Adventist University of Africa

Introducere

Citește Descrierea Oficială

112012_AUAMBAStudents.png

Despre AUA

Adventist University of Africa (AUA) este dedicată misiunii sale de a dezvolta și de a modela lideri pentru Africa și mai departe. Conducerea responsabilă și etică este unul dintre factorii cei mai critici pentru transformarea Africii.

Prin urmare, dorim să fim poarta de acces pentru dezvoltarea conducerii Africii, promovând cele mai înalte standarde ale educației postuniversitare și avansând cunoștințele și abilitățile profesionale într-un context "wholistic".

112013_AUAStudentsWalking.png

Pentru a realiza acest lucru, ne mândrim cu oferirea de educație bazată pe valoare. O astfel de educație conferă mult mai mult decât cunoștințe academice. Promovează o dezvoltare echilibrată a întregii persoane - spirituală, fizică, intelectuală și social-emoțională - un proces care se întinde pe o durată de viață.

Provocarea noastră pentru viitor este de a construi pe această bază puternică pentru a ne stabili ferm printre universitățile de vârf ale lumii.

Misiune

Pentru a oferi educație dinamică postuniversitară într-un context creștin, pregătiți absolvenții pentru a oferi conducere și servicii competente bazate pe integritate, respect și iubire, pentru a răspunde nevoilor bisericii și societății.

Viziune

A fi una dintre cele mai bune universități, promovând cele mai înalte standarde de educație postuniversitară în Africa și avansând cunoștințele și abilitățile profesionale într-un context holistic.

Valorile de bază

Cunoştinţe. Adevăr. Serviciu.

Locații

Nairobi

Address
Private Bag Mbagathi
Nairobi, Kenya

Nairobi, Județul Nairobi, Kenya