Globis University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea noastră este de a dezvolta lideri vizionari care creează și inovează societăți.

În 1992, Globis - o combinație a cuvintelor „global” și „business” - s-a născut sub forma unui singur curs de marketing predat într-o sală de clasă închiriată din centrul orașului Tokyo. De la aceste umile începuturi, instituția a devenit cea mai mare școală de afaceri din Japonia, cu programe MBA foarte bine clasate în japoneză și engleză, cu normă întreagă și cu jumătate de normă, în campus și online.

Ca o Globis tânără, ambițioasă și de mare succes, Globis își propune să inspire și să îngrijească liderii de afaceri de mâine pe calea de a deveni prima școală de afaceri din Asia.

Istoria Globis

O inițiativă de start care a devenit o instituție de învățământ de clasă mondială.

Nașterea unei școli de afaceri

În 1992, la vârsta de 30 de ani, antreprenorul Yoshito Hori a creat " Globis " de la zero (combinând cuvintele "global" și "business"), inspirat în mare parte de programul MBA al Harvard Business School - de la care a absolvit cu un an mai devreme. Școala a găsit viața în apartamentul central al președintelui Hori din Tokyo, cu președintele Hori ca singur angajat. După trimiterea de scrisori către absolvenții HBS din Japonia - și invitându-i să predea la Școala de Management Globis , președintele Hori a reușit să adune o echipă din rețeaua sa personală și a început să instruiască prima clasă de pionierat de 20 de elevi, caz. " Astăzi, Globis este o instituție de învățământ în expansiune și a instruit mii de profesioniști de afaceri internaționali.

Cele mai înalte standarde ale educației manageriale

Primii studenți de la Globis au fost indivizi înfometați de cunoștințe, care și-au finanțat studiile cu banii proprii și, prin urmare, au cerut cel mai bun: educație de cea mai bună calitate de la instructorii de Globis mondială. Globis solicită cele mai înalte standarde de la toți membrii facultății, cerând instructorilor să aibă MBA-uri sau alte programe de masterat, experiență reală în afaceri și capacitatea de a învăța folosind metoda de caz - mai degrabă decât stilul tradițional de lectură. Această abordare unică a educației de afaceri a creat o creștere a aplicațiilor, determinând Globis să construiască încă două campusuri în orașele Osaka și Nagoya.

Cea mai mare școală de afaceri din Japonia

Succesul și creșterea rapidă a Globis au fost determinate de energia intensă a președintelui Hori și de cuvânt, în urma abordării sale revoluționare a educației. Creșterea exponențială pe care Globis experimentat-o și-a asigurat locul ca cea mai mare școală de management din Japonia, aducându-i un pas mai aproape de obiectivul său final de a deveni școala de afaceri de top din Asia.

După ce a împlinit 20 de ani în 2012, Globis a continuat să se extindă și să caute noi provocări, lansând campusuri noi în Sendai și Fukuoka și filiale în Shanghai și Singapore.

Cu cinci campusuri la nivel național și două birouri în străinătate, Globis devine recunoscut ca una dintre școlile de afaceri cu cea mai rapidă creștere din Asia.

Ceea ce oferim

Globis este mai mult decât o școală de afaceri. Rețeaua de persoane pe care o veți întâlni aici, abilitățile neprețuite pe care le veți obține și misiunea personală pe care o veți încuraja să o formați vă vor ajuta să deveniți un "lider vizionar care creează și inovează societăți".

Kokorozashi

Termenul japonez "Kokorozashi" este interpretat de Globis ca având o misiune personală, chiar nucleul puterii unui lider.

Misiune personală

Globis există pentru a educa oamenii care sunt ambițioși - nu pentru scopuri de auto-aggrandizare, ci pentru a crea schimbări pozitive în societate. Acesta este motivul pentru care Globis pune un accent deosebit pe dezvoltarea Kokorozashi elevilor săi. În timpul studiilor la Globis , vi se vor oferi oportunități ample de a vă gândi profund la propria misiune personală și de a descoperi cu adevărat că sunteți pasionați. Dezvoltând această unitate interioară, veți putea crea o rețea personală și veți folosi multe abilități pe care le veți obține în timpul studiilor.

Rețea personală

Contactele și prieteniile pe care le faceți la Globis pot schimba viața. Un mix divers de studenți, o facultate cu adevărat globală și asociații cu lideri de afaceri de top te vor ajuta să îți pornești pe calea către succes. Colegii, studenții și lectorii Globis pot deveni viitorii dvs. parteneri de afaceri, investitori sau mentori - totul se reduce la efortul pe care îl depuneți în extinderea rețelei dvs. personale. Încercați să întâlniți cât mai mulți oameni în timpul studiilor efectuate la Globis , deoarece rețeaua dvs. de contacte va fi un instrument esențial pentru susținerea misiunii și succesului dvs. în viață.

Abilități comerciale și conceptuale

Studenții Globis nu învață doar abilități de afaceri grele, precum contabilitate, finanțe și marketing - ci studiază, de asemenea, abilitățile soft necesare pentru a inova și a crea valoare într-o lume globalizată. Comunicarea, negocierea, gândirea critică și filosofia de management sunt doar câteva dintre numeroasele subiecte pe care le veți aborda în timpul studiilor la Globis , toate acestea contribuind la creșterea personală.

Pentru informații actualizate despre curs, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web:
href = "https://www.globis.ac.jp/

Locații

Tokyo

Address
Sumitomo Fudosan Kojimachi Bldg.,
5-1 Niban-cho, Chiyoda-ku

102-0084 Tokyo, Japonia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe