Citește Descrierea Oficială

Aceasta este alegerea ta, șansa ta
Edinburgh Business School , Universitatea Heriot-Watt, a ajutat profesioniștii care lucrează să devină lideri de afaceri de peste 25 de ani, oferind programe de studii postuniversitare de înaltă calitate și accesibile în afaceri.

Programele noastre populare online MBA , Masters , DBA și PhD au accelerat carierele a peste 20.000 de absolvenți, multe dintre ele înregistrând o creștere a salariului, promovări în cadrul companiilor lor și altele care își încep propria afacere. 54646_James_Watt_1.jpg

De ce Edinburgh Business School ?

" Edinburgh Business School fost înființată pentru a face ceea ce continuă să facă în mod strălucit - să ofere acces la educația de management oamenilor din întreaga lume, indiferent de locul în care se află, orele în care lucrează sau situația familială". Profesorul Heather McGregor, Decan executiv

Învățați mai bine când controlați
Vă oferim libertatea de a vă adapta studiile pentru a se adapta la stilul de viață ocupat personal și profesionist; puteți alege cum, când și unde doriți să studiați. Puteți studia online , în propriul ritm și în timpul vostru; la unul dintre cele trei campusuri din Edinburgh , Dubai sau Malaysia ; sau, cu unul dintre partenerii noștri de învățare de încredere.


Calitate asigurată
Edinburgh Business School este parte a Universității Heriot-Watt, prin urmare, lucrăm în cadrul aranjamentelor ample ale Universității pentru asigurarea calității și prin efortul și angajamentul său continuu de a menține calitatea în toate domeniile cercetării și predării noastre.

"Angajatorii văd valoarea în Edinburgh Business School MBA ..." Gail Edwards, MBA Graduate

Dezvoltare și creștere profesională
O calificare de la Edinburgh Business School este o investiție în viitorul tău, perspectivele tale de carieră viitoare, câștigurile tale viitoare.

"Am semnat pentru MBA pentru că vreau opțiuni în viață și asta te oferă" Bosman du Plessis, MBA Graduate

Într-un studiu independent a fost raportat de 75 de absolvenți că în timpul sau în decurs de 6 luni de la absolvire 65% au înregistrat o creștere a salariului, 25% și-au început propria afacere, iar 52% au câștigat o promoție ( Carrington Crisp, mai 2017).

Suntem globali, suntem locali
Cu o facultate internațională de profesioniști foarte respectați și cu experiență, mii de studenți și absolvenți de succes, o prezență locală în cinci continente ale lumii și trei campusuri din Edinburgh , Dubai și Malaezia , suntem într-adevăr o familie globală de afaceri profesioniști.

Întrebați direct la Edinburgh Business School despre programele noastre.

Sunteți gata să vă alăturați rețelei noastre globale?

Toate programele noastre online sunt modulare și fiecare curs poate fi completat ori de câte ori alegeți. Cu Edinburgh Business School , puteți studia online pentru dvs.:

Elevii pot alege, de asemenea, să studieze pentru MBA la campusurile noastre universitare din Edinburgh, Dubai și Malaysia.

Ai nevoie de mai multe informații?

Intreaba acum; Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

Taxe și burse

Puteți utiliza calculatorul nostru de taxe, care vă va oferi o indicație a costului total al programului dvs. de alegere.

Bursele sunt disponibile pentru programe selectate cu noi, puteți afla mai multe informații despre acestea pe site - ul nostru.

Contacteaza-ne

Campusul din Dubai
Edinburgh Business School
Universitatea Heriot-Watt din Dubai
Cutie poștală 294345
Dubai International Academic City
Emiratele Arabe Unite]

Part-time și Full-time MBA
971 (4) 435 8770
DubaiMBA@ebs.hw.ac.uk

Campusul din Edinburgh
Edinburgh Business School
Universitatea Heriot-Watt
Edinburgh
EH14 4AS
44 (0) 131 451 3090
oncampusmba@ebs.hw.ac.uk

Malaezia Campus
Edinburgh Business School
Universitatea Heriot-Watt din Malaezia
Nr. 1 Jalan Venna p5 / 2
Secțiunea 5,
62200 Putrajaya
Malaezia
Part-time MBA

603-8894 3888
MalaysiaMBA@ebs.hw.ac.uk

Sau contactați unul dintre birourile noastre regionale din apropierea dvs.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Edinburgh Business School

Programe de studiu sau full-time în Dubai, centrul de afaceri din Orientul Mijlociu, și absolvent cu un MBA de la Universitatea Heriot-Watt. ... [+]

Indiferent dacă echilibrați angajamentele personale sau profesionale și doriți să studiați în întregime sau cu jumătate de normă în Dubai, suntem pregătiți să vă ajutăm să vă realizați MBA pe termenii dvs.

Aici este vorba despre învățarea pe tot parcursul vieții în termenii dvs.: un concept pe care am încercat să-l facem accesibil cât mai multor indivizi posibil prin programele noastre MBA , Masterat , pre-doctoral , DBA și doctorat .

Știm că fiecare student are propriul set unic de circumstanțe personale și profesionale pe care studiile trebuie să le încorporeze. Am condus programul nostru de MBA în Dubai de peste un deceniu acum și am încercat mereu să oferim o educație care să lovească acest echilibru.... [-]

Regatul Unit Edinburgh Emiratele Arabe Unite Dubai
August 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA Part Time

Edinburgh Business School

Dacă sunteți în căutarea de a începe sunteți propria afacere sau progrese în cadrul organizației dvs., Executive MBA la Edinburgh Business School , Universitatea Heriot-W ... [+]

Nici doi oameni nu sunt la fel. Circumstanțe diferite, motivații diferite, viziuni diferite de succes.

De aceea oferim experiențe de învățare care sunt la fel de unice. Indiferent dacă echilibrați angajamente personale și profesionale și doriți să studiați un MBA, suntem gata să vă ajutăm să vă atingeți obiectivul.

Aici, este vorba despre învățarea pe tot parcursul vieții în termenii dvs.; un concept pe care am încercat să-l facem accesibil cât mai multor indivizi posibil prin programele noastre MBA , Master și pre-doctorat și DBA și doctorat .

Îmbunătățiți învățarea prin idei și experiențe împărtășite cu colegii

Programul part-time Executive MBA este predat de către facultatea noastră internațională cu experiență la campusul Universității noastre din Edinburgh.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Business School

Aveți ocazia de a studia pentru MBA cu frecvență redusă la campusul nostru universitar inspirat din orașul modern Putrajaya din Malaezia și vă alăturați rețelei în crește ... [+]

Edinburgh Business School este Școala de afaceri a Universității Heriot-Watt.

EBS a ajutat profesioniștii care lucrează să devină lideri de afaceri de peste 25 de ani, oferind programe de studii postuniversitare de înaltă calitate și accesibile în afaceri. Programele noastre populare de MBA , Masterat, DBA și doctorat on-line au accelerat carierele a peste 20.000 de absolvenți. Studenții noștri au înregistrat creșteri salariale, au câștigat promoții în cadrul companiilor lor și mulți și-au început propria afacere.

De ce Edinburgh Business School , Malaezia?

Aveți ocazia de a studia pentru MBA cu frecvență redusă la campusul nostru universitar inspirat din orașul modern Putrajaya din Malaezia și alăturați-vă rețelei în creștere a absolvenților EBS și a profesioniștilor din domeniul afacerilor. Veți fi învățat de o facultate cu experiență și respectat în Marea Britanie și local, aveți acces la facilități excepționale și absolvent cu o diplomă de prestigiu de la o universitate britanică, care este pe deplin acreditată de Agenția de Calificări Malaezia (MQA).... [-]

Malaysia Putrajaya
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Business School
Address
Edinburgh Campus, Edinburgh Business School, Heriot-Watt University
EH14 4AS Edinburgh, Scotland, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 131 451 3090
Address
Dubai Campus, Edinburgh Business School, Heriot-Watt University, Dubai International Academic City
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Număr de telefon
undefined
Address
Malaysia Campus Edinburgh Business School, Heriot-Watt University Malaysia, No 1 Jalan Venna p5/2, Precinct 5
62200 Putrajaya, Putrajaya, Malaysia
Număr de telefon
undefined