Citește Descrierea Oficială

Situat într-o, oras modern, interesant capitală europeană, Cardiff Metropolitan University este o universitate la nivel mondial. Noi investim continuu în viitor elevilor noștri și să ofere oportunități de educație și formare profesională, care sunt accesibile, flexibile și de cea mai înaltă calitate a elevilor din peste 140 de țări din întreaga lume.

Universitatea a fost parte integrantă a orașului Cardiff din 1865 și ne mândrim cu faptul de puternică, durabilă și universitar, sa concentrat asupra bunăstării economice, sociale și culturale din Cardiff și sud-est Wales centrate pe elev; promovarea elev de inserție profesională, cercetare și transfer de cunoștințe aplicate.

Concentreaza-te pe capacitatea de inserție profesională

Toate școlile noastre se specializează în cursuri care sunt orientate în carieră și au fost proiectate în colaborare cu mediul de afaceri și industrie. Prin intermediul programelor de plasament de lucru, acreditari profesionale și oportunități de a studia în străinătate, concentrarea asupra capacității de inserție profesională a asigurat că 95,6% dintre absolvenții noștri intră de muncă sau de studiu în continuare în termen de șase luni de la absolvire.

Învățare și predare

Abordarea noastră de învățare, predare și evaluare este susținută de standardele academice de înaltă calitate, care lucrează în parteneriat cu elevii, dezvoltarea și încorporarea de învățare și evaluare, tehnologie îmbunătățită, și cercetare informat de predare.

Obiectivul nostru este de a dezvolta absolvenți creative, elastice și a căutat-după, cu aptitudini, abilități și experiențe care să le permită să facă un impact în profesia lor ales sau cale. Învățare și predare va fi mereu în centrul a ceea ce facem la Cardiff Metropolitan University și sperăm că vă experimenta pe deplin eforturile noastre de a menține o notă personală într-un mediu de învățare prietenos și de susținere.

O universitate la nivel mondial

Universitatea din Cardiff Metropolitan este mândru de a fi asociat cu un număr de parteneri de mare calibru în Marea Britanie și pe plan internațional. Universitatea de alianță strânsă cu Colegiul de asociat, Școala de Comerț din Londra și parteneriate de peste mări care oferă programe noștri în Egipt, Coreea, Liban, Maroc, Sri Lanka și Singapore înseamnă că elevii din peste 140 de țări sunt capabile să studieze grade Cardiff Metropolitan University și MBA programe.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Cardiff Metropolitan University

MBA este o calificare recunoscută și respectată la nivel internațional pentru manageri. Solicitanții provin din sectorul public și din sectorul privat din Regatul Unit și ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

MBA este o calificare recunoscută și respectată la nivel internațional pentru manageri. Solicitanții provin din sectorul public și din sectorul privat din Regatul Unit și din străinătate.

Programul de predare este destinat celor care caută să-și dezvolte cariera și "fluturașii înalți" care au nevoie de o înțelegere a tuturor funcțiilor majore ale afacerii care oferă cunoștințe generale pentru liderii potențiali.

Pe lângă sporirea perspectivelor de carieră ale studenților, cursul își propune să încurajeze gânditori independenți și creativi. Acest lucru se face urmând orientările Agenției de Asigurare a Calității din Regatul Unit, oferind studenților o "orientare practică și profesională puternică" care o diferențiază de alte programe de masterat.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 - 16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cardiff Metropolitan University International

Cardiff Metropolitan University
Address
Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Cardiff, Wales, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 29 2041 6070