trei instituții din Japonia pentru a realiza această acreditare. Din aceste instituții, suntem singurii care oferă un curriculum de licență pentru mediul de afaceri atât în ​​limba engleză, cât și în limba japoneză și au singurul program de MBA în limba engleză acreditat în Japonia.

Locații

Beppu

Ritsumeikan Asia Pacific University

Address
1-1 Jumonjibaru, Beppu, Oita
874-8577 Beppu, Prefectura Ōita, Japonia
Număr de telefon
+81-977-78-1119