Citește Descrierea Oficială

DESPRE NOI

Școala de Management și Cercetare (TSMR) se mândrește cu angajamentul său față de excelență. Acest angajament reflectă misiunea TSMR de a oferi studenților săi programe de înaltă calitate, servicii excepționale pentru comunități și cercetări de vârf care informează politica și practica. TSMR se angajează, de asemenea, să formeze parteneriate cu o varietate de entități educaționale, de servicii și de afaceri, pentru a promova cercetarea și practicile inovatoare într-un spectru larg de profesii și organizații comunitare.

TSMR este unic în combinația de programe academice și profesionale care pregătesc indivizii pentru o gamă largă de roluri în industrie. TSMR nu numai că pregătește studenți cu înaltă calificare, ci și profesioniști în domenii interesante și de mare nevoie pentru management. Vă încurajăm să explorați programele noastre academice pentru a descoperi o gamă largă de posibilități oferite.

Programele noastre sunt ghidate de cadrul conceptual al TSMR, care descrie dezvoltarea studenților ca Inquirer-Professionals. Cercetătorii-profesioniști au un impact pozitiv asupra experiențelor de învățare ale studenților prin înțelegerea și aplicarea cunoștințelor profesionale, a proceselor de instruire, a contextelor educaționale, a învățării elevilor, a aptitudinilor interpersonale și a relațiilor profesionale. Credem că profesioniștii din Inquirer sunt foarte pregătiți să răspundă cerințelor incitante ale învățării și învățării de astăzi, în plus față de programele noastre academice de înaltă calitate. TSMR încearcă, de asemenea, să angajeze studenții, absolvenții și comunitatea într-o varietate de activități. În calitate de student, puteți participa la o serie de organizații profesionale care oferă prietenii de lungă durată studenților care vă împărtășesc interesele și pasiunea profesională.

Sperăm că vă veți bucura de studiul dvs. la TSMR. Așteptăm cu nerăbdare oportunitatea de a împărtăși cu dvs. angajamentul nostru față de excelență.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea Școlii de Management și Cercetare din Londra este de a oferi oportunități competitive și recunoscute pe plan internațional pentru învățarea și angajarea diferiților studenți într-un cadru real. Ca o resursă de cunoștințe pentru public, London School of Management & Research construiește parteneriate cu alte instituții de învățământ, organizații comunitare, agenții guvernamentale și sectorul privat pentru a servi regiunile pe care le servește și pentru a influența lumea.

VIZIUNEA NOASTRA

Școala londoneză de cercetare în management (TSMR) aspiră să fie un lider academic recunoscut pentru inovație și calitate în predare și învățare, poziția internațională și angajamentul de a avea acces și servicii pentru comunitățile și societățile pe care le servește.

VALORILE NOASTRE CORE

TSMR apreciază următoarele drept una centrală a viziunii sale:

  • Integritate: deținem standarde înalte de caracter și integritate ca fundații pe care TSMR este creat.
  • Excelență: Urmărim excelența în cadrul comunității TSMR prin oportunități de realizare în predare, cercetare, bursă, activitate creativă și servicii.
  • Învățarea centrată: Îmbunătățim flexibilitatea, cunoștințele și abilitățile intelectuale prin integrarea predării, cercetării, evaluării și învățării pentru a promova îmbunătățirea continuă a comunității noastre de învățământ.
  • Student-centrat: Suntem angajați în educație, anchetă și servicii pentru a satisface nevoile schimbătoare ale studenților. Promovăm învățarea pe tot parcursul vieții, responsabilitatea civică și socială, conducerea și creșterea individuală și profesională.
  • Diversitate: Îmbrățișăm diversitatea în toate dimensiunile, realizând că respectul reciproc pentru individualitate și includerea tuturor sunt vitale pentru succesul personal și instituțional.
  • Serviciu: Suportăm și recunoaștem serviciul la toate nivelurile în cadrul TSMR. Ne străduim să contribuim în beneficiul TSMR și al lumii.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


The School of Management and Research

Situat într-un oraș cunoscut pentru cultură, diversitate, istorie fascinantă de peste 2000 de ani, instituții lingvistice, educație și sportive, Școala de Management ... [+]

Situat într-un oraș cunoscut pentru cultură, diversitate, istorie fascinantă de peste 2000 de ani, instituții lingvistice, educație și sportive, Școala de Management

Într-o lume a afacerilor din ce în ce mai complexă, rolul comerciantului a devenit mai important decât oricând. Versatilitatea, abilitatea de a dezvolta o strategie durabilă și de expertiză durabilă sunt, de asemenea, foarte căutate printre comercianții din întreaga lume.

Cursul nostru de Business și Strategic Marketing pune accent pe învățarea aplicată și interactivă; vă echipează cu instrumente pentru a găsi soluții la provocările de afaceri din lumea reală și cum să conectați produsele la oameni la nivel național, regional și internațional. Cu alte cuvinte, este conceput pentru strategii de marketing de mâine.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Februarie 2020
Engleză
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
The School of Management and Research

Situat într-un oraș cunoscut pentru cultură, diversitate, istorie fascinantă de peste 2000 de ani, instituții lingvistice, educație și sportive, Școala de Management ... [+]

Situat într-un oraș cunoscut pentru cultură, diversitate, istorie fascinantă de peste 2000 de ani, instituții lingvistice, educație și sportive, Școala de Management

Obiectivul acestui curs este de a vă ajuta să apreciați importanța strategiei și a competențelor necesare pentru a concura la nivel global.

Cursul nostru strategic de management al afacerilor va schimba modul în care vă gândiți, vă conectați și faceți afaceri. Cursul se bazează pe cunoașterea aprofundată a culturii de management și a afacerilor și a practicilor standardizate pentru a oferi studenților abilitățile esențiale necesare pentru a supraveghea organizațiile în diferite situații internaționale. Indiferent dacă aveți experiență anterioară în domeniul managementului sau al afacerilor, cursul vă va îmbunătăți înțelegerea și aplicațiile practice în practica dvs.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Februarie 2020
Engleză
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză