Asia School of Business

In Collaboration with MIT Sloan School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Elevii vor avea ocazia de a stăpâni state-of-the-art instrumente de management și de a obține înțelegere mai profundă a dinamicii de afaceri la nivel mondial. În același timp, este prevăzută expunerea imensă la realitatea fascinantă și oportunități de creștere din Asia.

Cursurile de la Asia School of Business vor fi predate în majoritate de către profesori MIT Sloan si MIT, care vor călători în Kuala Lumpur.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Admitere & Condiții

Minimum Work Experience: 2 to 10 years (the Average candidate has 5.9 years); Candidates with only 1 year of experience will be considered if coupled with extensive, internship experience.

English language certificate for the candidates who have studied in English for less than 2 years of their undergraduate degree (preferred not mandatory)

Informații practice

Each student is given an MIT email address, which they can keep after graduation. Graduates become a part of the MIT Sloan Affiliate Network, which provides access to private events and activities.

Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Master of Business Administration (MBA)

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2019 Malaysia Kuala Lumpur

Banca Negara Malaysia și MIT Sloan School au colaborat pentru a crea o școală inovatoare în Kuala Lumpur cu misiunea de a schimba paradigma scoala de afaceri. [+]

Master of Business Administration (MBA)

Care este viitorul de educație de management? Vino alaturi de noi si va construi împreună la Asia School of Business.

Banca Negara Malaysia și MIT Sloan School îmbrățișeze provocarea de a urmări o cale nouă și mai bine. ASB este oportunitatea de a începe o instituție de învățământ de la zero și să răspundă nevoilor și provocărilor educație de management, cu o abordare proaspata, inovatoare și antreprenoriale. Noi credem cu tărie că următoarea generație de lideri de transformare pentru lumea în curs de dezvoltare va fi dezvoltat pe baza teoriilor găsite în universitățile de top la nivel mondial, combinate cu perspectiva învățării experiență și acțiune.... [-]


Videoclipuri

The Prime Minister Welcomes you To ASB!

Contactează

Asia School of Business

Adresă, linia 1 Sasana Kijang, 2, Jalan Dato Onn
50480 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
website http://www.asb.edu.my/