Citește Descrierea Oficială

UNITAR Universitatea Internațională

Înființată în 1997, UNITAR International University ( UNITAR ) este o instituție vizionară și bine guvernată, cunoscută ca fiind prima universitate virtuală din Asia de Sud-Est și una dintre universitățile private de pionierat din Malaezia.

Programele noastre sunt oferite la campusul nostru central din Kelana Jaya urbană și la alte 11 campusuri independente răspândite pe întreg teritoriul Malaeziei. Avem 36 de programe academice, variind de la nivelul Fundației, al Diplomei și al Bachelorului până la doctoratul post-universitar. Ne mandrim cu faptul că am angajat cadre universitare adăpostite în diferite facultăți și școli, cum ar fi Business

De la început, am urmărit învățarea inovatoare în care tehnologia completează interacțiunea umană pe o platformă educațională puternică. Urmărirea educației la prețuri accesibile și de calitate, atât în modurile tradiționale de predare, cât și în cele de la distanță, continuă până astăzi și este încorporată în Centrul Educațional UNITAR ("UNIEC"), care răspunde nevoilor de vârf ale educației secolului XXI.

UNITAR College

Înființată în 2016, Colegiul UNITAR servește ca instituție surioară pentru Universitatea Internațională UNITAR și este stabilită pentru a fi un furnizor de resurse pentru Uniune. În prezent, UNITAR College oferă programe de certificare în domeniul afacerilor și ospitalității. În viitor, vom oferi programe de diplomă și programe de colaborare cu universități străine stabilite.

Programele Colegiului UNITAR sunt concepute astfel încât să îmbrățișeze "Învățarea experimentală

UNITAR College oferă o Pathway către un viitor mai strălucit pentru studenții care doresc să urmeze o diplomă internațională la costuri accesibile. Recunoașterea globală și standardele internaționale ale curriculum-ului programului vor oferi absolvenților oportunități de carieră mai bune.

Aspirațiile noastre

Concentrată pe viziunea noastră. Angajat în misiunea noastră.

Viziunea noastra

Pentru a fi lider inovatoare Universitatea de Stiinte Sociale.

Misiune

  • Pentru a extinde accesul la învățare
  • Pentru a îngriji absolvenții sănătoși
  • Pentru a construi o afacere durabilă

Senat

Senatul Universității este cel mai înalt organism academic al Universității Internaționale UNITAR ( UNITAR ), sub rezerva prevederilor Constituției și Statutului și Regulamentului Universității. Senatul Universității deține controlul și direcția generală de instruire, cercetare și examinare și puterea de a acorda certificate, diplome și grade.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

UNITAR

Master of Business Administration echipează deținătorii de diplome de astăzi cu abilitățile de cunoștințe și de conducere necesare în rolurile de management superior. Sub ... [+]

Prezentare generală

Master of Business Administration echipează deținătorii de diplome de astăzi cu abilitățile de cunoștințe și de conducere necesare în rolurile de management superior. Subiectele care acoperă subiecte precum inteligența competitivă sunt echilibrate cu etica corporativă, oferind absolvenților posibilitatea de a se angaja în medii corporative provocatoare cu principiul și integritatea.

Cerințe de intrare în program

Trebuie să îndepliniți următoarele cerințe pentru a fi luați în considerare pentru a intra în programul de masterat al UNITAR :

O diplomă de licență (Nivelul 6, KKM) cu o CGPA minimă de 2,50 sau echivalentul acesteia acceptat de Senatul Universității; SAUO diplomă de licență (Nivelul 6, KKM) sau echivalentul acesteia, dar care nu îndeplinește CGPA de 2.50, poate fi acceptată cu condiția să existe cel puțin cinci (5) ani de experiență în domeniul conex; SAUAlte calificări recunoscute de guvernul malaysian.Structura cursului... [-]
Malaysia Selangor
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
3-01A Level 2, Tierra Crest, Jalan SS6/3, Kelana Jaya, 47301, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
48200 Selangor, Selangor, Malaysia