Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

De ce Nottingham Business School?

Nottingham Business School (NBS) este o parte înfloritoare a Universității Nottingham Trent (NTU); suntem recunoscuți pe plan internațional ca fiind una dintre cele mai bune școli de afaceri din Marea Britanie, oferind o educație excelentă și o cercetare care are un puternic impact pozitiv asupra carierelor, afacerilor și comunității globale. Cursurile noastre postuniversitare reprezintă o ocazie excepțională de a descoperi cine vă puteți fi, pe măsură ce învățați de la academicieni și lideri de afaceri cu o reputație internațională remarcabilă. Avem una dintre cele mai mari și mai diverse facultăți ale oricărei școli de afaceri, oferindu-vă teorii de inovare, o vastă experiență de afaceri și o învățătură de inspirație și de susținere.

AACSB acreditat

Nottingham Business School se alătură celor mai importante 5% din școlile de afaceri din întreaga lume, după ce Universitatea Nottingham Trent a obținut acreditarea pentru calitatea cursurilor de afaceri și de management de la Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Conexiuni cu industria

Nottingham Business School are 600 de conexiuni cu mediul de afaceri și industrie - în Marea Britanie și în străinătate - și întâmpină cu regularitate specialiști în campus pentru a lucra cu studenții noștri. Seria de cursuri de lideri de afaceri vede elevii să învețe de la liderii de vârf ai organizațiilor importante, printre care IBM, Experian, Unilever, Santander, Ford, Alliance Boots, Toyota și Institutul de Marketing Chartered.

Creați un curs unic, personalizat

Cursurile noastre sunt atent structurate pentru a vă oferi abilități de bază, expertiză în domenii de specialitate și experiențe practice. Fiecare curs începe cu un element de bază, care conduce la mai multe căi opționale și, în final, o alegere de proiecte majore. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a câștiga și mai multă experiență prin încorporarea unei cursuri de formare pe tot parcursul anului pe cursul dvs. *. Cursuri începând din ianuarie 2018:

 • management Master
 • MSC Management și Afaceri Internaționale
 • MSc Marketing
 • MSc Branding și Publicitate
 • Master Finanțe
 • de afaceri internaționale msc (un singur premiu)

Cursuri începând din septembrie 2018:

 • management Master
 • MSc Management și Finanțe
 • Managementul MSc și gestionarea lanțului de aprovizionare global
 • Master în Management și Inovare și Întreprindere
 • MSC Management și Afaceri Internaționale
 • Master Management și Internațional Publishing
 • Master în Management și Marketing
 • MSc Marketing
 • MSc Branding și Publicitate
 • Master în marketing digital
 • MSc Managementul Resurselor Umane
 • MSc Economie
 • Master în economie și investiții bancare
 • de afaceri internaționale msc (un singur premiu)
 • MSc International Business (Premiul Dual)
 • Master Finanțe
 • MSc Finanțe și Contabilitate
 • finanțe și bănci de investiții msc
 • Master antreprenoriat
 • Gestionarea proiectelor MSc

* Restricțiile se aplică în funcție de cursul ales. Persoanele cu mai multă experiență în domeniu ar putea fi interesate de programele MBA și Executive MBA cu normă întreagă.

Studentii nostri

Nu luați doar cuvântul nostru pentru asta - auziți ceea ce studenții noștri au de spus despre studierea și trăirea în Nottingham, precum și cursurile și facilitățile.

Enhancement Carieră

Ne concentrăm asupra angajării dvs. de la început, printr-o experiență de învățare care integrează teoria și practica. 96% dintre studenții postuniversitari ai NBS au fost angajați, angajați pe cont propriu sau studiați ulterior la șase luni de la absolvire (DHLE 2015/16)

 • Noii studenți MSc cu program complet pot alege să adauge un stagiu de lucru pe un an. *
 • Am primit acreditarea globală pentru calitatea cursurilor noastre de afaceri și de management de la AACSB - aderarea la Top 5% școli de afaceri din lume.
 • Lucrăm cu peste 70 de companii în fiecare an pentru a oferi studenților noștri oportunități de consultanță.
 • Studenții noștri au posibilitatea de a alege un proiect important. Oportunitățile includ un proiect de consultanță live, un stagiu de trei luni, o școală internațională de vară sau un proiect de cercetare de afaceri.
 • Desfășurăm evenimente din cadrul industriei de vorbitori, inclusiv seria noastră populară Lecturi de lideri de afaceri și evenimente specifice domeniului.
 • Vă puteți implica cu Săptămâna Responsabilității Globale și Săptămâna Global Business.

* excluzând MSC antreprenorial, MSc International Business, MSc International Business (Dual Award), și MSc Management și Editura Internațională. De asemenea, avem o echipă dedicată de angajare, care oferă sfaturi personalizate pentru a inspira și a îmbunătăți fiecare etapă a planificării carierei.

Cursuri de acreditare

Chartered Institute of Marketing (CIM) Noi lucram în parteneriat cu Institutul Chartered de Marketing (CIM), oferindu-le studenților cursurile noastre de marketing calitatea de membru al CIM și posibilitatea de a câștiga calificări profesionale foarte apreciate prin CIM Graduate Gateway. Chartered Management Institute (CMI) MBA noastre și toate cursurile noastre MSc Management sunt Dual Award acreditat cu Chartered Management Institute (CMI). Aceasta înseamnă că atunci când absolvi vei primi două calificări:

 • Master Management (și ruta); și
 • CMI Nivelul 7 Managementul diplomelor și conducere

Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) Cursul nostru de Master în Managementul Resurselor Umane este aprobat de Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD). Organismul profesional pentru dezvoltarea resurselor umane și a oamenilor, CIPD este recunoscut pe plan mondial, iar o calificare aprobată de aceștia poate spori cu adevărat perspectivele carierei. Chartered Institute of Finance (CFA) Fiecare dintre cursurile noastre de Finanțe au fost create în colaborare cu Chartered Institute of Finance (CFA), astfel încât modulele dvs. să contribuie și la calificarea instituției, pe care o puteți lucra pentru a finaliza după absolvire.

Burse de studiu

Nottingham Business School oferă o serie de burse generoase și reduceri pentru cursurile noastre de Master Full Time. Acestea sunt disponibile pentru studenții care au fost oferite și care au acceptat un loc pe un curs de masterat eligibile full time la Nottingham Business School. Vizitați site-ul nostru web pentru detalii complete și un formular de cerere. Oficiul nostru pentru Dezvoltare Internațională are, de asemenea, o serie de burse disponibile studenților internaționali.

Nottingham City Life

În calitate de student postuniversitar la Nottingham Business School veți experimenta viața într-un oraș plin de viață, cosmopolit, situat în inima Angliei. Nottingham este un centru cultural vibrant, care se mândrește cu unele dintre cele mai bune galerii de artă, teatre, muzee, cinematografe și locații de performanță live în East Midlands. Nottingham este renumit pentru că este un loc la modă, ieftin de a trăi cu saci de personalitate și cultură și are multe de oferit. Orașul oferă mai multe facilități sportive pe cap de locuitor decât oriunde altundeva în Europa (visitnottingham.com). Aruncați o privire la cea mai recentă ediție a revistei școlare LINK care include povestiri despre succesele și activitățile noastre recente și ar trebui să vă ofere un gust al gamei de oportunități și evenimente interesante care au loc aici.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea MBA-uri » Vedea DBA » Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:


Administrarea de MBA Business

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Cursul nostru excelent de MBA vă oferă o experiență cu adevărat schimbătoare de viață și o oportunitate excepțională de a vă realiza întregul potențial. Master of Business Administration (MBA) este cea mai râvnit și recunoscut la nivel internațional gradul postuniversitar de management din lume, și există un motiv bun de ce. [+]

Cursul nostru excelent de MBA vă oferă o experiență cu adevărat schimbătoare de viață și o oportunitate excepțională de a vă realiza întregul potențial. Master of Business Administration (MBA) este cea mai râvnit și recunoscut la nivel internațional gradul postuniversitar de management din lume, și există un motiv bun de ce. Este recunoscut pe scară largă ca un pașaport pentru o carieră de management de succes, permițând managerilor cu rol funcționalist să preia o poziție mai înaltă și mai strategică și împuternicirea managerilor de rang înalt pentru a obține cunoștințele strategice aprofundate de care au nevoie pentru a urca și mai mult.

Livrată într-un mediu de învățare de clasă mondială, de academicieni și lideri de afaceri recunoscuți la nivel internațional, cursul integrează teoria și practica pentru a vă oferi experiențe practice, care să inspire predarea și o perspectivă internațională clară. Aici, la Nottingham Business School, suntem mândri că am dezvoltat un MBA inovativ și riguros, cu oportunități de personalizare a învățării în jurul ambițiilor dumneavoastră. Consolidați în mod semnificativ cunoștințele manageriale, capacitățile de conducere și înțelegerea afacerilor globale. În plus față de MBA full-time, oferim, de asemenea, trei specializați full-time MBA:... [-]


Videoclipuri

Nottingham Business School - The business school for business

How to apply online for Nottingham Business School

Contactează

Nottingham Business School

Adresă, linia 1 Nottingham Business School Nottingham Trent University Burton Street
NG1 4BU Nottingham, England, Regatul Unit
website http://www.ntu.ac.uk/nbs
Telefon +44 115 8484460