University Of the West Of England, Bristol

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

UWE Bristol este o universitate cu o misiune comună de a face diferența între orașele și regiunile noastre. Folosim experiența noastră în furnizarea de învățământ și cercetare de înaltă calitate, cu impact din lumea reală, pentru a forma o politică de învățământ superior și de cercetare în beneficiul studenților noștri, al partenerilor noștri de afaceri și al cetățenilor. Inovăm împreună, învățăm unul de celălalt și susținem fiecare membru pentru a transforma viața și a promova creșterea.

Învățătura noastră

Cu peste 600 de cursuri oferite, la nivel de licență, postuniversitară, profesională și scurtă, oferim o gamă largă de discipline din toate domeniile artelor, industriei creative, sănătății, științei, afacerilor, dreptului, mediului și tehnologiei. Suntem bine cunoscuți pentru calitatea învățăturii noastre și pentru experiența studenților în ansamblu.

Am construit legături strânse cu angajatori de vârf, cum ar fi CERN, Rolls Royce, NHS, Aardman Animation și BBC, pentru a ajuta la dezvoltarea conținutului potrivit pentru cursurile noastre și pentru a oferi studenților noștri expunerea la diverse oportunități profesionale.

"Vrem ca elevii noștri să devină absolvenți gata și capabili, care se simt încrezători în abilitățile lor și rolul pe care trebuie să îl joace în lume".

Profesorul Steve West, vice-cancelar

Campusurile noastre

Cele 14 departamente diferite sunt răspândite în trei campusuri din și în jurul Bristol - și avem campusuri la Colegiul Gloucester și Hartpury, precum și oferind cursuri prin parteneri locali de studiu și instituții partenere globale.

Am investit în cele mai recente facilități și resurse pentru a oferi studenților accesul la tot ceea ce au nevoie pentru a reuși - 300 de milioane de lire s-au cheltuit pe noi spații de învățământ de ultimă oră și în spații de cazare, ca parte a strategiei noastre 2020, mai departe.

Cercetarea noastră și impactul mai larg

Alături de învățământul nostru, cadrele universitare lucrează la cercetări renumite la nivel național și internațional în multe domenii interesante - de la robotică la aspecte de aspect. Pe lângă îmbogățirea învățământului nostru, asigurăm că cercetarea noastră contribuie la societate și economie prin schimb de cunoștințe, comunicare științifică, parteneriate și sprijinirea inovației și dezvoltării afacerilor.

De asemenea, jucăm un rol foarte activ în orașul nostru și într-o regiune mai largă și sunt văzuți de mulți angajatori și organizații ca fiind "a merge la universitate" pentru recrutarea absolvenților.

Locația noastră

Bristol este o atracție atât pentru studenți, cât și pentru angajatori. Unul dintre orașele cele mai diverse și de dorit din Marea Britanie de a studia și de a trăi, este, de asemenea, un oraș care bâzâie cu industria - cu rețele interesante, oportunități și opțiuni de angajare a absolvenților chiar aici, la domiciliul nostru.

Regiunea noastră

În total, se estimează că Universitatea a generat o contribuție de valoare adăugată brută de peste 400 de milioane de lire sterline la PIB-ul Vest al Angliei în 2014/15. Aceasta este echivalentă cu 1,3% din producția economică a regiunii orașului.

Raportul nostru, Impactul economic al Universității din vestul Angliei, explorează contribuția pe care UWE Bristol a făcut-o pentru economia locală în 2014/15.

Locații

Stoke Gifford

University Of the West Of England, Bristol

Număr de telefon
+44(0)1179656261