Citește Descrierea Oficială

Global Business School Hult nu este doar o școală de afaceri. Este o rețea globală care educă, inspiră și conectează unele dintre cele mai avansate talente de afaceri din întreaga lume.

Educație de afaceri relevantă la nivel mondial

În lumea de azi, cea mai relevantă educație de afaceri este una globală. Programele Hult , de la licență până la învățământul executiv, sunt concepute pentru a ajuta studenții și directorii să experimenteze în primul rând forțele care formează afaceri internaționale și să le ofere abilitățile și cunoștințele pentru a conduce în acest mediu din ce în ce mai complex.

Comunitate globală

Învățați să conduceți comunitatea globală Experiența Hult se referă la a deveni parte a unei comunități academice inspiratoare care favorizează îndrăzneala, curiozitatea și rezistența necesară pentru a deveni lider global de afaceri. În acest mediu academic ne provocăm studenții și directorii noștri să devină nu doar lideri de afaceri, ci lideri mondiali. Alegerea la care dintre campusurile noastre vă va începe călătoria este doar începutul a ceea ce va deveni o aventură globală care se schimbă în viață.

Rețea de campus global

Hult are șapte campusuri de vârf în inima unora dintre cele mai influente piețe din lume.

  • Boston
  • San Francisco
  • Londra
  • Dubai
  • Shanghai
  • New York
  • Ashridge Estate - Marea Britanie

Rețeaua noastră de campus global oferă studenților și directorilor acces la o comunitate cu adevărat globală. Vă permite să studiați și să experimentați viața în medii de afaceri extrem de variate, atrage oameni interesanți din întreaga lume și ne permite să apelăm la cele mai bune expertize din industrie și facultăți - oriunde există.

Învățarea experimentală

Aducerea la viață a conceptelor fundamentale de afaceri globale prin practica din lumea reală este piatra de temelie a tuturor programelor noastre. Credem că oamenii învață mai bine făcând, așa că am dezvoltat programe academice care reflectă angajamentul nostru față de această credință. Tehnicile noastre includ proiecte de consultare din lumea reală, simulări în direct cu actori, înțelegerea managementului riscurilor cu jucători de poker profesioniști, practicarea luării deciziilor în grup, concurență cu alte echipe de studenți în scenarii din lumea reală și dezvoltarea de lucru în echipă și abilități de leadership prin activități provocatoare în aer liber , cum ar fi navigarea în apă deschisă.

global campus

Aveți încredere în companii globale

Programele noastre se bazează pe explorarea, înțelegerea și rezolvarea problemelor cu care se confruntă zilnic companiile de renume internaționale. Multe dintre cele mai respectate companii internaționale, organizații și ONG-uri apelează la Educația Executivă Ashridge din Hult pentru a ajuta la rezolvarea provocărilor complexe de afaceri și pentru a înțelege mai bine cum să-și dezvolte talentul cheie de management. Această implicare aprofundată cu clienții informează atât cercetarea noastră, cât și influențează designul programelor noastre academice, ajutându-ne să oferim cea mai relevantă și actuală educație de afaceri disponibilă.

Facultatea globală

Facultatea de renume internațional Hult se mândrește în primul rând cu pasiunea lor pentru predare. Mulți au obținut un succes semnificativ în lumea reală, ceea ce înseamnă că ceea ce și modul în care predau este influențat foarte mult de experiența lor în calitate de directori corporativi, proprietari de afaceri, inventatori și antreprenori. Profesorii noștri provin din peste 45 de țări diferite și au predat colectiv pe fiecare continent - subiectele pe care le predau sunt îmbunătățite mult de internaționalismul lor.

Cercetare globală

Cercetarea noastră este axată pe problemele care sunt cele mai importante în mintea liderilor de afaceri la nivel mondial - tendințele care modelează viitorul mediu de afaceri și modul în care companiile vor trebui să reacționeze. Acestea includ cercetarea pe termen lung privind leadershipul, durabilitatea, piețele emergente și perturbarea tehnologică. Gândirea care rezultă din cercetarea noastră se traduce rapid în practicile care stau la baza tuturor programelor noastre - ajutând indivizii să performeze la cel mai înalt nivel.

Studenți globali

Multe școli de afaceri susțin că sunt globale, dar sălile noastre de clasă o dovedesc de fapt. Campusurile noastre găzduiesc o diversitate extraordinară de culturi, idei și medii - studenții Hult reprezintă peste 120 de naționalități și vorbesc peste 100 de limbi.

Perspective diverse

Diversitatea clasei și colaborarea interculturală reprezintă o parte esențială a experienței Hult . De fapt, mulți dintre studenții noștri spun că au învățat la fel de mult de la colegii lor de clasă ca și de la profesorii lor. Împreună, nu veți împărtăși doar experiențele voastre, dar vă veți învăța reciproc că toată lumea vede lumea din unghiuri diferite. Veți învăța să navigați diplomatic perspective diverse, să înțelegeți dinamica culturală care afectează afacerile globale și cum să rezolvați problemele în colaborare.

O rețea puternică

Astăzi, există 16.000 de studenți Hult răspândiți în 156 de țări și 100.000 de directori au trecut prin programele noastre de educație executivă Ashridge. Această rețea oferă contacte de afaceri cu Hult din fiecare țară importantă din lume. global network

Impact global

La Hult , credem că afacerile au puterea de a schimba viețile în bine. Suntem extrem de mândri că semințele a ceea ce a devenit cea mai mare competiție de antreprenoriat a studenților din lume au fost plantate la școala noastră.

Transformarea ideilor în acțiune

Fondate de un Hult , finanțat de familia Hult și condus în parteneriat cu fostul președinte american Bill Clinton, echipele de studenți din întreaga lume concurează pentru a câștiga o investiție de 1 milion USD în startup-urile lor. Provocarea specifică variază de la an la an, dar toate se concentrează pe îmbunătățirea vieții unora dintre cei mai săraci oameni din lume. În 2015, echipele de studenți au conceput soluții ingenioase pentru a construi întreprinderi sociale durabile și scalabile pentru a aborda educația timpurie în mahalalele urbane. Au fost primite peste 20.000 de cereri, șase echipe au ajuns până la finala globală de la New York și suntem mândri să anunțăm că cinci dintre aceste echipe, inclusiv câștigătorii, au primit investiții externe pentru a ajuta ideile să ducă la nivelul următor.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

Hult International Business School

Integrați-vă educația într-o muncă ocupată și viața de acasă, personalizând unde, cum și ce studiați cu programul MBA Global Executive cu jumătate de normă Hult . ... [+]

Hult , extrem de flexibil, part-time, de 18 până la 24 de luni, executiv Master of Business Administration este conceput pentru profesioniști care lucrează care doresc să-și continue cariera, să dovedească viitoarele abilități sau să facă o schimbare în carieră.

Studiați în weekend-uri de patru zile o dată pe lună și accelerați progresia gradului dvs. alegând să vă condensați studiile în prima vară, ceea ce înseamnă că vă puteți câștiga EMBA în cel puțin 18 luni.

Curriculum

La Hult , credem că cea mai bună metodă de a învăța afaceri și leadership este prin a face. Acesta este motivul pentru care programul executiv al Master Hult administrarea afacerilor pune accent pe aplicarea practică la fiecare pas. Pe măsură ce înveți cunoștințele și teoria tehnică a afacerilor, vei aplica și continuu, consolidându-ți abilitățile soft și extindându-ți capacitatea de a conduce.... [-]

Regatul Unit Londra Emiratele Arabe Unite Dubai Statele Unite ale Americii Cambridge  + 2 Mai mult
August 2020
Engleză
Part time
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA 1-an

Hult International Business School

MBA Global de un an al Hult este o experiență transformatoare care vă va provoca să mergeți dincolo de afaceri pentru a afla despre lume, viitor și despre voi. ... [+]

De-a lungul experienței dvs. de MBA, veți fi provocat să gândiți creativ, să aveți resurse și să lucrați împreună cu colegii de clasă din întreaga lume.

În acest mediu de învățare internațional, colaborativ, vă veți baza pe mediile și experiențele diverse ale colegilor dvs. și veți învăța să vedeți conducerea printr-o lentilă cu adevărat globală.

Curriculum

Programul global MBA de la Hult , de un an, oferă un curriculum inovator, adaptat pentru dvs. Cu activități de bază, curriculum-ul nostru a fost conceput astfel încât să înveți să lucrezi în echipe interculturale, să dezvolți abilități de conducere unice și să înțelegi cum poți modela viitorul.... [-]

Regatul Unit Londra Statele Unite ale Americii San Francisco Emiratele Arabe Unite Dubai Cambridge  + 3 Mai mult
August 2020
Engleză
La zi
11 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hult International Business School - Postgraduate Campus
Address
London - Postgraduate Campus 37-38 John Street
WC1N 2AT Londra, Anglia, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 20 7636 5667
Hult International Business School - Boston Campus
Address
Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Cambridge, Massachusetts, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 617-746-1990
Hult International Business School - San Francisco Campus
Address
Hult International Business School San Francisco Campus 1355 Sansome Street
94133 San Francisco, California, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 415-869-2900
Hult International Business School - Dubai Campus
Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Website
Număr de telefon
+971 4 427 5800
Hult International Business School - Shanghai Campus
Address
Huaxin Haixin Building (Jinlin Haixin) 666 Fuzhou Road,
Shanghai, Shanghai, China
Website
Număr de telefon
+852 2111 2399
Hult International Business School - Undergraduate Campus
Address
London - Undergraduate Campus 33 Commercial Road
E1 1LD Londra, Anglia, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 20 7636 5667
Hult New York - Rotation Center
Address
New York Rotation Center Hult Staff, Room 901 41 Cooper Square
10003 New York, New York, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 (212) 353-4360