Turiba University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Dobândi cunoștințe practice apreciat de angajatori

Învățământul superior este o bază integral în crearea de cariere de succes. Se deschide usi pentru creștere, dezvoltare și succes. În Turiba cunoștințe Universitatea merge mână în mână cu abilități practice - este o combinație, care este foarte apreciat de angajatori, nu numai în Letonia, dar și în lume.

Universitatea Turiba a primit recunoașterea angajatori și clasat în poziția de top a universităților cele mai recunoscute. 99.61% dintre absolvenții sunt angajați - aceasta este cea mai mare rata de ocupare între universități din Letonia, de asemenea, mai mult de 80% studenți este de lucru în timpul studiilor lor.

Absolvenții de la Universitatea Turiba sunt competitive și în cererea de pe piața forței de muncă. De asemenea orientare internațională, cooperare de succes cu industria, precum și mediul de studiu organizat de Universitatea sunt aprobate; mediu de studiu este îmbunătățită prin luarea în considerare sfaturile profesioniștilor teren și prin învățarea de la angajatori, parteneri apropiați de la Universitatea din probleme de dezvoltare de studiu.

Turiba este Universitatea practic-orientate, deoarece studiile practice face 60% din timpul petrecut la studii, în timp ce teoria - 40%. Lectori sunt profesioniști de teren cu o vasta experienta, care, în plus față de teorie oferă o introspecție în lumea domeniu. Oricine poate castiga la caz, educația lor de afaceri orientate spre domeniu profesional și să se dezvolte ca un lider creativ.

Orientarea profesională a Universității Turiba care permite elevilor să câștige experiență de lucru deja în timpul studiilor în fiecare an de studii, oferind oportunități de ucenicie la nivel servește o bază a ratei ocupării forței de muncă. Deja în timpul studiilor, este posibil să dobândească competențe reale și experiența necesare pentru munca. Studii nu se bazează doar pe materialele academice și sarcinile teoretice; astfel elevii sunt mai competitive pe piața forței de muncă. Angajatorii aproba experiență practică, prin urmare, atunci când recrutează tineri, preferințele sunt oferite acelor tineri care au dobândit o experiență cu un angajator în domeniul ales.

Turiba este orientată spre piața forței de muncă universitar, și este aprobat atât de către viitorii studenți și angajatori. Prin evaluarea unui potențial angajat, acesta este, de asemenea, luat în considerare care universitate el sau ea a absolvit, deoarece se referă la cunoștințele și abilitățile angajatului de a efectua un loc de muncă specific. Este important pentru angajator să știu cât de mult timp și de muncă ar trebui să fie investite în formarea unui nou angajat. Mai multa experienta si cunostintele practice tinerii au, mai puțin timp ar trebui să fie investite de către angajator, astfel instituția de învățământ superior, precum și conținutul programului de studiu este important, precum și experiența anterioară cu studenți ai particular instituției de învățământ superior.

Colaborare

Lucrul cu angajatorii

Universitatea Turiba are grija pe o bază de zi cu zi pentru a îmbunătăți mediul de afaceri în Letonia și de a contribui la dezvoltarea sectoarelor de afaceri cele mai de perspectivă. În acest scop, Turiba lucrează împreună cu angajatorii, oferindu-le consiliere, formare și cercetare. Angajatorii, studenți și reprezentanți ai diferitelor asociații cu cunoașterea tendințelor și cerințele pieței existente sunt invitați în mod regulat să se angajeze în Consiliile facultăților, grupurilor de lucru și discuții, luând astfel parte la dezvoltarea curriculei noi, aprobarea teme pentru lucrări de licență și programe de stagiu, precum și căutarea în comun pentru răspunsurile cu privire la modul de a pregăti cel mai bine noi specialiști și asupra a ceea ce este necesar pentru îmbunătățirea mediului de afaceri.

Cercetare de afaceri

Afacerea zilnică a personalului didactic nu este numai cursuri sau deținerea de ateliere de lucru și furnizarea de consultații pentru studenți. O parte importantă a activității tutorilor de la Universitatea Turiba este de a îmbunătăți competențele lor academice prin publicarea de lucrări de cercetare, de lucru cu angajatorii și să se implice în grupuri de lucru organizate cu scopul de a investiga o anumită problemă de interes, pentru a facilita integrarea inovații în afaceri și să aibă grijă de relansarea economică din țară. Cercetare aplicată dezvoltat în parteneriat cu experții din industrie și studenții ar fi util pentru fiecare angajator în urma tendințele sectoriale și planificarea dezvoltarea viitoare a întreprinderii. Cercetarea se realizează în patru domenii de activitate științifică. O mare parte a proiectelor de cercetare se desfășoară în zona de administrare a afacerilor, precum și în zona de prioritate a statului leton - afaceri de turism.

Facultatea de Administrarea Afacerilor, în parteneriat cu Institutul de Tehnologie Business efectuează cercetarea aplicată pe teme de importanță majoră pentru dezvoltarea mediului de afaceri în Letonia și la creșterea eficienței companiei:

Oportunități de dezvoltare pentru IMM-uri într-un mediu economic în schimbare; Activitatea de gestionare a întreprinderilor mici și mijlocii letone, evaluarea sa în ceea ce privește o creștere a productivității, precum și modificările necesare în politica economică a Guvernului pentru creșterea eficienței muncii; Sisteme de informații de afaceri și de prelucrare a datelor.

Tutorii și cercetătorii de facultate internaționale de Turism sunt executare proiecte de cercetare a turismului, inclusiv cele internaționale, care pot fi evaluate ca o contribuție semnificativă la creșterea industriei turismului letonă. Principalele teme de cercetare includ următoarele:

Piețele țintă de turism regionale letone, nevoile și adecvarea produselor oferite la cererea lor; De pregătire profesională a furnizorilor de servicii de turism - aptitudini și competențe necesare, evaluarea acestora; Studii privind ospitalitatea de obiecte de turism; Studii asupra locație branding.

Cercetatorii de la Institutul de lucru în domeniul comunicațiilor și tutorii de la Facultatea de Comunicare efectua cercetări de piață mass-media din Letonia, precum și comunicarea inter-cultural în domeniul responsabilității sociale a întreprinderilor în Letonia. Teme de cercetare majore sunt după cum urmează:

Formarea de conștientizare a identității naționale, după restaurarea independenței Letoniei: tendințe și factori; Aspecte inter-culturale ale responsabilității sociale a întreprinderilor în Letonia; Comunicații și perspective la începutul contractului de tip european a omenirii; Conflictele în organizații - opțiuni de analiză și soluționare.

Experții în domeniul dreptului la Institutul de Tehnologie Business și Facultatea de Drept sunt active în domeniul lor de activitate în furnizarea de consultanță cu privire la problemele de afaceri și drepturilor constituționale pentru ambele întreprinderi și persoane fizice. Ei au participat la proiecte privind probleme juridice cu caracter național și transnațional, de exemplu, dezvoltarea de amendamente la actele legislative și furnizarea de consultanță pe probleme de drept internațional. Unele dintre principalele teme de cercetare includ:

Impactul culturii occidentale drepturilor constituționale privind formarea și dezvoltarea drepturilor constituționale ale Republicii Letonia; Probleme pentru protecția dreptului de autor în societatea informațională; Reformele administrației publice; Reformele administrației publice constituționale; Tendințelor de dezvoltare în sociologie a drepturilor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri » Vedea BBA-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Masterat în Administrarea Afacerilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Letonia Riga

În timp ce studiam în acest program vă va înțelege de gestionare a proceselor de schimbare și cum să le evalueze prin utilizarea unor metode de previziune. Prin sisteme de management de inovare va dobândi metode cum succes administrează afaceri pe termen lung, și să înceapă propria afacere. [+]

Program de studiu de afaceri Administrare Professional Master Util În medie, de la toate întreprinderile start-up înregistrat cu capital mic Ltd. companii compune 64,59%. 60-80% din toate locurile de muncă vacante din lume sunt furnizate de întreprinderile mici

PROGRAM este acreditat până anul 2019

GRADUL: Master Professional in Business Administration (MBA)

CALIFICARE: Managerul de întreprinderi și instituții

Durata studiilor: 2 ani universitari

STUDIU DE PROGRAM: În limba engleză sau letonă

CARIERA: cunoștințele dobândite vă va ajuta să devină un manager de dvs. de afaceri sau cel mai înalt nivel de director într-o altă societate, care este conștient de cele mai recente realizări și tendințe în managementul afacerilor; dacă aveți doriți să investigheze, căuta regularități și proiectului dacă ar trebui să fie realizată de funcționare special sau un proiect, puteți lucra ca analist; de a avea o bună cunoaștere în tendințele actuale de pe piata globala puteți înțelege mai bine progresia acesteia în viitor. Aceasta abilitate este foarte esențial pentru planificator de afaceri. ... [-]

MBA Management Strategic în Turism

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Letonia Riga

Studiile în managementul strategic al turismului pregătesc studenții pentru a lucra în întreaga lume. Este o mare oportunitate pentru studenții care își văd cariera într-un mediu internațional. [+]

Management Strategic în Turism - program de studii profesionale de masteratUtil50% dintre studenți provin din țări care până acum le-ați introdus numai pe hartă. Acum aveți ocazia de a vă familiariza cu oamenii, de a înțelege și de a înțelege aceste țări!În anul 2014 s-au înregistrat aproximativ 1 miliard de călătorii internaționale

Programul de studii profesionale de masterat Strategic Management in Tourism a obținut acreditarea prestigioasă UNWTO - Organizația Mondială a Turismului TedQual de la Organizația Mondială a Turismului la cel mai înalt termen posibil - patru ani, până în anul 2018.

Programul este acreditat până în anul 2019, certificat TedQual.... [-]


Videoclipuri

Get to know Turiba University

Contactează

Turiba

Adresă, linia 1 Graudu street 68
LV – 1058 Riga, Letonia
website http://www.turiba.lv/
Telefon +371 67 622 551