Citește Descrierea Oficială

Încărcați cariera la o școală de afaceri Top 10 din Marea Britanie, acreditată la nivel internațional, la doar 90 de minute de la Londra și înconjurată de frumosul peisaj rural englezesc.

Experiența Loughborough

Loughborough este un loc fantastic pentru a studia. Campusul nostru atrăgător cu un singur loc oferă un mediu stimulativ și susținător, oferind facilități de primă clasă pentru studenți și personal. Există o mândrie reală în Universitatea care atinge pe toți cei asociați cu ea. Loughborough este renumit în Marea Britanie pentru că oferă o experiență fantastică pentru studenți și a fost numit cea mai bună experiență a studenților din Anglia pentru un șase ani consecutivi neprevăzuți.

O școală de afaceri de conducere

În mod consecvent, a fost clasată ca o școală de afaceri pentru management, contabilitate și finanțe, precum și pentru gestionarea informațiilor prin tabele naționale. Școala de Afaceri și Economie este acreditată triplă: acreditarea AACSB, EQUIS și AMBA.

Suntem dedicați misiunii noastre de "Transformarea Practică, Inspirând Câștigătorii", un etos care conduce tot ceea ce facem, de la excelența academică la sprijinul studenților. Acest lucru, împreună cu acreditările noastre internaționale și 400 de contacte globale corporative, asigură că calificările noastre sunt respectate de către angajatorii din întreaga lume.

Programele noastre postuniversitare

Oferim o bogată varietate de programe postuniversitare, de la masterat, MBA și doctorat până la cursuri scurte și educație executivă, cu subiecte de management, marketing, finanțe, bancare, economie și managementul informațiilor. Toate acestea contribuie la un mediu de învățare plin de viață și de susținere în cadrul școlii.

Programele noastre predate toate au un focus internațional "real" care se adresează provocărilor globalizării și problemelor contemporane cu care se confruntă organizațiile, factorii de decizie politică și indivizii. Mulți dintre academicienii noștri au experiență de primă mână în afaceri, finanțe și management sau roluri de consiliere guvernamentală, ajutând la formarea politicilor în sectorul privat și cel public. Ca atare, vă vom dota cu abilități și cunoștințe de-a lungul vieții, care vă vor servi bine în cariera dvs. sau vă vor permite să continuați studiile și cercetarea.

Dezvoltarea carierei

Cu peste 400 de parteneriate globale corporative, predarea noastră este informată de cele mai recente practici și de cele mai recente cercetări, asigurându-se că este atât relevantă din punct de vedere comercial, cât și riguroasă din punct de vedere academic. Ca o școală acreditată la nivel internațional, programele postuniversitare care îmbunătățesc cariera sunt respectate de către angajatori și vă vor ajuta să vă atingeți aspirațiile de carieră. Toți studenții noștri postuniversitari au acces la serviciul nostru de carieră premiat, baza lor globală de ocupare a forței de muncă cu cei mai importanți angajatori de recrutare din lume și unul dintre cele mai mari târguri de carieră din Marea Britanie, bazat chiar aici în campus.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Loughborough University School of Business and Economics

Ca unul dintre Top-10 scoli de afaceri din Marea Britanie și unul dintre primii 1% din scoli de afaceri din lume pentru a deține AACSB, AMBA equis și acreditare, avem un ... [+]

Ca unul dintre Top-10 scoli de afaceri din Marea Britanie și unul dintre primii 1% din scoli de afaceri din lume pentru a deține AACSB, AMBA equis și acreditare, avem un palmares 40 ani de dezvoltare a managerilor inovatoare și lideri de afaceri de succes reclamantei după de către angajatori de conducere.

Câștigătorii inspiratoare: Liderii inspiră

Daca vrei sa fi un interpret de elită în afaceri, accelera cariera ta și să învețe cum să maximizeze performanțele de afaceri, Loughborough MBA este respectat pe plan internațional și vă va ajuta să atinge ambițiile de carieră.

Learning alaturi de un grup internațional de manageri cu experiență, veți împărtăși perspective noi asupra problemelor similare și de a construi rețele de afaceri de durata.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Loughborough University - A Year in Review 2015/16

Nina Fozzard, MSc International Management at Loughborough University

Parmdeep Vadesha, The Loughborough MBA

Financial Trading Software at Loughborough University

Alastair Thornton, MSc Finance and Investment at Loughborough University

Zoe Anastasiou, MSc Business Analytics Consulting at Loughborough University

Erin Mcgarrachan, MSc Corporate Finance