Kingston University Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Științe de Afaceri și Sociale combină Kingston Business School și Școala de Drept, Științe Sociale și Comportamentale. Împreună cultivă gândirea critică și o abordare de rezolvare a problemelor pentru învățare, cu perspective internaționale.

În timp ce studiați aici, puteți explora cele mai mari întrebări ale societății din diverse perspective. Puteți obține cunoștințe de la profesioniști din industrie, din sectorul public și din serviciile comunitare, precum și din mediul academic activ în cercetare, cu domenii de expertiză. În mod crucial, acest lucru vă permite să vă angajați într-o imagine mai mare și să absolvi abilitățile transferabile necesare pentru a prospera în cariere provocatoare.

Kingston Business School a obținut prestigioasa acreditare internațională de către AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), în recunoașterea excelenței educației noastre de afaceri. Această acreditare a fost obținută de doar 5% din școlile de afaceri din lume. Multe cursuri sunt, de asemenea, acreditate și recunoscute de către organisme profesionale, inclusiv Asociația MBA-urilor și Chartered Institute of Marketing.

Școala de drept, științele sociale și comportamentale oferă o serie de cursuri de psihologie care sunt acreditate de British Psychological Society (BPS). Puteți alege, de asemenea, să studiați unul dintre doar câteva grade din Marea Britanie care oferă o calificare de psihologie criminalistică de specialitate. Cursurile noastre de politică și drepturi ale omului sunt predate de practicieni internaționali, inclusiv fostul director de campanii al Amnesty International UK și actualul director al Institutului Britanic pentru Drepturile Omului.

Inovăm continuu modul în care studenții de științe sociale și de afaceri gândesc și rezolvă problemele, pentru a răspunde cerințelor lumii noastre în schimbare rapidă. Studiază aici și fii o parte din conturarea acestei lumi.

Kingston Business School

Considerăm că succesul profesional se formează prin onorarea și dezvoltarea capacității și abilităților personale, precum și a cadrului academic al cunoștințelor pentru a conduce dezvoltarea și obținerea succesului. Prin cursuri bogate din punct de vedere vocațional, angajator angajat și informat în cercetare, lucrăm alături de studenții noștri pentru a-i ajuta să îndeplinească obiectivele personale și ambițiile de carieră; și devin recunoscuți pentru abordările și atitudinea lor distincte față de afaceri.

Acreditari

Kingston Business School a obținut prestigioasa acreditare internațională de către AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Această acreditare a fost obținută de doar cinci la sută din școlile de afaceri din lume și recunoaște calitatea înaltă și standardul educației noastre de afaceri.

Multe cursuri sunt, de asemenea, acreditate și recunoscute de către organisme profesionale, inclusiv Asociația MBA-urilor (AMBA), Fundația Europeană pentru Dezvoltare Management (EFMD) EPAS, Institutul Chartered pentru Dezvoltare Profesională (CIPD), Chartered Institute of Marketing (CIM) și instituția regală a inspectorilor autorizați (RICS).

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

De ce să alegi Kingston Business School?

Studenții noștri sunt căutați, lideri concentrați pe viitor, care contestă, schimbă, creează și colaborează activ pentru a contribui la societate și a avea impact asupra economiei ca influenți de afaceri și creatori de locuri de muncă.

Provocare

Îi încurajăm pe elevii noștri să conteste percepțiile și perspectivele. Ne propunem ca elevii noștri să analizeze, să pună întrebări, să interpreteze și să inoveze în mod activ.

Schimbare

La Kingston Business School privesc continuu înainte să interpreteze viitorul și să sprijine oamenii să facă față provocărilor emergente. Îi motivăm pe elevi să fie solutori de problemă și influențatori, care pot obține cele mai bune rezultate din ei și din ceilalți.

Crea

Deoarece impactul digitalizării și al IT-urilor are impact asupra mediului de afaceri și a schimbărilor continuă să afecteze viitorul nostru, pregătim studenții să cultive și să întreprindă mentalitate pentru a identifica și a îmbrățișa oportunitățile potențiale.

Colabora

Echipăm studenții pentru a-și dezvolta capacitatea creativă și o atitudine de colaborare pentru a lucra cu succes în cadrul unor echipe și medii multidisciplinare.

Gata pentru afaceri: cursurile noastre

Proiectăm cursurile noastre împreună cu organizațiile de tehnologie, producție, servicii și financiare lider, pentru a ne asigura că se aliniează problemelor, provocărilor și nevoilor afacerii de astăzi. Obțineți înțelegere, cunoștințe, abilități și instrumente pentru oportunitățile din lumea reală la absolvire.

Viziune: inovatoare, antreprenorială și care schimbă viața

Pentru a fi recunoscut la nivel global pentru o abordare inovatoare și antreprenorială a educației și cercetării care creează și realizează oportunități de schimbare a vieții.

Misiunea: Condusă de predarea informată de cercetare

Pentru a crea cel mai bun mediu posibil pentru personal și studenți, care este divers și inclusiv, condus de învățare, întreprinzător și informat în cercetare.

Valori: excelență în experiența personalului și a studentului

Excelență: prețuim excelența în experiența personalului și a studenților, învățare și cercetare.

Inovare și creativitate: apreciem inovația, creativitatea și gândirea antreprenorială în generarea și implementarea ideilor.

Respect: apreciem diversitatea, colegialitatea și responsabilitatea.

Ce ne diferențiază?

Kingston Business School are patru caracteristici distinctive care se combină pentru a-l deosebi de alte universități:

Angajabilitate

Studenții Kingston Business School au o cerere mare la locul de muncă. Relevanța cursurilor noastre, legăturile noastre strânse cu industria, excelența carierelor și serviciilor noastre de angajare, evenimente în rețea cu lideri de afaceri și locuri de muncă înseamnă că studenții noștri sunt bine poziționați pentru ocuparea forței de muncă.

antreprenoriat

Gândirea antreprenorială se află în ADN-ul nostru. Fie că doriți să faceți parte dintr-o start-up, sau să promovați inovația în cadrul unei organizații, la Kingston Business School vă alăturați unei școli de afaceri de top pentru antreprenoriat.

Suntem clasificați cea mai de succes instituție de învățământ superior din Marea Britanie pentru companii de start-up absolvenți (Studiul de învățământ superior, afaceri și interacțiune comunitară 2016). QS TopMBA.com ne evaluează numărul unu în lume pentru start-up-urile absolvenților MBA.

De la Kingston Business Incubator până la lucrul nostru cu schema de premii Small Business Charter, la Kingston Business School suntem reprezentanți în dezvoltarea și gândirea inovatoare. Suntem, de asemenea, acasă la Centrul de Cercetări pentru Întreprinderile Mici de Recunoaștere internațional.

Clasament internațional, acreditare și membru

Kingston Business School este una dintre doar 5 la sută din școlile de afaceri din lume care deține acreditarea de la AACSB International - Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business.

Deținem acreditarea de la un număr de cele mai mari și mai influente asociații de acreditare a școlilor de afaceri.

Facilităţi

Școala de afaceri în valoare de 26 de milioane de lire sterline a fost proiectată și construită cu durabilitate în minte pentru a reflecta angajamentul nostru de a inspira, educa și dezvolta studenți care își vor duce experiențele de comportament durabil în viitoarele lor munci și cariere.

Avem facilități de învățare de ultimă oră, unde puteți pune teoria în practică. Sala noastră de tranzacționare de ultimă generație Bloomberg este o sală de tranzacționare simulată pentru finanțatorii aspiranți. Noul nostru incubator Kingston Business este o cameră creată special pentru studenții care lucrează la idei de afaceri.

Studiul dvs. este susținut de instrumente de învățare online, cum ar fi intranet-ul student și Canvas. Și campusul nostru este situat la 30 de minute de centrul Londrei, oferindu-vă acces la principalul centru financiar și de afaceri din lume, fiind în același timp situat în cel mai fericit și mai fericit loc de locuit din Capitală.

Facilitățile noastre

Studenții noștri beneficiază de unele dintre cele mai bune facilități din țară, inclusiv:

  • Sala de tranzacționare Bloomberg, oferindu-ți un gust să lucrezi pe un etaj real de tranzacționare (Kingston este una dintre doar câteva universități care oferă acest lucru);
  • Apartamente și spații de lucru dedicate, facilități IT și zone sociale pentru studenții noștri postuniversitari;
  • Centrul de cercetare în afaceri, inclusiv Centrul nostru de cercetare pentru afaceri mici;
  • Kingston Business Incubator, un spațiu incubator de afaceri, cu facilități pentru a vă ajuta să începeți propriile afaceri;
  • Centrul de resurse de învățare, deschis 24 de ore pe zi, în timp, cu acces la biblioteci, spații de studiu și facilități de calculator; și texte majore, periodice și pachete de învățare pe calculator, accesibile din mai mult de 200 de stații de lucru în rețea.

Campusul Kingston Hill este situat în Kingston Upon Thames, votat cel mai sigur suburbiu și cel mai fericit loc din Londra. Centrul Londrei se află la 30 de minute de Kingston Upon Thames, oferind studenților acces la vibrația, dinamismul și diversitatea culturală a uneia dintre cele mai importante capitale de afaceri din lume.

Locații

Kingston upon Thames

Address
Kingston Hill
KT2 7LB Kingston upon Thames, Anglia, Regatul Unit

Moscova

Address
строение 2 Центральный АО RU, Prechistenskaya Naberezhnaya, 11, Moscow, Russia, 119034
119034 Moscova, Moskva, Rusia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări