ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ESA Prezentare

Înființată în 1996 ca urmare a unui acord interguvernamental între Franța și Liban, ESA este o scoala de afaceri dedicata educația de directori și manageri în Liban și Orientul Mijlociu și administrat de Ile-de-France Camera Regională de Comerț și Industrie din Paris.

Cu misiunea de a forma elita Liban și în regiune în liderii de mâine, ESA a devenit un far de excelență academică în Liban, și o platformă de interacțiune și întâlniri între Europa, Orientul Mijlociu și Liban.

Acordând o atenție dornici de întreprinderi și nevoile lor, ESA le ajută în dezvoltarea viziunile lor, și îi ajută să realizeze mai bine obiectivele de formare și de coaching directori și managerii lor.

Situat în centrul orașului Beirut, și în inima Orientului Mijlociu, ESA afirmă ajunge la ei ca o școală internațională importantă, combinând talentele elevilor de nivel înalt și profesori care se clasează printre cele mai specialiștilor proeminenta din lume.

Printre punctele forte ale ESA

Programe și cursuri de făcut pentru a măsura, de a instrui directori și manageri, în conformitate cu nevoile de la locul de muncă internaționale.

O facultate compus exclusiv din profesori care provin din cele mai bune scoli de afaceri din Europa, în special de la ESCP Europa și HEC Paris.

Doua certificari internationale, pentru a valida fiecare cale academică: ESA Gradul și gradul din școala sa partener de prestigiu.

Program flexibil, pentru a permite atât de formare și viața profesională pentru a fi combinate.

O rețea internațională influent, accesibil prin aderarea Alumni Association ESA, care este legat de un asociat și cheie a Asociației Alumni ESCP.

Un loc avantajos pentru întâlniri de afaceri, ASE organizează seminarii periodice și conferințe panou cu speakeri internaționali.

Parteneri academice

Încă de la începuturile sale, ESA a menținut o retea solida format din unele dintre cele mai bune scoli de afaceri, în special ESCP Europa și HEC Paris.

Aceste parteneriate permite studenților noștri să beneficieze de o facultate internaționale de excelență academică, și de a obține două certificari pentru fiecare curriculum international grad: ESA Gradul, și gradul din organizația noastră parteneră.

Locații

Beirut

Ecole Superieure des Affaires

Address
ESA Campus,
289, rue Clemenceau,
P.O. Box 113 – 7318

Beirut, Guvernatorul Beirut, Liban
Număr de telefon
+961 1 373 373

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră