London School of Commerce Malta

Introducere

Citește Descrierea Oficială

London School of Commerce Malta

O parte din London School of Commerce (Marea Britanie) Grupul de colegii în asociere cu Anglia Ruskin University

Malta Campus

London School of Commerce Malta oferă un atractiv campus situat central într-o locație uimitoare, pe fermecător insula Malta, în cazul în care limba engleză este una dintre cele două limbi oficiale naționale și vorbite pe scară largă de către toate populația locală. Campusul Malta este echipat WSR cu toate facilitățile necesare pentru o experiență de învățare pozitivă, inclusiv Wi-Fi în întreaga incintă, o bibliotecă bine dotată și echipată, precum și zone de petrecere a timpului liber.

Librăria de Malta este format WSR dintr-o colecție de împrumut și de referință a tuturor textelor de bază și a recomandat lecturi. O colecție de abilități de studiu și referințe metodologii de cercetare sunt de asemenea disponibile. În plus, elevii vor avea acces deplin la peste 70.000 de texte disponibile în format electronic prin biblioteca on-line a lui WSR.

facilități moderne și resurse cuprinzătoare de învățare WSR Malta vă va oferi instrumentele potrivite pentru a progresa fără probleme în studiile, în timp ce în curs de dezvoltare cunoștințele și expertiza necesare pentru o carieră în afaceri internaționale. Malta este mândru WSR că facultatea sa de predare include distinsi profesori, cercetători și cadre universitare profesioniști cu înaltă calificare.

Beneficiile de Malta WSR

Campusul este situat în imediata apropiere a orașului istoric Valletta, care este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, și la mică distanță de centrul de transport principal al insulei precum și o multitudine de repere istorice, centre comerciale, zone de petrecere a timpului liber, și locații de divertisment .

La Malta WSR veți fi cufundat într-un mediu cu adevărat divers format dintr-o populație de studenți, care este un creuzet de naționalități și culturi, ceea ce face educația dumneavoastră o experiență cu adevărat de formare merge dincolo de realizarea academică de bază.

Malta este licențiat WSR ca un Institut de învățământ superior (numărul licenței 2014-FHI-025).

Beneficii cheie

Obține un grad recunoscut la nivel global Oportunitatea de a transfera credite de la Anglia Ruskin University (Marea Britanie), în scopul de a obține un grad de MBA britanic Taxele de curs extrem de competitive, cu plata în rate flexibile Studiu și să trăiască într-un mediu unic al unei vorbitoare de limba engleza țară mediteraneană facultate internaționale de renume Beneficiați de un modern campus, complet echipate într-o locație centrală Accesul peste 70.000 de materiale de studiu on-line

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Malta Floriana

Master of Business Administration (MBA) atrage oameni dintr-o gamă largă de discipline academice. [+]

Master of Business Administration (MBA) atrage oameni dintr-o gamă largă de discipline academice.

Cursuri de bază în programul de MBA sunt concepute pentru a introduce pe elevi să diferitele domenii de activitate, cum ar fi Contabilitate, Finante, Marketing, Managementul Resurselor Umane și Management Strategic. Elevii cu privire la programul de MBA au, de asemenea, o alegere de electives de specialitate, înainte de a începe un proiect major.

Acest curs duce la o diplomă de MBA acordat de Școala de Comerț din Malta Londra. Acesta este acreditat la nivel 7 în Cadrul malteză calificări. Acest lucru este recunoscut pe plan internațional ca fiind echivalent cu Marea Britanie Masters Nivelul 7 și european la nivel cadru al calificărilor 7.... [-]


Videoclipuri

Inauguration of LSC Malta