Citește Descrierea Oficială

De ce CJBS? Folosim puterea academică pentru impactul real al lumii

Cambridge Judge Business School (CJBS) este în afacerea de transformare - a indivizilor, a organizațiilor și a societății.

Ce înseamnă asta în practică? Aceasta înseamnă că lucrăm cu fiecare elev și organizație la un nivel profund, identificând probleme și întrebări importante, provocând și antrenând oamenii să găsească răspunsuri și creând noi cunoștințe.

Înseamnă să prezentăm cele mai noi gândințe din mediul academic și practica profesională și să aplicăm cunoștințele noastre combinate în situații de afaceri specifice pentru ao transforma în acțiune.

Aceasta înseamnă că credem în încurajarea și sprijinirea oamenilor pentru a crea noi produse și întreprinderi, urmărirea obiectivelor pentru câștigul intelectual și contribuția la întreprinderile sociale.

Aceasta înseamnă că obținem excelență în calitatea informațiilor noastre de cercetare și a angajamentului nostru educațional. Dezvoltăm cunoștințele atât de dragul lor, cât și pentru a ajuta pe alții să facă diferența.

Înseamnă că pregătim studenți și clienți din întreaga lume, recompensăm performanța propriului nostru personal și permitem performanța elevilor și clienților noștri.

Aceasta înseamnă că contribuim la societate prin construirea durabilității în centrul educației și cercetării noastre în afaceri.

Această combinație a celor mai noi gândințe din mediul academic și din practica profesională ne permite să dezvoltăm cunoștințe mai bune și metode mai bune pentru a avea un impact asupra lumii în care trăim și lucrăm.Priscilla Du Preez / Unsplash

Centrul Simon Sainsbury

Începând cu anul 1990, Cambridge Judge Business School a construit o reputație de școală de afaceri de vârf, bazată pe cercetare, un centru de gândire riguroasă și o educație transformatoare cu impact puternic.

La începutul lunii ianuarie 2018, studenții și delegații pentru Educația Executivă au început să sosească la noul centru Simon Sainsbury, la Cambridge Judge Business School, o structură cu patru etaje, de 5.000 metri pătrați, care extinde foarte mult cursurile, sălile de distracție, Activitățile școlii sub un singur acoperiș.

Proiectul, proiectat de arhitectul câștigător al Premiului Stirling, Stanton Williams, se află chiar în spatele clădirii iconicului Addenbrooke din Cambridge Judge Business School de pe strada Trumpington. Proiectul a fost sprijinit în parte de o donație generoasă de la Monument Trust, al cărui fondator Simon Sainsbury a fost, de asemenea, unul dintre binefăcătorii originali ai școlii de afaceri.

" Centrul Simon Sainsbury marchează un nou capitol din istoria Cambridge Judge Business School (CJBS), care reunește toate părțile comunității noastre - studenți pre și post-experiență, clienți ai Educației Executive; facultatea și partenerii externi - care ne permit să continuăm să rezolvăm problemele din lumea reală într-un mod mai divers și mai creativ. Lucrand cu arhitectii Stanton Williams, am reusit sa ne extindem experienta pe site-ul Business School, mentinand pozitia noastra in centrul clusterului Cambridge. " Christoph Loch, directorul CJBS
Victoria Heath / Unsplash

În inima orașului CambridgeCambridge Judge Business School oferă oportunități de neegalat pentru rețele interne și externe. Doctorii și doctoranzii noștri au șansa de a colabora cu parteneri în cercetare, fie în colaborare, fie prin organizarea de sponsorizări pentru anumite lucrări.

Pe lângă faptul că face parte dintr-o universitate de renume mondial, CJBS beneficiază de o comunitate bogată de afaceri locale. Cambridge este înconjurat de parcuri științifice, incubatoare și centre de inovare. Cambridge Cluster sau Silicon Fen este acum cel mai de succes grup tehnologic din Europa și unul dintre cele mai de succes din lume.

Multe dintre aceste companii au legături cu Universitatea din Cambridge. Până în prezent, inovatorii din cadrul Universității și din comunitatea locală au dezvoltat peste 1.600 de firme cu peste 30.000 de angajați . Colaborarea dintre universitate și sectorul privat continuă să influențeze creșterea și prosperitatea a ceea ce este cunoscut sub numele de "fenomenul Cambridge".

Ca student la CJBS, veți beneficia, de asemenea, de accesul la o gamă impresionantă de sprijin pentru afaceri, inclusiv Accelerate Cambridge, care sprijină studenții și facultatea în crearea de noi întreprinderi și Cambridge Enterprise, compania de comercializare a tehnologiilor din cadrul Universității.

Centrul pentru antreprenoriat oferă un portofoliu de programe și conexiuni cu societăți relevante, campanii de întreprinderi și departamente din cadrul Universității din Cambridge. Este strâns legată de concursul de creație a afacerilor condus de Cambridge University Entrepreneurs și este responsabil pentru cursurile de Concentrare antreprenorială în cadrul programului MBA al școlii.

Cambridge Judge Business School este, de asemenea, parte a Enterprise Network Network .

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA

University of Cambridge Judge Business School

Cambridge MBA este o experiență de învățare unică, de un an, care combină rigurozitatea academică cu accentul pe învățarea experiențială, bazată pe echipă. ... [+]

Cambridge MBA este o experiență de învățare unică, de un an, care combină rigurozitatea academică cu accentul pe învățarea experiențială, bazată pe echipă.

Diferența Cambridge

Cambridge Judge Business School este încorporată în mediul și cultura Universității din Cambridge, iar MBA-urile se bucură de calitatea de membru al uneia dintre cele 31 de colegii Cambridge. Acest lucru adaugă o dimensiune suplimentară MBA, extinderea rețelelor și oportunităților de învățare și lansarea absolvenților noștri într-o rețea globală de absolvenți de 200.000. În cadrul acestei rețele globale, vom crea o experiență de învățare personalizată, personalizată, în timpul MBA, cu o dimensiune de clasă optimizată pentru discuții pline de viață și un stil de predare la înălțime.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Cambridge Judge Business School, University of Cambridge, Trumpington Street,
CB2 1AG Cambridge, England, Regatul Unit