Citește Descrierea Oficială

MSM-US1

Maastricht School of Management și Universitatea din Suffolk au lansat un grad de Executive MBA de colaborare interesante, în ceea ce privește pe care participanții vor fi capabili să studieze în locații internaționale, Maastricht (Olanda), Ipswich (Marea Britanie), cu posibilitatea de a studia în Boston (Statele Unite ale Americii), sub rezerva cerințelor Visa.

Acest parteneriat de una cele mai vechi scoli de afaceri din Olanda și unul dintre cele mai tinere universități din Regatul Unit a avut ca rezultat dezvoltarea unui MBA unic, care combină tradiția de afaceri solidă și acreditare internațională cu energie antreprenorială și oportunitate. Programul este livrat în întregime în limba engleză.

Pentru mai multe detalii despre această cale-rupere nou Executive MBA a se vedea articolul despre el, care a fost prezentat în revista Deoarece afaceri

Pentru a aprofunda și consolida legăturile academice și științifice între Țările de Jos și Regatul Unit, vice-cancelar al Universitatii Suffolk, profesorul Richard Lister a adus o vizită la MSM la sfârșitul lunii august în 2016.

MSM si la Universitatea din Suffolk intenționează să pună în comun resursele pentru a dezvolta un parteneriat eficient de educație transnațională în domeniul educației de afaceri, concentrându-se asupra durabilității și a responsabilității sociale și de mediu, în special într-un mediu economic high-tech, în cazul în care învățarea pe tot parcursul vieții a devenit un imperativ pentru economic competitivitate. Acest lucru va include un parteneriat pentru a oferi diverse grade individual de management și antreprenoriat, programe scurte și evenimente de afaceri. Healthcare Management este un domeniu, în special, în cazul în care cele două instituții își vor mănunchi rețelele și expertiza lor.

MSM-US32
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA este gradul de management triplu acreditat la nivel internațional (AMBA, IACBE și ACBSP), oferit în parteneriat cu Business School Suffol ... [+]

Maastricht-Suffolk Executive MBA este triplu acreditat la nivel internațional (amba, IACBE și ACBSP) Gradul de management oferit în parteneriat cu Business School și Suffolk Maastricht School of Management. Acest parteneriat de una cele mai vechi scoli de afaceri din Olanda și unul dintre cele mai tinere instituții din Regatul Unit a avut ca rezultat dezvoltarea unui MBA unic, care combină tradiția de afaceri solidă și acreditare internațională cu energie antreprenorială și oportunitate. Programul este livrat în întregime în limba engleză.

La sfârșitul programului de 24 de luni, veți câștiga prestigiosul titlu de MBA - o calificare acreditate la nivel internațional, acordat de la Maastricht School of Management. Maastricht-Suffolk Executive MBA este un program exigent, dar antrenant part-time, care vă va dota cu abilitățile de management și de conducere, care va impulsiona cariera ta în economia globală bazată pe cunoaștere. Se pune o primă pe leadership creativ și inovație, și vă oferă posibilitatea de a vă cufunda în trei regiuni dinamice, în cazul în care inovația tehnologică, industriile creative, patrimoniul cultural și de logistică și lanțurile de aprovizionare se stabilesc ritmul pentru tendințele de afaceri la nivel mondial.... [-]

Ţările de Jos Maastricht
Contactează şcoala
Engleză
Part time
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză