Citește Descrierea Oficială

Geomatika University College, Kuala Lumpur campusul oferă un mediu de studiu mare, deoarece este situat strategic în capitala Malaezia. Studentul va bucura de avantajele de a trai cosmopolit deoarece are un acces ușor la toate facilitățile moderne ale orașului, cum ar fi autobuze, taxiuri, Light Rail Transport (LRT), restaurant, mall-uri, banci, centre comerciale, puncte de atracție turistice și de divertisment spoturi .

Geomatika University College, Kuala Lumpur are 10 facultăți cu cursuri interesante predate în limba engleză. Taxa de studiu și costul de trai aici este scăzut în comparație cu țări precum Australia, Marea Britanie, SUA, Franța, Canada, etc. deoarece conversia monetară din Malaezia este rezonabil. A studia în capitala Malaezia, una dintre cele mai importante centre de afaceri din Asia, va dota elev cu o mai bună înțelegere cu privire la importanța tot mai mare a Asiei în lumea globalizată de azi.

VISION

Pentru a fi universitate inteligente și care să conducă la producerea de profesioniști și antreprenori iscusit pentru a satisface nevoia industriei, națiune și la nivel global

MISIUNE

Pentru a atinge 20.000 de studenți activi și de calitate până în anul 2020. Absolvenți obține locuri de muncă în 3 luni de timp după absolvire cu valoarea de referință a salariului mediu GUC să fie în top 10 cele mai bune Universitatea din Malaezia și bine-cunoscut la nivel mondial. Să fie rezistent și competitiv, ca unul dintre furnizorii de învățământ superior, în orice moment. Pentru a insufla spiritul antreprenoriatului și pentru a produce absolvenți holistică, care mai târziu pentru a deveni cetățean responsabil al lumii.

VALORILE NOASTRE

  1. Student de succes Întotdeauna responsabil și pasionat în producerea de viitori absolvenți de succes. Studenții noștri (clienți) satisfacția și succesul sunt foarte importante pentru noi.

  2. Professional îmbrățișează întotdeauna atitudinea profesională și abilitățile în profesia noastră. "Fă lucru chiar la prima dată".

  3. Oameni Dezvolta talentele, synergize puterea de a deveni o echipă bună, recompensa performanța, să respecte drepturile și cultura extrem de disciplină.

  4. Excelenta & Calitate În mod constant să depună eforturi pentru excelenta si calitate in tot ceea ce facem.

  5. Antreprenoriat Învăța și de a aplica abilitățile antreprenoriale, acționează ca unul în fiecare sarcină faci.

  6. Comunitatea Fiți participa la comunități pentru a genera valori economice, sociale și de mediu.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Geomatika University College

Acest program este conceput pentru cei care doresc să avanseze cariera lor în afaceri și management. Pentru cei care s-au angajat deja carierele lor, acest program oferă ... [+]

mba

Acest program este conceput pentru cei care doresc să avanseze cariera lor în afaceri și management. Pentru cei care s-au angajat deja carierele lor, acest program oferă posibilitatea de a reflecta asupra experiențelor lor manageriale și să extindă cunoștințele lor în domenii noi.

OBIECTIVUL CURSULUI Pentru a împărtăși studenților cu cunoștințe și abilități legate și necesare în administrarea afacerilor puternice. Pentru a asigura faptul că întregul program are ca scop este atins în special pentru subiecții care au necesitat dezvoltarea abilităților soft, de conducere și lucrări de colaborare. Pentru a pregăti mediul academic ridicat și mediul managerial în studiile prin seminarii, cercetare, prezentare hartie si lucrari academice. Pentru a dezvolta etica, profesionalism, conducere și alte abilități esențiale de moi cerute de angajatori. Pentru a asigura că elevii sunt la curent cu problemele recente și tehnologii în administrarea afacerilor și a cultiva învățarea pe tot parcursul vieții și cultura de studiu continuu. Offered OBIECT ... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Geomatika University College