Universități, Școli și Colegii în Madagascar

Cei Mai Buni Școli & Universități în Madagascar 2019

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Madagascar. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Madagascar. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din Madagascar și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în Madagascar și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Madagascar direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

2 Rezultate din Madagascar

Vatel Madagascar

MBA Madagascar Antananarivo

Vatel Madagascar is hosted in a hotel and restaurant with traditional architecture, a replica of a royal building that has existed for twenty years. The campus is located Ambatoroka, 10 minutes from the city center of Antananarivo.


ISCAM - Institut Supérieur de la Communication, des Affaires et du Management

Madagascar Antananarivo

Créé en 1990, l’Institut Supérieur de la Communication, des Affaires et du Management (ISCAM) est le premier établissement entièrement privé d’enseignement supérieur à Madagascar. Notre vision est d’être la meilleure Ecole de Management en Afrique.