INtel College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Intel College, Unul dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din regiune.

Intel College a fost stabilit din 1990 și oferă cursuri în afaceri și în Computing. Cursurile noastre variază de la cursuri cu jumătate de normă scurt tot drumul la programele de gradul - ambele studii universitare de masterat și programe. Cursurile sunt oferite de zi, seara și sâmbăta.

Intel College este înregistrată de către Ministerul Învățământului Superior pentru Știință și Tehnologie. (MOHEST) / MOHEST/PC/1354/010

Intel College a fost de lucru cu Universitatea din Sunderland, Marea Britanie într-un parteneriat de colaborare. Acest parteneriat permite Universitatea din Sunderland pentru a rula programele lor de gradul în Intel College. Acest parteneriat a fost validat de către Comisia pentru educație University (CUE), Kenia, Și este în mod constant de calitate asigurate de relevant Autoritățile britanice. Cu 25 de ani de experiență în domeniul educației, prioritatea a colegiului este de a asigura că fiecare elev se bucură de o experiență excelentă de student în timp ce studia la Intel.

Studenții beneficiază de cadre didactice cu înaltă calificare, care sunt atât de experți subiect și, de asemenea, instruiți pentru a preda. Ofertele colegiu spații de învățare, care sunt moderne, tehnologie îmbogățit și reflectă un mediu de învățare a secolului 21.

Colegiul asigură integrarea atât a elementelor sociale și academice ale colegiului creând astfel o atmosferă plină de viață colegiu în cazul în care elevii pot face cu ușurință prieteni și să se angajeze într-o varietate de activități, atât în ​​și în afara sălii de clasă.

Întâlniri regulate cu sponsori asigură că timp de la colegiu este utilizat într-un mod eficient și că elevii se simt un sentiment de continuitate și scopul în timp ce în curs în vederea realizării obiectivelor educaționale.

Intel College este situat la marginea de Westlands. Colegiul oferă o atmosferă senină și în condiții de siguranță liniștită, fiind în același timp o scurtă călătorie cu mașina de la zonele urbane aglomerate. Colegiul personalizat construit oferă un centru modern up-beat cu grădini frumos amenajate. O instalație de colegiu modernizate continuu și audituri externe periodice asigura că campusul reflectă cerințele actuale ale elevului digitale secolului 21, cu spații de tehnologie îmbogățit, săli de curs pentru învățarea colaborativă, internet rapid și gratuit în întreaga campus.

Locații

Nairobi

Address
Driving Directions
By Public Transportation

INtel is located in Westlands, at the end of General Mathenge Road. If you are using public transportation, take # 118 to Kwakaranja Stage, off Lower Kabete Road. From there, follow the INtel College signboard onto General Mathenge Drive and make your next left.

By Private Transportation

By private transport, take Lower Kabete Road, past Brookside Drive, pass the Petrol Station on your left and turn right onto General Mathenge Drive. Make your next left.

Nairobi, Județul Nairobi, Kenya