Transcontinental Institution Of Higher Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CINE SUNTEM NOI?

Această instituție a fost construită de un grup de educatori globali cu experiențe din întreaga lume. După ce am văzut schimbările constante cu care se confruntă lumea afacerilor și cauza principală a educației tradiționale, am decis să acționăm. Această instituție a fost concepută și condusă de educatori pasionați cu experiențe din universități de top din întreaga lume, cum ar fi Universitatea Stanford și Pace din SUA, Universitatea din Liverpool și Școala londoneză de afaceri și finanțe din Marea Britanie, Universitatea de Afaceri Internaționale și Economie și Universitatea din Beijing în China, Școala de Afaceri Grenoble din Franța, Universitatea Global U21 din Singapore, Universitatea de Studii Profesionale din Ghana, Universitatea Chulalongkorn din Thailanda și multe alte instituții de top din regiunile respective.

Dezvoltarea holistică individuală

INSTITUTUL TRANSCONTINENTAL AL ​​ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR

Noi integrăm călătoria dvs. educațională cu un plan individual de dezvoltare . Aceasta începe de la înscrierea inițială a cursantului în instituția noastră și se dezvoltă continuu prin fiecare modul. Unele dintre evoluțiile conștiente includ inteligența emoțională, încrederea și capacitățile de inovare. Înainte de a începe un modul, profesorii dvs. integrează nevoile personale de dezvoltare în procesul de învățare înainte de a intra în prima clasă. Nu începeți niciodată ca un individ necunoscut care face parte dintr-o listă de studenți. Sistemul nostru integrat de dezvoltare holistică individuală accelerează ritmul dezvoltării pe măsură ce progresați prin fiecare modul.

VS.

ALTE UNIVERSITĂȚI

Dezvoltarea integrată a studenților nu este prezentă în majoritatea universităților, o dezvoltare mai puțin holistică. Profesorii încep fiecare modul în care îi văd pe elevi ca pe o "martoră" , fără să știe de nevoile sau obiectivele unice ale fiecărui student. Dezvoltarea dvs. începe de obicei de la "0" cu fiecare semestru.

Articole și publicații

Dezvoltați eficient abilitățile corecte
Cum vă puteți depăși potențialul?
Trei moduri de a obține loialitatea angajaților și păstrați-vă performanții de la plecare

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea EMBA-uri » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:


Acreditat Executive MBA - accesibil

Online Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 16 - 21 luni Înscriere Deschisă Malta Mosta + 1 mai mult

Unforgettable !!! Nu doar cu experiențele transformatoare, ci și cu tot ceea ce înveți. Spre deosebire de învățământul tradițional în care uitați cele mai multe din ceea ce învățați, descoperiți aventura de învățare de neuitat și holistică care vă va permite să vă depășiți potențialul. Acest curs MBA executiv este conceput pentru liderii care au o pasiune pentru inovație, o dorință de a face o diferență profundă și o unitate neobosită de succes (cursuri on-line și on-line disponibile). [+]

PREZENTARE GENERALĂ A PROGRAMULUI

Cursul MBA executiv este conceput pentru liderii care au o pasiune pentru inovație, o dorință de a face o diferență profundă și o unitate neobosită de succes. Dacă aveți oricare dintre aceste trei caracteristici, acest curs vă va propulsa ca pe nimic pe care l-ați experimentat vreodată. Într-un cadru de dezvoltare dovedit dovedit, design-ul curriculum-ului oferă o concentrare strategică de neegalat asupra creșterii dvs., ca individ integrat dintr-o perspectivă multiple de inteligență. Proiectat de experți renumiți la nivel mondial în diverse domenii de afaceri, cursul vă permite să vă integrați responsabilitățile profesionale cu o experiență de învățare puternică cu succes măsurabil în multe domenii de interes, cum ar fi inteligența emoțională și inovativitatea.... [-]


Videoclipuri

Explore the myth of Knowledge=Power