Eaton Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Înființată în 2013, Eaton Business School Limited (EBS) (numărul de înregistrare 08671317) este încorporată în conformitate cu legile din Anglia și Țara Galilor. Eaton Business School este acreditată de Consiliul britanic de acreditare pentru învățământul superior și independent. Eaton Business School este, de asemenea, un centru partener aprobat al ATHE, care acordă nivelurile 4 până la nivelul 7 al calificărilor aprobate de RQF.

EBS în parteneriat cu Universitatea Guglielmo Marconi (GMU) oferă MBA Internaționale și Executive MBA cu concentrații specializate în Managementul Sănătății, lanțul de aprovizionare

Eaton Business School se angajează să deservească cerințele de învățare ale profesioniștilor care lucrează în aspirațiile lor de a obține programe recunoscute la nivel mondial de masterat, licență și diplomă pe modele flexibile de studiu - Onsite, Online și auto-studiu. Credem că învățarea nu trebuie neapărat să se limiteze la o clasă fizică. Puterea tehnologiei este utilizată în mod optim pentru a aduce o pedagogie flexibilă profesioniștilor care lucrează în deplasare, în întreaga lume.

În mediul de afaceri extrem de competitiv și dinamic, vă așteaptă să vă aflați cu un pas înaintea restului. Eaton Business School lucrează cu diligență pentru a pregăti elevii noștri cu abilitățile și expertiza cerută de angajatori, oferindu-le posibilitatea de a-și dezvolta cunoștințele într-o gamă largă de discipline și de a construi o cunoaștere aprofundată în sectorul (domeniile) dorit (e).

Locații

Leicester

Address
Island Business Centre. 18-36 Wellington Street. Woolwich
SE186PF Leicester, Anglia, Regatul Unit

Sharjah

Address
BM Towers, Office Suites
Al Nahda, Sharjah, UAE

Sharjah, Sharjah, Emiratele Arabe Unite

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: