Luxembourg School Of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea internațională de clasă internațională

Facultatea noastră este formată din profesori afiliați cu instituții precum Harvard, Yale, Stanford, Universitatea din Chicago, Universitatea din Michigan, Universitatea Duke, Universitatea din New York, London Business School, Cambridge, Universitatea din St. Gallen, Copenhagen Business School, Universitatea Bocconi, Zagreb Școala de Economie și Management, Științe Po, HEC Paris și multe altele.

Pregătiți-vă să fiți contestat

La LSB , fie că vă înscrieți la un program de educație executivă, un MBA sau un master în management, fiți pregătiți pentru un moment interesant. Veți fi expus la situații de afaceri în care cunoștințele dvs. sunt contestate și soluțiile care nu sunt discutate sunt discutate. Va trebui să comunicați și să găsiți un teren comun cu facultățile, colegii de clasă și liderii de afaceri din toată lumea.

Unul pe o abordare

Opinia dvs. despre subiecte contează. LSB MBA și Master în Management sunt concentrate pe dezvoltarea abilităților dificile care vă permit să aveți un impact în prima zi. Vei câștiga abilitățile de management greu și le vei dezvolta pe măsură ce vei deveni un adevărat lider.

Metode inovatoare de predare

Studiul la LSB vă oferă acces la diferite culturi, experiențe și moduri de gândire. Prin colaborare, veți câștiga din experiențele bogate ale colegilor dvs. internaționali, profesori și lideri corporativi. Facultatea premiată se află în fruntea metodelor inovatoare de predare în administrarea afacerilor. Învățați să gândiți și să vă decideți ca un lider în studii de caz și proiecte de consultanță.

Acțiune în cunoștință de cauză

Curriculumul este conceput pentru a vă transforma într-un lider care poate vedea, preia responsabilitatea și dezvolta noi oportunități. Experiența dvs. de Master LSB aduce mai mult decât doar cunoștințe academice și abilități practice. Scopul nostru este să vă oferim o experiență unică - academică și de altfel.

85126_STU4425-22.jpg

Viziune

Pentru a fi o școală de afaceri recunoscută la nivel global în centrul Europei.

Misiune

Misiunea școlii este de a oferi un mediu de învățare inspirat și multicultural pentru liderii de afaceri din cadrul companiilor internaționale care operează în Luxemburg, precum și în Europa și în lume. În atingerea obiectivelor educaționale și academice, școala folosește metodele de predare și cercetare contemporane, promovează diversitatea culturală și intelectuală. Partenerii școlii se află în comunitatea internațională de afaceri și pregătesc liderii de afaceri pentru a prospera într-o lume globală complexă a afacerilor.

Acreditare

Luxembourg School Of Business din Luxemburg este acreditată de Ministerul Educației Superioare și Cercetării din Luxemburg. Acreditările se aplică întregii instituții, precum și Master of Business Administration și Master in Management.

85128_Capture.PNG

Locații

Luxemburg City

Address
19, Rue Eugène Ruppert
L-2453 Luxemburg City, Districtul Luxemburg, Luxemburg