Learna Ltd

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce Learna?

Fie că doriți să vă simțiți încrezători în a solicita o creștere / promovare a salariului, comunicați mai eficient cu echipa dvs., accesați o comunitate cu profesioniști cunoscuți sau vă aprofundați înțelegerea practicilor de afaceri, programul nostru EMBA va oferi managerilor de nivel mediu exact ceea ce aveți nevoie !

Educație accesibilă pentru toți

Valoarea este un principiu esențial la Learna, motiv pentru care am dezvoltat programe cu accesibilitate în minte. Nu facem discriminare în funcție de țara de origine, deci nu există o suprataxă internațională pentru cursurile noastre.

Învață cu experți

Tutorii noștri sunt selectați dintr-un grup global de experți, în funcție de adecvare și nu de locație. Cu premii academice și de carieră, tutorul dvs. va acționa ca educator și îndrumător pe parcursul cursului.

Realizați conexiuni pe tot parcursul vieții

Natura noastră online vă permite să profitați de oportunitatea de a vă conecta cu studenții din întreaga lume. Relațiile și rețelele pe care le construiți aici se vor dovedi de neprețuit pentru a vă ajuta cariera să prospere.

Marturii

Nimic de meritat în viață nu vine ușor! Iar programele noastre nu fac excepție! Cu toate acestea, cei care sunt dispuși să pună la timp vor culege cele mai mari recompense. Va trebui să vă angajați cu o minimă oră pe zi. Studenții noștri cei mai de succes petrec în medie 2 ore pe zi dedicate studiilor lor și, în consecință, își câștigă o acreditare care trimite un semnal foarte clar pieței și industriei lor! Iată ce au de spus elevii noștri din trecut.

Andrea Pentelow

„Învățarea de la colegii din grupul tău atribuit îți lărgește cu adevărat experiența potențială de învățare. Toți crești împreună de-a lungul anului și te simți și tu ca o familie. Este un mediu foarte susținător. ”

Christine Manga

„Mi-a extins enorm cunoștințele. A fi capabil să lucrez la comoditatea mea a fost fantastic. A face munca în grup te face să abordezi subiecte din diferite unghiuri - m-a făcut să mă gândesc mai lateral. ”

Saguna Woochit

„Acest curs online oferă o senzație de clasă și este atât de interactiv încât mi-ar plăcea să-mi fac masterat, apoi sper că doctoratul meu online.”

Partenerii noștri

Programele Learna sunt autorizate și livrate în colaborare cu lideri educaționali recunoscuți la nivel internațional. Suntem mândri de munca pe care o facem cu partenerii noștri, ne ajută să ne asigurăm că fiecare program este livrat la un standard ridicat și că studenții au acces la o educație de cea mai bună calitate.

137671_Clipboard02.jpg

Programele noastre

În colaborare cu partenerul nostru de colaborare, Universitatea din Gibraltar.

MBA-urile noastre Executive sunt programe online de 18 luni pentru managerii de nivel mediu care doresc să intensifice! Progresia profesională necesită claritate, viziune și capacitatea de a executa în mod constant pe strategiile corecte. Fără o foaie de parcurs sau o îndrumare, procesul poate fi copleșitor.

EMBA-urile noastre vă pot ajuta să urmăriți rapid creșterea și să vă economisiți mii de taxe pentru program. Până acum, cursurile noastre postuniversitare au ajutat peste 1000 de profesioniști din 150 de țări și teritorii și am fi onorați să vă urmărim și noi!

Executive MBA în management financiar

MBA-ul nostru executiv în management financiar oferă liderilor de afaceri și directorilor de afaceri un program de studiu doveditor și provocator în viitor, care vă va extinde rapid înțelegerea și practicile academice în managementul financiar.

Executive MBA în Marketing Management

Marketingul este ca un organism viu, nu încetează să evolueze niciodată. MBA nostru Executiv în Marketing vă dezvoltă înțelegerea marketingului în această lume contemporană și dinamică - fără a pune o pauză în cariera.

Executive MBA în Managementul Sănătății

Schimbarea, dezvoltarea și avansarea asistenței medicale sunt inevitabile și necesită lideri independenți, conștiincioși și intuitivi. Alăturați-vă MBA-ului nostru Executiv în Managementul Sănătății și stăpâniți complexitatea activității de asistență medicală.

Executive MBA în managementul ospitalității și turismului

EMBA-ul nostru în managementul ospitalității și turismului a fost dezvoltat pentru lideri din industria aspiranților. Combinând studiul academic și experiența de afaceri din lumea reală pentru a vă ajuta să dezvolți abilitățile necesare pentru a duce o carieră de succes.

Executive MBA

Mediul global de afaceri este în continuă evoluție. MBA nostru executiv vă va dota cu cunoștințele, abilitățile și încrederea pentru a aborda poziții de conducere în organizații complexe, în continuă schimbare.

Executive MBA în Antreprenoriat

Doriți să conduceți antreprenoriat în cadrul unei organizații? MBA-ul nostru executiv în antreprenoriat echipează antreprenorii aspiranți cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru creșterea de afaceri de succes.

Locații

Cardiff

Address
Learna Ltd, Ty Bevan, Cleeve Drive,
Llanishen

Cardiff, Țara Galilor, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: