Capital School Of Business Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Capital School of Business & Management este mândru că este unul dintre primii furnizori privați de educație suplimentară din Marea Britanie care au fost supuși noii supravegheri educaționale de către un organism educațional aprobat de o agenție de frontieră britanică (UKBA) - Agenția pentru asigurarea calității.

Oferim cursuri mai practice, mai rapide și conțin module bazate pe învățare și situații din lumea reală. Studenții locali britanici și din UE văd în sfârșit beneficiile colegiilor private; datorită istoriei educației din această țară, tinerii au fost învățați toată viața să studieze din greu și să intre într-o universitate bună. Cu toate acestea, rezultatele devin din ce în ce mai evidente pe măsură ce elevii ies și rămân fără locuri de muncă. Capital School of Business & Management satisface nevoile studenților din întreaga lume care doresc să facă educația formală cu un pas mai departe. Colegiul realizează acest lucru angajând doar cele mai calificate facultăți cu înregistrări academice remarcabile și succes în predare. În plus, Capital School of Business & Management servește nevoile studenților săi printr-o pregătire de înaltă calitate în campus, adaptată pentru a satisface nevoile diverselor sale populații studențești.

Locații

Londra

Address
Capital House
388 High Road
Wembley
London, Middlesex
HA9 6AR.

HA9 6AR. Londra, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: