Luxembourg School Of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea internațională de clasă internațională

Facultatea noastră este formată din profesori de top afiliați la instituții precum Harvard, Yale, Stanford, Universitatea Chicago, Universitatea Michigan, Universitatea Duke, Universitatea New York, London Business School, Cambridge, Universitatea St. Gallen, Copenhaga Business School, Universitatea Bocconi , Școala de Economie și Management din Zagreb, Sciences Po, HEC Paris și multe altele.

Pregătiți-vă să fiți contestat

La LSB , indiferent dacă vă înscrieți pentru un program de educație executivă, un MBA sau un Master în Management, fiți pregătiți pentru un moment interesant. Veți fi expus la situații de afaceri în care cunoștințele dvs. sunt contestate și sunt discutate soluții din cutie . Va trebui să comunicați și să găsiți un punct comun cu facultățile, colegii de clasă și liderii de afaceri din întreaga lume.

Descoperiți viitorul campus al LSB

Noul campus Luxembourg School Of Business este situat la Château de Septfontaines și fosta fabrică de porțelan Faïencerie Villeroy & Boch, o zonă istorică aproape de centrul orașului Luxemburg.

Acest campus va permite Luxembourg School Of Business din Luxembourg School Of Business să primească manageri și antreprenori locali și internaționali din întreaga lume , într-un context unic, istoric și profund luxemburghez.
Chateau de Septfontaines îi va întâmpina pe primii studenți din Luxembourg School Of Business în 2021.

140141_NewLSBCampus.jpg

Metode inovatoare de predare

Studierea la LSB vă oferă acces la diferite culturi, experiențe și moduri de gândire. Prin colaborare, veți câștiga din experiențele bogate ale colegilor dvs. de clasă internaționale, profesori și lideri corporativi. Facultatea premiată se află pe prima linie a metodelor de predare inovatoare în administrarea afacerilor . Învață să gândești și să decizi ca un lider în studii de caz și proiecte de consultanță.

Acțiune în cunoștință de cauză

Curriculumul este conceput pentru a vă transforma într-un lider care poate vedea, prelua conducerea și dezvolta noi oportunități. Experiența Masterului dvs. LSB aduce mai mult decât cunoștințe academice și abilități practice. Scopul nostru este să vă oferim o experiență unică - academică și altfel.

LSB students graduation ceremony" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/141068_Photo2.jpg" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" alt="141068_Photo2.jpg" />

Viziune

Pentru a fi o școală de afaceri recunoscută la nivel global în centrul Europei.

Misiune

Misiunea școlii este de a oferi un mediu de învățare inspirat și multicultural pentru liderii de afaceri de la companii internaționale care operează în Luxemburg, precum și în Europa și în lume. În realizarea obiectivelor sale educaționale și academice, Școala folosește metode contemporane de predare și cercetare, promovează diversitatea culturală și intelectuală. Școala este parteneră cu comunitatea de afaceri internațională și pregătește liderii de afaceri pentru a prospera într-o lume complexă a afacerilor globale.

Acreditare

Luxembourg School Of Business din Luxemburg este acreditată de Ministerul Învățământului Superior și Cercetării din Luxemburg. Acreditările se aplică întregii instituții, precum și programelor Master of Business Administration și Master in Management.

141069_LSBProfessorArielS..jpg

Locații

Luxemburg City

Address
19, Rue Eugène Ruppert
L-2453 Luxemburg City, Districtul Luxemburg, Luxemburg

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră