UWL University of West London

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

 • O universitate de top 50 din Ghidul Universității Guardian din 2019.
 • Clasat ca cea mai mare universitate modernă din Londra. *
 • Times Award pentru Învățământul Superior 2018 nominalizat la Universitatea "Anului"
 • Universitatea de top din Londra pentru Student Satisfaction **

Universitatea din West London nu numai că oferă o educație de înaltă calitate strâns legată de ocuparea forței de muncă, dar pune studentul în centrul unei comunități prietenoase și de susținere. Universitatea a investit 150 milioane de lire sterline într-un campus nou la site-ul său din Ealing, pentru a îmbunătăți experiențele de învățare și de experiență socială ale elevilor; dezvoltarea a inclus o nouă bibliotecă, o reînnoită Uniune Studențească, noi unități de învățământ și noi studiouri pentru stația de radio studențească.

 • Situat în vestul Londrei, universitatea se află pe marginea uneia dintre regiunile de afaceri cele mai de succes din Marea Britanie, "The Golden Mile", precum și o legătură excelentă cu orașul. O călătorie cu 20 de minute sau cu trenul vă va duce la / de la centrul Londrei sau de la / de la aeroportul Heathrow.
 • Universitatea din West London , Universitatea de Carieră, este cea mai modernă universitate modernă din Londra pentru ocuparea forței de muncă: 98% dintre studenți sunt în câmpul muncii sau în învățământul superior în termen de șase luni de la absolvire.
 • UWL are legături strânse cu industria, inclusiv organizațiile naționale și multinaționale.
 • Toate școlile au personal de înaltă calificare, care au o vastă experiență în industrie în domeniul ales și se angajează să dezvolte abilitățile și aspirațiile profesionale ale studenților.
 • Universitatea se mândrește cu spații de cazare construite în destinația lor din Brentford, cu un autobuz gratuit de transfer între campusuri și Ealing Broadway.
 • Universitatea are o comunitate de studenți vibranți și toți studenții au ocazia să se implice în Uniunea Studenților, care au o gamă variată de societăți și evenimente speciale pentru toți.

UWL oferă două prize principale; în fiecare lună și septembrie, precum și în mai pentru programele de master extins. Pentru studenții din primul an de studiu UG sau PG, universitatea oferă de asemenea până la 100 de burse internaționale de ambasadori (în valoare de până la 5.000 de lire sterline) în fiecare an - oferindu-vă toate motivele pentru a vă aplica pentru studii în vestul Londrei.

Locație plină de viață

Universitatea este situată în zone vibrante și sigure din vestul Londrei, unde studenții se pot aștepta la comunitățile multinaționale aflate la domiciliu. Există legături excelente de transport public și, de asemenea, un autobuz de transfer gratuit între siturile UWL din vestul Londrei și stația Ealing Broadway. Este mai puțin de 30 de minute pe Underground până la inima orașului, cu Cross Rail în curând pentru a îmbunătăți legăturile de transport în continuare.

UWL are un total de trei site-uri. Două site-uri pot fi găsite în vestul Londrei - Brentford și Ealing - și al treilea în Reading, care găzduiește în mod specific studenții Nursing și Urbanism. Site-ul Ealing se află într-un cartier istoric atractiv, cu numeroase cafenele și parcuri, și este aproape de centrul comercial Ealing Broadway (casa de modă, frumusețe, electrice, telecomunicații și băcănie). Site-ul în sine este spațiul de învățământ primar al UWL , dar găzduiește, de asemenea, diferite cafenele și restaurante, sala de gimnastică a studenților și bar. Alte facilități sportive, cum ar fi un teren de fotbal și un verde de cricket, pot fi găsite, de asemenea, la nivel local în Ealing.

Situl Brentford este o unitate modernă de 11 etaje, ușor de recunoscut atunci când călătoriți de-a lungul coridorului M4 și este, de asemenea, acasă la Paragon Lets; unitatea de cazare a universității. Stația de tren Brentford - la mai puțin de cinci minute de mers pe jos, oferă legături directe de tren spre London Waterloo sau spre orașul Windsor.

În și în jurul campusului

Facilități noi

Ca parte a proiectului de reamenajare pe care UWL terminat recent, au fost create o varietate de noi facilități de predare și învățare în ambele locații Ealing și Brentford. Printre acestea se numără o bibliotecă de acces 24 de ore din 24, o sală de judecată, o sală de judecată specializată, studiouri radio specializate, un teatru complet echipat și centre de simulare specializate pentru studenții care studiază la Colegiul de Nursing, Urbanism și Healthcare. Un laborator de inovare alimentară a fost recent lansat, la fel ca și Westmont Enterprise Hub - un incubator de pornire, și Centrul Faringdon care găzduiește tehnologie radar penetrantă. Un nou simulator de zbor (Flight Pad) se deschide, de asemenea, iminent.

Uniunea Studentilor

UWL Student's Union (UWLSU) a fost recunoscută ca cea mai bună echipă studențească din Anglia în 2017 **. Scopul principal al Uniunii Studenților este reprezentarea atât a studenților individuali cât și a corpului elevilor în ansamblu. Elevii se pot alătura, de asemenea, oricărei societăți studiate de studenți în campus, cu o varietate de a alege. UWLSU are, de asemenea, propriul bar, cafenea și sală de gimnastică la care studenții pot beneficia pe tot parcursul anului.

carcasă

Locuința sigură și sigură este o necesitate pentru studenții internaționali în timpul studiilor la universitate. Există numeroase opțiuni disponibile studenților străini care studiază în Londra, inclusiv cazare privată, locuințe comune sau Paragon Lets.

Paragon Lets este site-ul de studenți UWL , organizat de Notting Hill Housing și este foarte recomandat pentru studenții de anul întâi. Această locuință rezidențială destinată studenților este situată pe site-ul Brentford. Fiecare dintre camere are acces la internet în bandă largă și facilități de toaletă și duș cu articole de toaletă. Bucătăriile comune și zonele de luat masa sunt amenajate pentru fiecare grup de opt camere.

Autobuz expres

Universitatea recunoaște că studenții vor dori să exploreze ceea ce oferă Londra în timp ce studiază și facilitează acest lucru prin asigurarea unui serviciu gratuit de transfer cu autobuzul pentru conectarea site-urilor la principalele linii de transport. Serviciul UWL Shuttle Bus leagă Ealing Broadway (linia centrală, linia centrală, linia Circle, trenul Cross Rail și linia principală) spre zona Brentford (la 5 minute de mers pe jos de gara principală Brentford). Între timp se oprește și la stația Ealing și la stația South Ealing (linia Piccadilly), oferind studenților posibilitatea de a-și folosi cât mai mult timp în oraș.

Arii de studiu

Universitatea din West London este o instituție publică oficială recunoscută în Marea Britanie, care oferă cursuri acreditate la următoarele niveluri de studiu:

 • student
 • Postuniversitare.

Cursuri integrate de Fundație (ca parte a unui grad), Masters Extins și cursuri de limba engleză pre-sesiune sunt, de asemenea, oferite.

Universitatea oferă un portofoliu variat de cursuri universitare și postuniversitare în următoarele școli academice:

 • Colegiul de muzică din Londra
 • London School of Film, Media
 • Școala de Științe Umane și Sociale
 • Colegiul de Nursing, Urbanism și Asistență Medicală
 • Claude Littner Business School
 • Școala de Drept și Criminologie
 • Londra Geller College of Hospitality and Tourism
 • Școala de Calcul și Inginerie

Calea de intrare

Echipa de cercetători de la Universitatea din West London este întotdeauna disponibilă pentru a ajuta elevii să aleagă cursul potrivit dintr-un spectru complet de cursuri de arte, afaceri, sănătate și mass-media - aceasta include o fundație adecvată sau un curs de limba engleză dacă studentul nu are grade pentru a merge direct într-o anumită măsură.

Studii de licență

Studenții internaționali care solicită cursuri de licență pot aplica direct UWL utilizând formularul de cerere online al Universității . Alternativ, studenții pot aplica utilizând serviciul de admitere la universități și colegii (UCAS).

Aplicații postuniversitare

Solicitanții de cursuri postuniversitare trebuie să se adreseze direct Universității folosind formularul online . Aplicațiile postuniversitare vor fi luate în considerare împreună cu rapoartele arbitrilor (dacă este necesar), iar studenții pot fi nevoiți să participe la un interviu.

Taxe și burse

Taxe de școlarizare

Studenții străini de la Universitatea din West London vor trebui să plătească costul total al studiului lor. Nivelul taxei pe care studentul trebuie să-l plătească variază în funcție de anumite cerințe. Cerințele vor varia, de asemenea, în funcție de nivelul de studiu și de cursul ales.

Elevii trebuie să plătească 3.000 de lire sterline din taxa lor ca un depozit nerambursabil atunci când acceptă o ofertă din partea Universității. Pentru cei ale căror taxe sunt plătite de un sponsor de peste mări, plata integrală a taxelor în timpul sau înainte de înscriere este obligatorie.

Mai multe informații despre taxele de școlarizare pot fi găsite pe site-ul universității.

Ambasadorul Burse

Universitatea din West London oferă până la 100 de burse internaționale de ambasadori în fiecare an universitar pentru studenți în primul an de studiu UG sau PG. Aceste burse oferă sprijin financiar (prin reducerea taxelor de școlarizare de primul an) pentru studenții restanți care doresc să devină ambasadori ai universității.

caveats:

* Ghidul universitar Times 2018 / Good Times.
** Studiul național al studenților (NSS) 2017.
Acestea sunt cele mai recente cifre în conformitate cu Indicatorii de performanță a ocupării forței de muncă (EPI) eliberați de Agenția pentru Statistică în Învățământul Superior HESA în 2018.
NB: Universitățile moderne sunt definite ca instituții de învățământ superior cărora li sa acordat statutul de universitate în și ulterior anului 1992. UWL primit clasamentele enumerate mai sus în comparație cu toate celelalte universități moderne clasate în ghidurile / sondajele citate.

Locații

Londra

University of West London

Address
St Mary’s Road, Ealing
W5 5RF Londra, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 (0) 20 8231 2440