Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Nagoya de Comerț

Istoria The NUCB Business School

Yuichi Kurimoto a fost prima persoană japoneză care a absolvit Facultatea de Arte din Universitatea din Alberta în 1930. La întoarcerea sa în Japonia a recunoscut că educația a fost cea mai mare parte accesibilă elităi și, astfel, a susținut lupta pentru a le pune la dispoziția celor disenfranți tânărul zilei. În 1935, a început un institut profesional denumit "Școala de cale ferată din Nagoya", urmat ulterior de o liceu și de un colegiu junior.

Întotdeauna un vizionar, Yuichi Kurimoto și-a dat seama că boom-ul economic și populațional postbelic din Japonia ar crea o cerere puternică pentru o instituție dedicată educației pentru afaceri. Astfel, în 1953, Universitatea de Comerț din Nagoya

Acreditare: NUCB a primit două dintre cele mai importante acreditări, AACSB

NUCB Business School anunță cu mândrie că este primul program de MBA din Japonia care deține dublă acreditare atât de la AACSB International, cât și de la Asociația de MBA-uri. Aceste note distinctive ale premiilor de excelență oferite de AACSB și AMBA ciment NUCB inițiativă strategică de a fi cele mai bune dintre cele mai bune dintre școlile de afaceri din Japonia și Asia. În această epocă a globalizării, recunoașterea internațională de către organisme de acreditare de prestigiu precum AACSB și AMBA înseamnă angajamentul nostru permanent de a menține asigurarea calității și de a menține cele mai înalte standarde globale.

Universitatea Nagoya de Comerț și Business și The NUCB Business School sunt autorizate pe deplin de către Ministerul Educației, Culturii, Sportului, Științei și Tehnologiei din Japonia.

NUCB și AACSB International

AACSB International - Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business este asociația profesională pentru învățământul de management colegiu și universitar și agenția premier de acreditare pentru programe de licență, masterat și doctorat în administrarea afacerilor și contabilitate.

În 2002, Universitatea Nagoya de Comerț și Afaceri

NUCB Business School și AMBA

The NUCB Business School este prima și singura școală de afaceri din Japonia, acreditată de Asociația de MBA. AMBA de acreditare se aplică numai la The NUCB Business School 's MBA și EMBA programe în limba japoneză; în timp ce AACSB International aprobă programele de licență și de licență.

NUCB Business School și Eduniversal

Eduniversal prezintă clasamentul votat de decenii de la universități și școli pe lista celor 1.000. NUCB a fost selectată ca fiind una dintre cele mai bune școli de afaceri cunoscute de către Comitetul Științific al Eduniversal.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA

The NUCB Business School

Scopul The NUCB Business School este de a insufla în studenții noștri motivația de a se angaja sau de a dezvolta cariere de succes și plină de satisfacții în mediile de a ... [+]

MBA în limba engleză și MIM (MSc în Management) sunt cele două diplome de limba engleză de la The NUCB Business School care includ studenți profesioniști și internaționali de schimb care reprezintă peste 40 de naționalități diferite, instructori practicieni cu experiență de afaceri internațională și o echipă administrativă dedicată dezvoltarea carierei în timpul înscrierii și post-absolvire.

Situat în cartierul de afaceri și financiar din Nagoya, la noul Campus Marunouchi Tower, vă invităm să vizitați campusul nostru și să învățați cum să faceți upgrade la abilitățile de care aveți nevoie pentru a ajunge la nivelul următor în cariera ta prin The NUCB Business School !... [-]

Japonia Nagoya
Septembrie 2019
La zi
Part time
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Innovation and Creative Thinking

International Student Welcome Party

Group Discussion / Case Method

Nagoya University of Commerce and Business
Address
The NUCB Business School Global Leader Program Admissions Office 1-3-1 Naka-ku Nishiki Nagoya, Japan
460-0003 Nagoya, Aichi Prefecture, Japonia
Website