Oxademy Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Oxademy Graduate School este un furnizor profesionale și academice de educație situat în orașul de la Oxford, nod de învățare cele mai renumite din lume. La Oxademy, lucrăm cu o rețea extinsă de specialiști în educație la Oxford pentru a oferi de clasă mondială de învățare on-line cu ghid pentru studenții pot beneficia.

Cum lucrăm

Programele noastre oferi studenților tot ce au nevoie pentru a avea succes. Aceasta include de formare a unui program de auto-descoperire, gândirea critică, de conducere și a spiritului antreprenorial, locuri de muncă de coaching achiziție, mentorsjo în curs de desfășurare [, oportunități de stagii de ... și, desigur, un certificat de acreditat sau grad la absolvire.

Tehnologie

inovatoare, de ultimă oră platformă de învățare la distanță Oxademy se bazează pe un cadru de proprietate (OxABL ©), care asigură o structură logică pentru educație on-line. La rădăcina programarea noastră este o "sistemului cognitiv uman" și un "instruire Design", care ne permite să se concentreze asupra modului învață proceseze informații ... astfel încât să putem mai bine se angajeze prin metode de învățare sincrone și asincrone. Am dezvoltat propriul nostru de e-learning (VLE) care adoptă mai multe tehnologii pentru a crea o experiență de învățare fără sudură și productiv. Cel mai important, VLE nostru ne permite să se angajeze cu elevii (online și offline), le menține motivați, și să înțeleagă în mod automat comportamentul studenții de succes. Acest lucru este asigurat prin intermediul unei soluții de cloud care acceptă "Mashware" (o intersecție de mashup-uri și cursuri), clase interactive LIVE, interacțiunea elev-profesor, un sistem de răspuns elev LIVE, precum și o analizor inteligent de învățare model.

Acest lucru este toate livrate pe Internet, prin intermediul învățământ la distanță.

Locații

Oxford

Oxademy Graduate School

Address
Clarendon House, 52 Cornmarket Street
OX1 3HJ Oxford, Anglia, Regatul Unit

Hong Kong

Address
21st Floor, Fortune Centre, 46-48 Yun Ping Road, Causeway Bay
Hong Kong, Hong Kong

Shanghai

Address
1501, 15/F, L'Avenue Shanghai, 99 Xianxia Road
Shanghai, Shanghai, China

Kuala Lumpur

Address
Suite 1403, A-3-1 Block A Northpoint Offices, Mid Valley City, No.1 Medan Syed Putra Utara,
59200 Kuala Lumpur, Teritoriul federal Kuala Lumpur, Malaysia

Mumbai

Address
Marine Chambers, 11 New Marine Lines Mumbai

400020 Mumbai, Maharashtra, India

Lagos

Address
No 2, Olele Street, off Omiyale Street, Ejigbo-Lagos
Lagos, Lagos, Nigeria

Tokyo

Address
152-0003 Tokyo, Meguro Ward, Himonya 3-12-20
Tokyo, Japonia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră