London Academy of Trading

Introducere

Citește Descrierea Oficială

64844_button_courses-from1.png

Cine suntem

Academia londoneză de tranzacționare (LAT) este singurul furnizor cu dublă acreditare de educație financiară în Marea Britanie. În septembrie 2017 am fost acreditați BAC *, ceea ce înseamnă că studenții internaționali pot studia acum la LAT în City of London pe o vizită de vizită pentru studenți (SVV).

64344_LAT-001.jpg

Cursurile noastre sunt concepute pentru persoanele care doresc să-și dezvolte înțelegerea pieței financiare cu scopul de a dezvolta cariera sau să-și completeze veniturile prin tranzacționare. Permite studenților să dezvolte strategii de tranzacționare robuste și structurate prin combinarea cunoștințelor teoretice cu abilitățile practice de tranzacționare. Toți elevii au acces direct la mentorii și comercianții noștri pentru consiliere și îndrumare pentru zece ore în fiecare zi (07:00 - 17:00 ora Londrei, de luni până vineri).

Puteți să studiați celelalte angajamente ale dvs., la etajul nostru de tranzacționare din Londra sau 100% online, deși majoritatea studenților aleg o opțiune Blended de studiu online cu câteva zile pe podea de tranzacționare.

Cursurile noastre variază de la o introducere de două zile la acreditarea noastră de 12 săptămâni de Nivelul 5 Diplomă în Aplicarea Trading Trading.

Facultatea noastră de predare este formată din comercianți cu experiență și analiști din marile instituții financiare, inclusiv HSBC, Merrill Lynch, Credit Suisse și Bloomberg.

64345_LAT-148.jpg

Lucrând în parteneriat cu un număr de companii financiare ne permite să furnizăm tehnologii de ultima generație și știri și date actualizate pentru a sprijini procesul de învățare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Cursuri - OnlineStudies » Vedea Summer courses » Vedea Diplome » Vedea Cursuri - AcademicCourses »