Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Hitotsubashi ICS este o școală de afaceri absolvent situată în centrul orașului Tokyo, Japonia. În anul 2018, Hitotsubashi ICS a fost clasată ca fiind cea de-a 1-a școală de afaceri din Japonia (QS Rankings). În 2000, un grup de inovatori în domeniul educației pentru afaceri a fondat Hitotsubashi ICS ca primul program global de MBA din Japonia. Astăzi, este fața globală a Hitoshubashi University Business School (HUB) și oferă atât programe de gradul cât și non-grad. Hitotsubashi ICS este bine cunoscut pentru programele de management general riguros din punct de vedere academic, consolidată în mod unic prin expertiza aprofundată în domeniul afacerilor și economiei japoneze și accesului neegalat la inovatorii de afaceri din Japonia și din întreaga lume.

În spiritul antreprenorial de origine, clasa Hitotsubashi ICS împinge frontierele educației în afaceri. Prin cursurile sale personalizate de semnătură, reînnoirea continuă a programelor de bază și serviciile personalizate de dezvoltare a carierei, școala se angajează în experiența de învățare a fiecărui student individual. Programul său de MBA are un raport de 3: 1 facultate-student, iar programul său EMBA este un raport 1: 1. Facultatea Hitotsubashi ICS vorbește și scrie pe o gamă largă de subiecte pentru publicul academic, de afaceri și politici. Mediul academic este orientat spre educarea liderilor globali care înțeleg și pentru rolul multidimensional al afacerilor în societate.

113043_D57D318A-85CC-4927-96AD-AFD257CD2257.png

Programe

Studenții Hitotsubashi ICS dezvoltă abilități de afaceri de vârf prin învățarea directă, explorând modele și cadre de afaceri alternative și formulând filosofii personale de leadership în afaceri. Elevii petrec mult timp lucrand impreuna la cursuri.

116260_HitotsubashiICS_MBA_EMBA_DBA.png

MBA

Hitotsubashi ICS oferă atât unu, cât și doi ani full-time programe de MBA. Serviciile de carieră ale școlii sunt puternice: în 2017, plasarea în 3 luni de la absolvire a fost de 96% (din care 72% în Japonia).

EMBA

Extrem de personalizat de 12 luni part-time Executive MBA program explorează atributele și provocările ambelor practici de management japoneză și occidentală. Curriculumul extrem de practic orientat spre management se desfășoară într-o experiență de învățare combinată, cu cursuri în clasă la campusul nostru Chiyoda din Tokyo, lecții virtuale și trei săptămâni globale de imersiune.

DBA

Programul de Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA) își pregătește candidații pentru leadership-ul de gândire în afaceri globale, revolving în jurul îndrumare în scris dizertația DBA.

Locații

Tokyo

Hitotsubashi ICS

Address
2-1-2 Hitotsubashi, Chiyoda-ku, Tokyo, Japan
101-8439 Tokyo, Japonia