Citește Descrierea Oficială

Misiunea noastră este de a dezvolta lideri vizionari, care creează și inovează societăți. In anul 1992, GLOBIS - O combinație a cuvintelor "globale" și "de afaceri" - sa născut sub forma unui singur curs de marketing predat într-o sală de clasă închiriată în centrul orașului Tokyo. De la aceste începuturi modeste instituția a crescut în cea mai mare scoala de afaceri din Japonia, cu programe de MBA foarte clasate în japoneză și engleză, full-time și part-time, în campus și on-line.

Ca un tânăr, ambițios și de mare succes de start-up, GLOBIS își propune să inspire și să cultive liderii de afaceri de mâine pe cale de a deveni No. din Asia 1 școală de afaceri.

Istoricul GLOBIS

O afacere start-up care a devenit o instituție de învățământ de clasă mondială.

Nașterea unei școli de afaceri

In anul 1992, la vârsta de 30 de ani, antreprenor Yoshito Hori a creat 'GLOBIS' de la zero (combinarea și "de afaceri", cuvintele "globală"), în mare parte inspirat de la Harvard Business School MBA-program de la care a absolvit un an mai devreme. Școala a găsit viața în apartament Tokyo central de presedintele Hori lui, cu președintele Hori ca unic angajat. Dupa trimiterea de scrisori catre absolventii HBS din Japonia și invitându-i să predea la GLOBIS Facultatea de Management-președinte Hori nou format a reușit să adune o echipă din rețeaua sa personală și a început să instruiască prima clasă de pionierat de 20 de elevi, folosind celebrul " metoda de caz. " Astăzi, GLOBIS este o instituție de învățământ în expansiune și-a instruit mii de profesioniști de afaceri internaționale.

Cele mai înalte standarde de educație de management

Primii studenti GLOBIS au fost indivizi cunoștințe foame care au finanțat studiile cu banii lor proprii și, prin urmare, au cerut cele mai bune: educație topquality de la instructori de clasă mondială. GLOBIS cere cele mai înalte standarde de la toți membrii facultății, cere ca instructorii să aibă sau diplome MBA alte masterat, experiență de afaceri din lumea reală și capacitatea de a preda folosind cazul în care metoda mai degrabă decât stilul tradițional de curs. Această abordare unică a educației de afaceri a creat un val de aplicatii, fapt care ia determinat GLOBIS să construiască încă două campusuri în orașele Osaka și Nagoya.

Cea mai mare scoala de afaceri din Japonia

GLOBIS "succesul și creșterea rapidă a fost determinată de energie intensa presedintelui Hori și prin cuvânt din gura ca urmare abordare revoluționară a educației. Exponențială GLOBIS o creștere cu experiență a asigurat locul ca cea mai mare școală de management din Japonia, aducând-o cu un pas mai aproape de obiectivul final de a deveni scoala de afaceri de top din Asia.

Dupa ce a atins 20-a aniversare în 2012, GLOBIS a continuat să se extindă și să caute noi provocări, lansarea de noi campusuri în Sendai și Fukuoka, și filiale în Shanghai și Singapore.

Cu cinci campusuri la nivel național și două birouri în străinătate, GLOBIS este rapid recunoscuta ca fiind una dintre cele mai rapide scoli de afaceri în creștere din Asia.

Ceea ce oferim

GLOBIS este mai mult decât o școală de afaceri. Reteaua de oameni vor întâlni aici, abilitățile de neprețuit pe care le va obține și misiunea personală va fi încurajat să modeleze va ajuta să devină un "lider vizionar care creează și inovează societăți."

Kokorozashi

Termenul japonez "Kokorozashi" este interpretat de GLOBIS ca având o misiune personală, însăși esența puterii unui lider.

Misiune personală

GLOBIS există pentru a educa oamenii care sunt ambițioase sau nu în scopuri de auto-premarirea, ci pentru a crea schimbări pozitive în societate. Acesta este motivul pentru GLOBIS pune un accent deosebit pe dezvoltarea Kokorozashi studenților săi. In timpul studiilor la GLOBIS, vi se va oferi oportunități ample de a gândi profund despre propria ta misiune personală și de a descoperi ceea ce sunt cu adevarat pasionati. Prin dezvoltarea de această unitate de interior, va fi capabil să creeze o rețea personală și de a utiliza mai multe aptitudini pe care le vor avea de câștigat în timpul studiilor.

Rețeaua de personal

Contactele și prieteniile pe care le face la GLOBIS poate schimba viața ta. Un amestec divers de studenți, o facultate cu adevărat globală și asociații cu lideri de afaceri de top va ajuta să porniți pe calea spre succes. GLOBIS colegii, absolventii si lectori pot deveni parteneri pentru afaceri viitori, investitori sau mentori-totul se reduce la cât de mult efort ai pus în extinderea rețelei personale. Încercați întâlnire cât mai mulți oameni posibil, în timpul studiilor la GLOBIS, ca rețea de contacte va fi un instrument esențial în sprijinirea misiunii și succesul în viața ta.

Afaceri si conceptuale Talent

studenții GLOBIS nu învață doar abilități de afaceri dure, cum ar fi contabilitate, finanțe și marketing-au studiat, de asemenea, abilitățile moi necesare pentru a inova și de a crea valoare într-o lume globalizată. Comunicare, negociere, gândirea critică și filosofia de management sunt doar cateva dintre multele subiecte pe care se va acoperi în timpul studiilor la GLOBIS, toate acestea vor ajuta contribui la creșterea ta personală.

Programe predate în:
Engleză
Japonez

Această școală oferă și:

MBA

Globis University

Full-time GLOBIS MBA este un program intensiv de un an conceput pentru cei care doresc să faceți upgrade rapid oportunitățile lor de cunoștințe de afaceri, de conducere ș ... [+]

De ce MBA GLOBIS Full-time?

Full-time GLOBIS MBA este un program intensiv de un an conceput pentru cei care doresc să faceți upgrade rapid oportunitățile lor de cunoștințe de afaceri, de conducere și de carieră.

Clasele sunt deținute în timpul zilei, în timpul săptămânii. În afara acestora, studenții au posibilitatea de a extinde rețeaua lor și pentru a crea noi oportunități de carieră, cu ajutorul unei echipe dedicate de servicii de carieră, care lucrează cu o gamă largă de companii partenere.

Dacă sunteți în căutarea pentru un program accelerat, cu un impact de durată asupra carierei și vieții, cu atât GLOBIS Full-time MBA este alegerea pentru tine.... [-]

Japonia Tokyo
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză