Linton University College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Kolej Universiti Linton (KUL) este o instituție dinamică și în creștere rapidă de învățare mai mare în Malaezia. Cunoscută anterior ca kolej Linton, KUL a început activitatea în Ipoh, Malaezia 28 de ani ago.With achiziționarea de Kolej Linton de Educație Grupul LEGENDA In (LEG), în 2005, operațiunile sale au fost mutate în campusul Mantin în Negeri Sembilan. Trecerea la Mantin a fost finalizată până la sfârșitul lunii septembrie 2005.

În 2010 KUL a fost actualizat de la un colegiu la statutul de University College. Colegiul aspirația de a fi unul dintre centrele de invatamant din Malaezia vine adevărat atunci când KUL a fost invitat de către Ministerul Învățământului Superior Malaezia pentru a face upgrade statutul de la colegiu la University College din 22 martie 2010. Stabilirea ocazia ceremonial al Linton University College a avut loc la campusul sale în Bandar Universiti Teknologi Legenda, Mantin, Negeri Sembilan si a fost oficiata de YB Dato 'Seri Mohamed Khaled bin Nordin, Ministrul învățământului superior Malaezia.

De la un început modest, KUL a apărut acum ca fiind una dintre cele mai mari instituții de învățământ superior private din Malaezia și se deplasează rapid înainte în atingerea aspirația sa de a deveni unul dintre centrele cele mai respectate de excelență academică, nu numai în Malaezia, ci și în regiune.

Încă de la începuturile sale, peste 22.000 de studenți au absolvit KUL. În prezent, KUL are mai mult de 4.700 de studenți. Din acest total, aproximativ 60% dintre ele sunt studenții internaționali din 62 de țări, inclusiv Republica Populară Chineză, Africa, , Asia Centrală, Asia de Sud, Și regiunea ASEAN.

KUL, Fiind un stabilit și pe termen lung actor-cheie în sectorul învățământului superior din Malaezia are multe avantaje competitive, inclusiv cu un campus "scop-a construit '& integrat, care poate găzdui până la 25.000 de studenți și legături internaționale cu universități de renume din Marea Britanie.

Motto-ul nostru este "Nouă ne pasă". În conformitate cu acest motto, KUL oferă servicii complete de sprijin academice și studenților, în scopul de a produce absolvenți bine rotunjite și utilizabili, care vor fi în măsură să îndeplinească cerințele și așteptările angajatorilor lor viitoare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri » Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Master Of Business Administration

Campus Cu normă întreagă 3 semestre January 2019 Malaysia Mantin

Scopul Master of Business Administration Programul este de a produce manageri versatil, cu cunoștințe avansate de teoriile de management și practici, aptitudini și abilități care au potențialul recunoscut pentru responsabilități de conducere mai mari în sectorul public și privat, precum și gestionarea propriilor lor afaceri ... [+]

Scopul Master of Business Administration Programul este de a produce manageri versatil, cu cunoștințe avansate de teoriile de management și practici, aptitudini și abilități care au potențialul recunoscut pentru responsabilități de conducere mai mari în sectorul public și privat, precum și gestionarea propriilor lor afaceri.

Programul este structurat în așa fel încât elevii sunt expuși la o multitudine de aspecte esențiale și funcționale de instrumente și concepte de afaceri și de management care pot fi construite pe și aplicate la o varietate de domenii de carieră, cu un accent mai mare pe continuă schimbare de afaceri mediu inconjurator.

Absolvenții sunt capabili de a cultiva abilitatile critice necesare pentru a excela într-o serie de funcții de conducere sau de întreprinderi antreprenoriale și de a dezvolta proficiencies în gândire strategică, managementul de conducere si oameni, comunicare, de rezolvare a problemelor și abilități de luare a deciziilor.... [-]