Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Misiune universitatea de

Misiunea AUT este de a oferi o tehnologie-RICH, ANTREPRENORIAL, EXPERIENTIALA mediu inovator, de învățare universitate care produce active și ale absolvenților civic-piață gata.

Istoria universității

Universitatea Americana de Tehnologie (AUT) a fost fondat de dna Ghada Hinain în 1998 în Fidar - Halat, Liban ca nu pentru profit, instituție privată de învățământ superior și a obținut decretul prezidențial 2143 în ianuarie 2000.

AUT are acum trei campusuri suplimentare la Tripoli, Tir, și Akkar. Programul Tripoli off-campus a început activitatea în 2002.

AUT oferă 27 de specializări la nivel de licență (Bachelor) și șase programe postuniversitare (masterat) în cadrul a trei facultăți: Administrarea Afacerilor, Științe Aplicate și Arte și Științe Umane. Cu peste 3000 de absolventi si aproximativ 1500 de elevi actuali și 90 full-time și part-time instructori și 65 de angajați de personal, AUT a avut succes în a da fiecăruia dintre elevii săi atenție personală, educație de calitate și expunere internațională care sporesc considerabil perspectivele de carieră absolvenții săi.

Acreditare

AUT obținut statutul de universitate completă la 18 ianuarie 2008, prin decretul 8465 cu ambele programe de licență și de masterat acreditate de către Ministerul Învățământului Superior din Liban. AUT este acum membru al AACSB International (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) și ațâța (Consiliul de Acreditare pentru Inginerie și Tehnologie) organismele internaționale de acreditare.

Cultură și Patrimoniu

AUT Cares pentru CULTURA SI PATRIMONIUL Obiectivul principal al acestui proiect AUT pentru Ziua Patrimoniului Național 2015 este o campanie de conștientizare a importanței PATRIMONIUL AS CAPITAL CULTURAL folosind diferite tehnologii inovatoare pentru a oferi vizitatorilor mai multe informații creative si exacte cu privire la siturile de patrimoniu cultural.

  • Epoca de bronz
  • fenician
  • persană
  • Perioada romană
  • Crusaider Perioada
Programe predate în:
  • Engleză
  • Arabic (Lebanon)

Această școală oferă și:

MBA Part Time

American University Of Technology

MBA pentru programul Directori este conceput pentru persoanele fizice de bază non-academice, care au dobândit competențele profesionale și care doresc să sprijine experie ... [+]

Misiunea programului Universitar constă în reducerea decalajului dintre mediul academic și pe piață prin integrarea provocărilor pieței în programul său; capacitatea de reactie a curriculei sale la nevoile emergente ale piețelor locale și regionale, oferind piață soluții totale prin intermediul aplicațiilor orientate spre educație, formare executiv, consultanță și cercetare. Mai multe tipuri de programe postuniversitare au fost dezvoltate pentru a acoperi o arie largă de concentrare și de nevoi.

O Program de MBA este un program inovator, orientat spre piață, concepute pentru a dezvolta lideri care vor crea valoare pentru ei înșiși și organizațiile lor într-un timp de schimbare necruțătoare. Este un pas de blocare, de 39 de ore de credit, care este pe deplin acreditat de către Ministerul Învățământului Superior. elevii vor avea înmatriculează competențe strategice și viziunea necesare pentru atingerea obiectivelor organizationale si personale. ... [-]

Liban Lebanon Online
Octombrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză