Globis University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea noastră este de a dezvolta lideri vizionari care creează și inovează societăți.

În 1992, Globis - o combinație a cuvintelor "global" și "business" - sa născut sub forma unui singur curs de marketing predat într-o sală de închiriat din centrul orașului Tokyo. Din aceste începuturi umile instituția a crescut în cea mai mare școală de afaceri din Japonia, cu programe de MBA înalt în clasa japoneză și engleză, cu normă întreagă și part-time, în campus și online.

Ca o Globis tânără, ambițioasă și de mare succes, Globis își propune să inspire și să îngrijească liderii de afaceri de mâine pe calea de a deveni prima școală de afaceri din Asia.

Istoria Globis

O inițiativă de start care a devenit o instituție de învățământ de clasă mondială.

Nașterea unei școli de afaceri

În 1992, la vârsta de 30 de ani, antreprenorul Yoshito Hori a creat " Globis " de la zero (combinând cuvintele "global" și "business"), inspirat în mare parte de programul MBA al Harvard Business School - de la care a absolvit cu un an mai devreme. Școala a găsit viața în apartamentul central al președintelui Hori din Tokyo, cu președintele Hori ca singur angajat. După trimiterea de scrisori către absolvenții HBS din Japonia - și invitându-i să predea la Școala de Management Globis , președintele Hori a reușit să adune o echipă din rețeaua sa personală și a început să instruiască prima clasă de pionierat de 20 de elevi, caz. " Astăzi, Globis este o instituție de învățământ în expansiune și a instruit mii de profesioniști de afaceri internaționali.

Cele mai înalte standarde ale educației manageriale

Primii studenți Globis erau indivizi care aveau cunoștință de cunoștințe și care și-au finanțat studiile cu banii proprii și, prin urmare, au cerut cele mai bune rezultate: educația de vârf de la instructorii de clasă mondială. Globis solicită cele mai înalte standarde de la toți membrii facultății, care necesită instructori pentru a avea MBA-uri sau alte diplome de masterat, experiență de afaceri în lumea reală și capacitatea de a preda folosind metoda cazului, mai degrabă decât stilul tradițional de curs. Această abordare unică a educației în afaceri a creat o creștere a numărului de aplicații, determinând Globis să construiască încă două campusuri în orașele Osaka și Nagoya.

Cea mai mare școală de afaceri din Japonia

Succesul și creșterea rapidă a Globis fost determinate de energia intensă a președintelui Hori și de cuvântul pe Globis , în urma abordării sale revoluționare în domeniul educației. Globis experiență și-a asigurat locul în calitate de cea mai mare școală de management din Japonia, apropiindu-se cu un pas mai aproape de obiectivul său final de a deveni cea mai bună școală de afaceri din Asia.

După ce a împlinit 20 de ani în 2012, Globis a continuat să se extindă și să caute noi provocări, lansând campusuri noi în Sendai și Fukuoka și filiale în Shanghai și Singapore.

Cu cinci campusuri la nivel național și două birouri în străinătate, Globis devine rapid recunoscut ca fiind una dintre școlile de afaceri cu cea mai rapidă creștere din Asia.

Ceea ce oferim

Globis este mai mult decât o școală de afaceri. Rețeaua de persoane pe care o veți întâlni aici, abilitățile neprețuite pe care le veți obține și misiunea personală pe care o veți încuraja să o formați vă vor ajuta să deveniți un "lider vizionar care creează și inovează societăți".

Kokorozashi

Termenul japonez "Kokorozashi" este interpretat de Globis ca având o misiune personală, chiar nucleul puterii unui lider.

Misiune personală

Globis există pentru a educa oamenii care sunt ambițioși - nu pentru scopuri de auto-aggrandizare, ci pentru a crea schimbări pozitive în societate. Acesta este motivul pentru care Globis pune un accent deosebit pe dezvoltarea Kokorozashi elevilor săi. În timpul studiilor la Globis , vi se vor oferi oportunități ample de a vă gândi profund la propria misiune personală și de a descoperi cu adevărat că sunteți pasionați. Dezvoltând această unitate interioară, veți putea crea o rețea personală și veți folosi multe abilități pe care le veți obține în timpul studiilor.

Rețea personală

Contactele și prieteniile pe care le faceți la Globis pot schimba viața. Un mix divers de elevi, o facultate cu adevărat globală și asociații cu lideri de afaceri de top vă vor ajuta să vă începeți pe calea spre succes. Globis , absolvenții și lectorii pot deveni partenerii de afaceri viitori, investitori sau mentori - totul se Globis la efortul pe care îl puneți în extinderea rețelei personale. Încercați să întâlniți cât mai mulți oameni pe durata studiilor la Globis , deoarece rețeaua dvs. de contacte va fi un instrument esențial în sprijinirea misiunii și a succesului în viață.

Afaceri

Studenții Globis nu învață abilități de afaceri dificile, cum ar fi contabilitatea, finanțele și marketingul - studiază, de asemenea, abilitățile soft necesare pentru a inova și a crea valoare într-o lume globalizată. Comunicarea, negocierea, gândirea critică și filozofia managementului sunt doar câteva din multele subiecte pe care le veți acoperi în timpul studiilor la Globis , toate acestea contribuind la creșterea personală.

Locații

Tokyo

Address
Sumitomo Fudosan Kojimachi Bldg.,
5-1 Niban-cho, Chiyoda-ku, 102-0084

Tokyo, Japonia

Programe