Citește Descrierea Oficială

Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) a fost înființată în 1997 și a crescut de a fi una dintre cele mai importante universități private din Malaezia. UTP oferă o gamă largă de programe de inginerie industrie relevante, știință și tehnologie la niveluri universitare și postuniversitare și are drept scop de a produce absolvenți bine rotunjite, cu calități de lider excelente și abilități de comunicare. UTP a produs mai mult de 10.000 de absolventi si are in prezent o înscriere de peste 6.000 de studenți și 1.200 de postuniversitari de la mai mult de 66 de țări din întreaga lume.

În mai puțin de două decenii de la înființarea sa, universitatea a atins recunoasteri naționale și internaționale de prestigiu. UTP este singura universitate privată din Malaezia care urmează să fie clasat în top 160 sub Quacquarelli Symonds (QS) Topul universităților: Asia 2015 și a fost cotat la 288 pentru 2015 QS World University Rankings în cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologie.

UTP și-a făcut o realizare lăudabilă în QS World University Rankings de către subiect în 2016. QS a recunoscut UTP ca printre instituțiile de elită ale lumii în patru din cele 42 de subiecți prezentate în acest clasament.

Anul marcheaza o imbunatatire semnificativa in clasamentul pentru disciplinele Inginerie Chimică și Inginerie Mecanică. Chemical Engineering și-a îmbunătățit poziția, iar acum clasate ca Top 150 în lume, comparativ cu Top 200 în 2015. În același timp, Inginerie mecanică este acum clasat în Top 200, comparativ cu Top 250 în 2015. Aceasta este o realizare extraordinară pentru Inginerie Mecanică care a făcut doar intrarea de fată QS sistem de clasificare numai anul trecut.

Disciplinele Inginerie Electrica si Electronica si Calculatoare si sisteme informatice rămân în Top 250 și Top 350, respectiv.

UTP este singura universitate privată din Malaezia care urmează să fie evaluat o instituție de 4 stele de QS, cu un maxim de cinci stele în cinci zone din opt, și anume capacitatea de inserție profesională, internaționalizare, inovație, facilități și asimilării.

Universitatea desfășoară activități ample de cercetare în colaborare cu PETRONAS și alte instituții și industrii la nivel local și în străinătate, concentrându-se pe nouă domenii de nișă, care sunt îmbunătățite de ulei de recuperare, dioxid de carbon de Management, Deepwater Technology, nanotehnologie, Tehnologie Green, Tehnologie biomedicale, sisteme hibride de energie, Orașe inteligente și durabilă a resurselor.

UTP este prima și singura universitate privată care urmează să fie atribuit un rating de 6 stele (cel mai înalt nivel de performanță) de cercetare de evaluare Malaezia pentru eforturile sale de cercetare, dezvoltare si de comercializare.

UTP continuă să ofere oportunități educaționale distincte pentru studenții săi cu rating de nivel 5 (Excelent) Universitatea pentru SETARA (Sistemul de evaluare pentru instituțiile de învățământ din Malaezia superior) și Nivelul atins 5 pentru D-SETARA (Sistemul de evaluare Disciplina-Based) în Inginerie.

UTP face debutul în QS World University Ranking 2016/2017!

Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) și-a făcut debutul în 2016/17 QS World University Rankings, intrând în banda 601-650. UTP este, de asemenea, singura universitate privată din Malaezia să-l facă în clasament. Citiți mai multe în http://www.utp.edu.my/The%20University/sitepages/article.aspx?param=134

Viziune

Un lider în tehnologie Educație și Centrul pentru creativitate și inovare.

Misiune

UTP este un institut de învățământ superior. Noi oferă oportunități pentru exercitarea de cunoștințe și expertiză pentru progresul ingineriei, științei și tehnologiei pentru a spori competitivitatea națiunii. Obiectivul nostru este de a produce absolvenți bine rotunjite, care sunt creative si inovatoare, cu potențialul de a deveni lideri ai industriei și națiunii. Scopul nostru este de a hrăni creativitatea și spiritul inovator și extinde frontierele tehnologiei și educației pentru îmbunătățirea societății.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Universiti Teknologi PETRONAS

Oferirea unui Master of Business Administration în programul de management energetic este de așteptat să devină o soluție foarte apt de a dezvolta lideri vizionari pentru ... [+]

Creșterii mai mult cererea de energie și amenințarea resurselor energetice rapid care epuizează stratul în timpurile recente au provocat îngrijorări cu privire la aprovizionarea cu energie durabilă la nivel mondial. În aceste condiții, industria de petrol, gaze și energie se confruntă pe plan intern și la nivel global, cu nevoia urgentă de manageri și profesioniști, care nu numai că sunt competente în gestionarea afacerilor lor, dar care sunt, de asemenea lideri vizionari capabili de a conduce afacerile lor de energie într-un mod durabil în tandem cu mediul provocator.

Oferirea unui Master of Business Administration în programul de management energetic este de așteptat să devină o soluție foarte apt de a dezvolta lideri vizionari pentru industria energetică.... [-]

Malaysia Ipoh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
20 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză