UNITAR

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UNITAR Universitatea Internațională

Înființată în 1997, UNITAR International University ( UNITAR ) este o instituție vizionară și bine guvernată, cunoscută ca fiind prima universitate virtuală din Asia de Sud-Est și una dintre universitățile private de pionierat din Malaezia.

Programele noastre sunt oferite la campusul nostru central din Kelana Jaya urbană și la alte 11 campusuri independente răspândite pe întreg teritoriul Malaeziei. Avem 36 de programe academice, variind de la nivelul Fundației, al Diplomei și al Bachelorului până la doctoratul post-universitar. Ne mandrim cu faptul că am angajat cadre universitare adăpostite în diferite facultăți și școli, cum ar fi Business

De la început, am urmărit învățarea inovatoare în care tehnologia completează interacțiunea umană pe o platformă educațională puternică. Urmărirea educației la prețuri accesibile și de calitate, atât în modurile tradiționale de predare, cât și în cele de la distanță, continuă până astăzi și este încorporată în Centrul Educațional UNITAR ("UNIEC"), care răspunde nevoilor de vârf ale educației secolului XXI.

Aspirațiile noastre

Concentrată pe viziunea noastră. Angajat în misiunea noastră.

Viziunea noastra

Pentru a fi lider inovatoare Universitatea de Stiinte Sociale.

Misiune

  • Pentru a extinde accesul la învățare
  • Pentru a îngriji absolvenții sănătoși
  • Pentru a construi o afacere durabilă

Senat

Senatul Universității este cel mai înalt organism academic al Universității Internaționale UNITAR ( UNITAR ), sub rezerva prevederilor Constituției și Statutului și Regulamentului Universității. Senatul Universității deține controlul și direcția generală de instruire, cercetare și examinare și puterea de a acorda certificate, diplome și grade.

Locații

Selangor

Address
3-01A Level 2, Tierra Crest,
Jalan SS6/3, Kelana Jaya,
47301, Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

48200 Selangor, Selangor, Malaysia