Citește Descrierea Oficială

118738_NilaiUniversityCampus.jpg

De ce Nilai University ?

Susțineți ofertele noastre academice. Acestea variază de la săli de curs și săli de clasă moderne cu aer condiționat, până la laboratoare bine dotate de științe și abilități.

Completând facilitățile noastre de învățare este o gamă largă de facilități sportive și de agrement, inclusiv un complex sportiv de interior și terenuri de joc în aer liber. De asemenea, aveți acces la golf și înot la proprietatea sora noastră, Nilai Springs Golf, și Country Club, situat la doar cinci minute distanță prin serviciul nostru gratuit de transfer.118743_NilaiUniversity-MainEntrance.jpg

Locația ideală

Cu un stil buget, acest hotel de trei stele este situat în Kuala Lumpur. Mai multe tipuri de dotări sunt disponibile, cu precădere na.Acest hotel este situat în Kuala Lumpur în partea de nord-vest a orașului,

Viziunea noastra

A fi un centru internațional de excelență în educație, dedicat oferinței studenților noștri cu experiențe de învățare care le vor îmbogăți pe viață.

Misiunea noastră

  • Furnizarea de educație de calitate și programe recunoscute pe plan internațional.
  • Oferind un campus de nivel înalt, cu studii universitare complete, cu facilități rezidențiale și de agrement.
  • Producerea de absolvenți care să aibă o pregătire profesională și o încredere socială.118744_picked_4440JPG.jpg

Resurse de învățare de nivel mondial

Până în prezent, au fost investite resurse semnificative pentru a furniza infrastructură campus de clasă mondială și facilități de predare pentru școlile și centrele noastre diferite:

  • Stiinta aplicata
  • Afaceri
  • Inginerie
  • Ospitalitate
  • Studii de fundație
  • Studii postuniversitare

118687_photo-1531538512164-e6c51ea63d20.jpgMimi Thian / Unsplash

Setara 2017

Înființată în 1997, suntem printre cei mai mari furnizori de educație terțiară din Malaezia, care oferă o gamă largă de programe aprobate de Ministerul Învățământului Superior și recunoscute de universități de renume din întreaga lume.

În cadrul exercițiului SETARA 2017 realizat de Ministerul Invățământului Superior din Malaezia, Nilai University obținut un scor global de 89% în cadrul criteriului de predare și învățare. Acest scor excelent demonstrează angajamentul nostru de a oferi studenților experiențe și experiențe de învățare de calitate. Absolvenții noștri sunt extrem de angajați și în studiul Ministerul Învățământului Superior pentru Angajarea în Învățământul Superior pentru anul 2015, suntem pe locul 17 printre toate universitățile private. De atunci, cifrele de ocupare a absolvenților Nilai University au continuat să crească.

Îmbogățire pentru viață

Campusul Nilai University fost conceput pentru a oferi un cadru ideal pentru desfășurarea învățământului superior. O ambianță pașnică și o verdeață luxuriantă ajută la focalizarea minții și stimularea intelectului, permițând o atmosferă relaxantă care să îi ajute pe studenți să-și îndeplinească adevăratul lor potențial.

Nilai Resources

Grupul Nilai Resources, care este dezvoltatorul localității Putra Nilai, are numeroase filiale, inclusiv Școala Internațională Nilai, care oferă curriculum-ul Cambridge International, hotelul de patru stele Nilai Springs Resort, Nilai Springs Golf și Country Resort, care menține un golf cu 27 găuri curs și Putra Nilai Sdn Bhd un braț de dezvoltare a proprietății. Acest portofoliu diversificat prezintă diferite oportunități pentru care universitatea să se abțină.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Nilai University

Programele postuniversitare de la Nilai University din Business Administration vă permit să beneficiați de cele mai bune oportunități de carieră disponibile în întreaga l ... [+]

Programele postuniversitare de la Nilai University din Business Administration vă permit să beneficiați de cele mai bune oportunități de carieră disponibile în întreaga lume. Îmbunătățiți-vă experiența de învățare prin intermediul acestor programe, câștigând cunoștințe teoretice holistice și câștigând o mai bună înțelegere a domeniului ca profesionist. Fii un profesionist încrezător în domenii precum bancar, financiar, marketing, management și managementul resurselor umane. Veți câștiga experiență pe parcursul cursului, care vă va ajuta să aplicați aptitudinile învățate prin acest program în situații reale. Aceste programe sunt ideale pentru cei care caută o carieră plină de satisfacții în domeniul afacerilor.... [-]

Malaysia Bandar Baru Nilai
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Nilai University Corporate Video (Official)