Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Universitatea Sacre Heart Luxemburg Jack Welch Colegiul de Afaceri

Sacred Heart Jack Welch Colegiul de Afaceri a fost în Luxemburg pentru mai mult de două decenii, oferind programe la nivel de absolvent adaptate la nevoile persoanelor fizice. MBA, acreditat de AACSB, este recunoscut de Ministerul Educației din Luxemburg și respectat de comunitatea de afaceri și de finanțe.

Începând cu 2012, oferim un MBA cu normă întreagă cu stagiu destinat tinerilor absolvenți din străinătate și din Luxemburg. Avem studenți din peste patruzeci de țări diferite, iar facultatea și personalul nostru bine calificat oferă programului nostru o aromă cu adevărat internațională pe care atât de multe alte școli de afaceri nu le pot oferi.

Sucursala unei școli de afaceri americane

Universitatea Sacre Heart din Fairfield, CT (SUA), a început să ofere studii de afaceri în 1965, la doar doi ani după înființarea sa. Colegiul Universitar de Afaceri a fost numit mai târziu după legendarul fost președinte și CEO al Companiei Generale Electric, John F. Welch, care continuă să ofere un sprijin valoros. Filiala din Luxemburg a Colegiului de Afaceri a fost înființată în 1991.

În strânsă legătură cu comunitatea de afaceri din Luxemburg

În această școală de afaceri, colaborăm îndeaproape cu comunitatea corporativă. Acest lucru nu se reflectă doar în cadrele didactice ale noastre, care sunt cercetători și directori de afaceri cu experiență din campusul principal din SUA și din Luxemburg, dar și în Consiliul nostru de Regenți activi, format din directori executivi de la mai multe companii importante din Luxemburg.

Situat convenabil în Camera de Comerț Luxemburg-Kirchberg, facilitățile noastre sunt dinamice și oferă multe instrumente online de învățare și cercetare. De asemenea, avem o bibliotecă pe care elevii să o folosească ca un loc liniștit pentru a studia sau proiecta echipe pentru a se întâlni pentru cursuri.

Acreditarea AACSB și Decretul Marelui Ducat

În ianuarie 2007, Colegiul de Afaceri Jack Welch și-a câștigat acreditarea de către AACSB International - Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business. Sa alăturat unui grup de elită la care aparțin mai puțin de 5% din școlile de afaceri din întreaga lume. AACSB International este considerat organismul premier global de acreditare pentru școlile care oferă diplome de licență, masterat și doctorat în afaceri și contabilitate.

În august 2007, Sacred Heart University a primit Decretul Grand Ducal, care recunoaște diplomele noastre din Luxemburg.

Revizuirea de la Princeton include Sacred Heart University în ghidurile sale "Cele mai bune 379 colegii - Ediția 2015" și "Cele mai bune 295 școli de afaceri - Ediția 2015".

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business

MBA cu Internship este destinat tinerilor absolvenți cu sau fără experiență de muncă din străinătate sau din Luxemburg. Acest program facilitează intrarea studenților în ... [+]

Câștigați-vă MBA pe două continente și finalizați un stagiu de primă clasă în Luxemburg

Programul MBA cu Internship este destinat tinerilor absolvenți cu sau fără experiență de muncă din străinătate sau din Luxemburg. Acest program facilitează intrarea studenților în viața profesională, precum și facilitează profesioniștilor tineri să-și schimbe cariera.

Programul începe la jumătatea lunii august și este finalizat în 16 luni. Pentru studenții care nu au absolvit încă cursuri de economie, statistică sau management, în lunile iulie și august sunt oferite cursuri intensive de pregătire.

Ce ne diferențiază de alte programe?

American MBA, toate cursurile predate în limba englezăFacultatea: din campusul principal din Fairfield, CT, și practicieni cu calificări teoretice puternice din Luxemburg6-9 luni stagiu plătit susținut de coaching individual. Alternativă: un proiect amplu de alegere personală, de exemplu, crearea unei companii proprii.Organismul studențesc internațional provenind din peste 40 de țăriAccesați biblioteca și bazele de date on-line extensive ale SHUOpțiunea de a adăuga cursuri în Statele Unite ale Americii pe campusul principal al Sacred Heart din Fairfield, CTStudenții din afara UE / SEE care au absolvit un MBA pot obține un permis de muncă în Luxemburg, în anumite condiții.... [-]
Luxemburg Luxembourg City
Contactează şcoala
Engleză
La zi
16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA Part Time

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business

Programul de MBA cu program part-time este conceput pentru profesioniștii care lucrează în Luxemburg, care aspiră să aibă poziții de conducere în economia globală de mâin ... [+]

Câștigați-vă MBA în timp ce lucrați

Programul part-time MBA este conceput pentru profesioniștii care lucrează în Luxemburg, care aspiră să aibă poziții de conducere în economia globală de mâine. Mediul de afaceri în schimbare necesită un program integrat caracterizat printr-o abordare multidisciplinară. Odată acceptată, studenții vor fi evaluați pentru a măsura abilitățile manageriale, abilitățile de comunicare și cunoștințele despre conținut pentru a-și stabili curriculumul individual. Cursurile integrate de bază vor consta într-o serie de clase intensive concepute pentru a dezvolta abilități trans-funcționale. Finanțele, marketingul, operațiunile și contabilitatea vor fi predate simultan într-o abordare "proces de afaceri".... [-]

Luxemburg Luxembourg City
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
1 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

-XblA2TaSPs&t

uuJ8oDEi7ko&t=95s

H01vADvMpwQ

Sacred Heart University
Address
Sacred Heart University 7, rue Alcide de Gasperi c/o Chambre de Commerce - Bâtiment B, 1er étage
L-2981 Luxembourg City, Luxembourg District, Luxemburg
Website
Număr de telefon
+352 2276 131