Citește Descrierea Oficială

Inspirat de trecutul nostru pentru a vă ajuta să vă modelați viitorul

Cu 50 de ani de excelență academică în spatele nostru ca o universitate, am continuat să ne dezvoltăm reputația internațională și oferirea de cursuri. Am fost întotdeauna pionieri în dezvoltarea de noi discipline de curs, reflectând și anticipând nevoile angajatorilor, studenților noștri și ale societății în ansamblu.

Bradford a fost prima universitate din afara Londrei care oferă cursuri cu diplomă parțială, iar cursurile noastre sunt concepute ca răspuns la peisajul schimbător de afaceri, social, științific și de mediu.

De la prima școală modernă de afaceri, care are o reputație internațională, până la prima diplomă de studii pentru pace, continuăm să oferim învățării relevante, practice și utile tuturor studenților noștri.

Astăzi, asociațiile noastre cu angajatorii s-au extins pe tot globul. Colaborările noastre variază de la asociațiile cu angajatorii locali prin inițiativele noastre de implicare a angajatorilor, până la parteneriatele de peste mări, inclusiv cele din Singapore, Brunei, Malaezia, Pakistan și India.

"Puteți avea încredere în dezvoltarea universității în viitor, cu același dinamism cum a fost demonstrat în trecut - educarea bărbaților și femeilor care primesc educație și formare relevantă pentru nevoile societății noastre în schimbare".

Harold Wilsonfostul prim-ministru și primul nostru cancelar

Strategii, politici, misiune și valori

Tot ceea ce face Universitatea, indiferent cât de mic, face parte din misiunea noastră ca instituție și strategia noastră corporativă.

Valorile și politicile noastre sunt în vigoare pentru a ne asigura că, în realizarea obiectivelor noastre, facem cât mai corect și cât mai bine posibil.

Viziunea noastră despre un campus durabil

La University of Bradford ne-am angajat în sustenabilitate și am câștigat recunoașterea pentru campusul nostru durabil și suntem una dintre cele mai importante Ecoversități din lume.

Viziunea noastră include îndeplinirea a patru obiective principale:

Lucrul pentru o educație durabilă

Modelarea unui viitor mai durabil prin angajarea studenților, a personalului, a comunității locale și a angajatorilor cu privire la abilitățile și cunoștințele necesare în vederea dezvoltării durabile.

Lucrul pentru un mediu sănătos

Protejarea mediului prin minimizarea utilizării resurselor și a emisiilor, îmbunătățind în același timp mediul înconjurător.

Lucrul pentru bunăstarea socială

Crearea unui mediu mai ecologic și mai sigur, în care studenții, personalul și comunitatea locală pot trăi, interacționa, studia și pot fi activi.

Lucrăm spre o economie înfloritoare

Dezvoltarea cercetării, a inovării și a transferului de cunoștințe pentru a aduce o mai mare prosperitate studenților noștri, universității, orașului și regiunii.

Cercetare

University of Bradford este o universitate de tehnologie cu peste 50 de ani de experiență de cercetare de vârf.

Cercetarea noastra este clasata in top 50 in Marea Britanie (HEFCE, 2014) pentru calitatea cercetarii, cu trei sferturi fiind clasificate fie ca fiind lider mondial sau excelent la nivel international.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

University of Bradford

Bradford este un brand stabilit în Dubai din 1998; am fost unul dintre primele programe de MBA pentru a stabili o prezență în țară. Suntem o Școală Triple Crown Accredite ... [+]

Prezentare generală

Bradford este un brand stabilit în Dubai din 1998; am fost unul dintre primele programe de MBA pentru a stabili o prezență în țară. Suntem o Școală Triple Crown Accredited, parte a unui grup de elită de universități care are acreditări de la AMBA, AACSB și EQUIS - aceasta înseamnă că calificarea dvs. va fi recunoscută în întreaga lume. Avem, de asemenea, acreditare din partea KHDA (Autoritatea pentru Cunoaștere și Dezvoltare Umană) din Dubai.

Programul vă va oferi abilitățile strategice, financiare și personale de care veți avea nevoie pentru a progresa și a efectua eficient la niveluri înalte. Programul combină teoria managementului cu o aplicație reală de afaceri. Începând cu prima zi, veți putea aplica noi cunoștințe și abilități la locul de muncă. Veți dezvolta o bază largă de cunoștințe în modulele de bază și vă veți concentra studiile în jurul unui anumit sector sau disciplină în modulele elective.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 - 4 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză