Luxembourg School Of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Luxembourg School Of Business

Misiunea Luxembourg School Of Business este de a oferi un mediu de învățare inspirat și multicultural pentru liderii de afaceri din companii internaționale care operează în Luxemburg, precum și în întreaga Europă și în lume.

În atingerea scopurilor educaționale și academice, școala folosește metodele de predare și cercetare contemporane, promovează diversitatea culturală și intelectuală.

Școala este parteneră în comunitatea internațională de afaceri și pregătește liderii de afaceri să prospere într-o lume globală complexă a afacerilor.

Portofoliu de diplome de master

  • Weekend-Programul MBA
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA Part Time »

Programe

Această școală oferă și:

MBA Part Time

LSB -Weekend MBA

Campus Cu jumătate de normă 24 luni September 2019 Luxemburg Luxembourg City

Programul MBA Weekend la Școala de Luxemburg Business este conceput pentru a satisface nevoile de profesioniști cu programe strânse, precum și dorința de a învăța și în cariera lor. Durata programului este de 24 de luni. Clasele sunt deținute în fiecare secundă week-end (vineri seara și sâmbătă). [+]

Programul MBA Weekend la Școala de Luxemburg Business este conceput pentru a satisface nevoile de profesioniști cu programe strânse, precum și dorința de a învăța și în cariera lor.

Durata programului este de 24 de luni. Clasele sunt deținute în fiecare secundă week-end (vineri seara și sâmbătă).

LSB -Weekend MBA vă oferă un contact direct cu facultate internaționale de top de la unele dintre cele mai bune scoli de afaceri din lume pentru a obține.

Profesorii noștri sunt universitate de clasă mondială și, uneori, manageri de companii la nivel mondial. Unele dintre ele sunt directori de nivel superior în companii internaționale, în timp ce alți oameni de știință, cu experiență semnificativă industria într-o varietate de industrii.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
19, Rue Eugène Ruppert
Luxembourg City, Luxembourg District, L-2453 LU
Mass-Media Socială