Citește Descrierea Oficială

Livrată la campusul din Glasgow Caledonian University din Londra, acest program de MBA a fost conceput în jurul angajamentului nostru față de Bunăstare și Principiile ONU pentru educație responsabilă în management (PRME). Acest program distinct de MBA este conceput pentru persoane fizice și întreprinzătoare, cu aspirații de a deveni un manager profesionist cu un instinct de creare a unei afaceri durabile într-o manieră social responsabilă.

Acest program practic și aplicat oferă o perspectivă asupra provocărilor cotidiene cu care se confruntă managerii într-o serie de organizații din mediul de afaceri și din cel de-al treilea sector din întreaga lume. Subliniem rolul, contribuția și integrarea funcțiilor esențiale ale afacerii pentru a vă îmbunătăți capacitatea de a proiecta și de a furniza strategii eficiente la nivel de organizație.

Acest program dinamic și exigent necesită participarea dvs. energetică. Ca și tine, colegii tăi vor fi ambițioși, foarte motivați și hotărâți să reușească. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în programul și în rețeaua noastră globală de absolvenți de lideri social responsabili.

GCU London atrage absolvenți remarcabili din întreaga lume și oferă o experiență de neegalat pentru studenți și o capacitate de angajare internațională.

GCU este mândru că are un campus de ultimă oră în inima orașului Glasgow. Odată cu înființarea Colegiului New York din Glasgow Caledonian, suntem prima instituție de învățământ superior din străinătate care acordă diplome în New York.

În cadrul acestui program, veți avea ocazia să faceți o perioadă de studiu de două săptămâni în oricare dintre aceste locații interesante.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA 1-an

GCU London - MBA

... [+]

Facilități

Situat într-un mediu ultra-modern, în inima orașului Spitalfields, aflat în capitala modei și finanțelor din Londra, acest campus universitar postuniversitar se bazează pe învățământul de înaltă calitate și pe parteneriatele industriale din întreaga lume.

[-]
Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

The GCU London Campus