Citește Descrierea Oficială

Un colegiu cu adevărat mare - pasionat de succes


Dacă împărțiți pasiunea noastră pentru succes, atunci sunteți în locul potrivit și într-o companie bună. În fiecare an, peste 12.000 de studenți, de toate vârstele, aleg să studieze cu noi, deoarece vor să reușească și ei.


Indiferent dacă obiectivul dvs. este de a fi propriul dvs. șef sau de a lucra pentru o afacere globală, de a vă asigura o promovare sau de a obține primul loc de muncă printr-un stagiu sau de ucenicie, veți beneficia de centre de formare profesionale și facilități care sunt printre cele mai bune din Londra.

Vă veți bucura de o pregătire tehnică și profesională de înaltă calitate, care va dezvolta abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă duce la universitate, direct la locul de muncă sau pentru a vă duce cariera la nivelul următor. Facem toate aceste lucruri, oferindu-vă un sprijin câștigător, care a fost descris de inspectorii guvernului (Ofsted) drept "remarcabil".


De ce latră

Noi nu vă oferim doar o calificare, vă pregătim pentru o carieră. Colaborând îndeaproape cu angajatorii, vă pregătim formarea pentru a vă oferi toate abilitățile necesare pentru o carieră de succes. Acest lucru se realizează prin oportunități reale de lucru, cursuri de master, competiții de competențe și interacțiune cu reprezentanții companiilor de vârf.

Vă încurajăm să vizitați colegiul sau să veniți la una din zilele noastre deschise pentru a:

  • Vizualizați starea fantastică a facilităților de artă.
  • Faceți cunoștință cu personalul nostru talentat de înaltă calificare.
  • Vizualizați afacerile comerciale la fața locului, oferind studenților noștri oportunități reale de muncă.
  • Obțineți toate informațiile de care aveți nevoie pe strada noastră de consiliere.
  • Urcă-te cu o ofertă.


Așteptăm cu nerăbdare să vă urez bun venit la Barking

"Inovarea inspirată - carieră în carieră"


O reputație națională câștigătoare

2018: Creativ

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Barking & Dagenham College

Sunteți un profesionist ambițios dornic să vă înființeze propria afacere, să vă îmbunătățiți înțelegerea strategică sau să vă avansați cariera în management într-un mediu ... [+]

Sunteți un profesionist ambițios dornic să vă înființeze propria afacere, să vă îmbunătățiți înțelegerea strategică sau să vă avansați cariera în management într-un mediu corporativ?

Un MBA este calificarea emblematică pentru studenții de afaceri postuniversitare. Este recunoscut în întreaga lume ca unul dintre programele de lider pentru liderii de afaceri de mâine și directori. Sporiți-vă cunoștințele despre subiect, construiți abilitățile manageriale și îmbunătățiți perspectivele de carieră viitoare.

Programul nostru de MBA are ca scop să vă pregătească pentru roluri de conducere senior în afaceri. Spre deosebire de alte programe de masterat care oferă o specializare suplimentară într-un domeniu specific, MBA-ul nostru este interdisciplinar.... [-]

Regatul Unit Dagenham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Dagenham Rd
RM7 0XU Dagenham, England, Regatul Unit