Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Intel College, Unul dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din regiune.

Intel College a fost stabilit din 1990 și oferă cursuri în afaceri și în Computing. Cursurile noastre variază de la cursuri cu jumătate de normă scurt tot drumul la programele de gradul - ambele studii universitare de masterat și programe. Cursurile sunt oferite de zi, seara și sâmbăta.

Intel College este înregistrată de către Ministerul Învățământului Superior pentru Știință și Tehnologie. (MOHEST) / MOHEST/PC/1354/010

Intel College a fost de lucru cu Universitatea din Sunderland, Marea Britanie într-un parteneriat de colaborare. Acest parteneriat permite Universitatea din Sunderland pentru a rula programele lor de gradul în Intel College. Acest parteneriat a fost validat de către Comisia pentru educație University (CUE), Kenia, Și este în mod constant de calitate asigurate de relevant Autoritățile britanice. Cu 25 de ani de experiență în domeniul educației, prioritatea a colegiului este de a asigura că fiecare elev se bucură de o experiență excelentă de student în timp ce studia la Intel.

Studenții beneficiază de cadre didactice cu înaltă calificare, care sunt atât de experți subiect și, de asemenea, instruiți pentru a preda. Ofertele colegiu spații de învățare, care sunt moderne, tehnologie îmbogățit și reflectă un mediu de învățare a secolului 21.

Colegiul asigură integrarea atât a elementelor sociale și academice ale colegiului creând astfel o atmosferă plină de viață colegiu în cazul în care elevii pot face cu ușurință prieteni și să se angajeze într-o varietate de activități, atât în ​​și în afara sălii de clasă.

Întâlniri regulate cu sponsori asigură că timp de la colegiu este utilizat într-un mod eficient și că elevii se simt un sentiment de continuitate și scopul în timp ce în curs în vederea realizării obiectivelor educaționale.

Intel College este situat la marginea de Westlands. Colegiul oferă o atmosferă senină și în condiții de siguranță liniștită, fiind în același timp o scurtă călătorie cu mașina de la zonele urbane aglomerate. Colegiul personalizat construit oferă un centru modern up-beat cu grădini frumos amenajate. O instalație de colegiu modernizate continuu și audituri externe periodice asigura că campusul reflectă cerințele actuale ale elevului digitale secolului 21, cu spații de tehnologie îmbogățit, săli de curs pentru învățarea colaborativă, internet rapid și gratuit în întreaga campus.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

INtel College

Oferă oportunități pentru ca elevii să își dezvolte cunoștințele de management, competența și capacitatea de rezolvare a problemelor, într-un mod care va spori în mod sem ... [+]

Masterat în Administrarea Afacerilor (MBA)

Intel College si la Universitatea din Sunderland a lucra într-un parteneriat de colaborare pentru a oferi o varietate de programe de la Universitatea din Sunderland chiar aici, la Intel Colegiul Această fișă informativă oferă o scurtă a programului de MBA.

2014 Prize de date / termen 1/douăzeci și cinci/2014-04/optsprezece/2014 17 May 2014 - 9 Aug.2014 Saselea septembrie 2014 - douăzeci și nouă noiembrie 2014 Obiectivele programului

Oferă oportunități pentru ca elevii să dezvolte cunoștințe de management, competența și capacitatea lor de rezolvare a problemelor, într-un mod care va spori în mod semnificativ capacitatea lor de a funcționa ca managerii de la nivel de conducere, într-o gamă largă de organizații și funcții comerciale și nu-pentru-profit. Oferi cunoștințe de management internațional și a diferitelor culturi; o conștientizare și înțelegere a problemelor care afectează eficiența organizațională în diferite părți ale lumii și o perspectivă internațională pe probleme de importanță strategică.... [-]

Kenya Nairobi
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză