University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Științe Sociale de la Universitatea din Nottingham oferă o gamă variată de cursuri în afaceri, economie, educație, geografie, drept, politică și relații internaționale, sociologie și politică socială.

Reputația pentru excelență

Universitatea din Nottingham este o universitate de top 100 la nivel mondial și se situează în top 50 pentru o serie de discipline de științe sociale în cele mai recente QS World University Rankings. O instituție cu adevărat globală, cu campusuri din China și Malaysia, Nottingham salută studenții din întreaga lume.

Oferă o comunitate dinamică de învățare, unde predarea este susținută de cercetările de vârf din lume. În cel mai recent cadru de excelență în cercetare, Universitatea a ocupat locul 8 în Marea Britanie pe o măsură de "putere de cercetare", iar peste 97% din cercetările sale sunt recunoscute pe plan internațional. Facultatea are o contribuție valoroasă la acest lucru prin cercetări care au impacturi ample asupra societății, inclusiv asupra economiei, sănătății și bunăstării, culturii, politicii publice și mediului.

Locație inspirată

Școlile din cadrul facultății se află în inima Angliei, în cadrul Universității Park și Campus Jubilee. Cu o suprafata de 300 de acri, Universitatea Park este considerata ca fiind unul dintre cele mai frumoase campusuri din Marea Britanie, cu un lac cu barci si dealuri verde. Este la doar 10 minute cu autobuzul de la centrul vibrant al orașului Nottingham și este bine conectat printr-o rețea de tramvai. Jubilee Campus a câștigat numeroase premii pentru clădirile sale inovatoare și ecologice, iar decorarea pe malul lacului și sculpturile contemporane îl fac un mediu de învățare inspirat.

Rețea de suport dedicată

Universitatea vă îndrumă înainte de a vă sosi și vă susține pe tot parcursul studiilor. Acestea oferă informații și îndrumări cu privire la numeroase aspecte, inclusiv calificări internaționale, vize, finanțe, reglementări de lucru și adaptarea la viața în Regatul Unit.

Acreditată de British Council pentru predarea limbii engleze în Regatul Unit, Centrul pentru Educație în Limba Engleză oferă cursuri înainte și în timpul studiilor, pentru a vă dezvolta abilitățile lingvistice la nivelul cerut.

Serviciul de carieră și angajare oferă consiliere de carieră pentru viață, iar Serviciile de asistență pentru studenți asistă cu orice probleme personale sau academice pe care le aveți.

Învățarea în lumea reală

Toate școlile din facultate au legături valoroase cu industria, iar cursurile noastre vă echipează cu abilitățile esențiale și cunoștințele de specialitate de care veți avea nevoie pentru a vă atinge obiectivele profesionale.

---

Informațiile afișate pe acest site au fost redactate înainte de anul universitar la care se aplică. S-au făcut toate eforturile pentru a se asigura că informațiile conținute sunt exacte la momentul publicării, dar este posibil să apară schimbări (de exemplu, la conținutul cursului), având în vedere intervalul dintre publicarea și începerea cursului. Prin urmare, este foarte important să verificați site-ul Universității pentru orice actualizare înainte de a vă înscrie la curs urmând nottingham.ac.uk/studywithus . În cazul în care există o diferență între conținutul acestui site și site-ul web al Universității, conținutul site-ului web al Universității are prioritate .

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri 1-an » Vedea EMBA-uri » Vedea Online Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Online MA » Vedea Diplome de Absolvire » Vedea Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Summer courses » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Law Certificate » Vedea Law Doctorat » Vedea Law LLB » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Doctorat » Vedea Law LLM » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA

Executive MBA

Campus Cu jumătate de normă 2 - 4 anii Înscriere Deschisă Regatul Unit Nottingham

Executive MBA vă oferă posibilitatea de a combina un studiu flexibil cu o carieră exigentă, oferind o educație avansată de management care să corespundă nevoilor directorilor în dezvoltare. [+]

Prezentare generală

Executive MBA vă oferă posibilitatea de a combina un studiu flexibil cu o carieră exigentă, oferind o educație avansată de management care să corespundă nevoilor directorilor în dezvoltare.

Proiectat astfel încât directorii și managerii să-și poată continua cariera în timp ce studiază, Executive MBA îți dezvoltă competența de a genera valoare, îmbunătățește eficiența organizațională și îmbunătățește abilitatea ta de a lucra cu alții pentru a obține schimbări de succes.

Acesta vă va oferi o perspectivă generală de gestiune asupra funcțiilor unei afaceri și a modului în care acestea pot fi integrate într-un mediu în continuă schimbare, împreună cu o cunoaștere actuală și înțelegere a operațiunilor unei întreprinderi și abilitățile practice de care aveți nevoie lor. Membrii cursului au de obicei o experiență de management de cel puțin cinci ani, în timp ce media este mai mare de 10 ani.... [-]


Executive MBA Healthcare

Campus Cu jumătate de normă 2 - 4 anii Înscriere Deschisă Regatul Unit Nottingham

Vă pregătește pentru provocările legate de organizarea și gestionarea serviciilor complexe de asistență medicală, Executive MBA Healthcare noastre a fost numit de Academia de Leadership NHS. [+]

Prezentare generală

Vă pregătește pentru provocările legate de organizarea și gestionarea serviciilor complexe de asistență medicală, Executive MBA Healthcare noastre a fost numit de Academia de Leadership NHS.

Proiectat pentru cei care doresc să continue să se concentreze asupra sectorului de sănătate, beneficiind totodată de o educație largă în domeniul MBA, vă dezvoltă competența de a genera valoare, îmbunătățește eficiența organizațională și îmbunătățește capacitatea dvs. de a lucra cu alții pentru a obține schimbări reușite.

Împreună cu modulele de la programul Executive MBA, cei care se concentrează pe asistența medicală vor întreprinde două module special concepute. Modulele sunt conduse de cadre universitare a căror cercetare se concentrează în mod special asupra managementului asistenței medicale și experților invitați din sectorul sănătății.... [-]


MBA 1-an

Maestru De Administrare A Afacerilor MBA

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 4 anii September 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Gestionarea eficientă necesită o combinație între cunoștințele manageriale largi și competențele mai competente. Clasat în The Economist MBA Top 100 2017, MBA-ul nostru poate fi studiat cu normă întreagă peste un an sau cu fracțiune de normă de peste 2-4 ani. [+]

Prezentare generală

Gestionarea eficientă necesită o combinație între cunoștințele manageriale largi și competențele mai competente. Clasat în top 100 la nivel mondial în The Economist MBA 2017 , MBA nostru poate fi studiat full-time de peste un an sau part-time de peste 2-4 ani.

Este alcătuită dintr-un set de subiecte principale, module opționale și un proiect de gestionare individuală sau de grup. Modulele principale vă asigură studierea domeniilor esențiale de management, în timp ce modulele opționale și proiectul de management vă permit să construiți pe aceste domenii principale și să creați propria dvs. versiune a Nottingham MBA.

Scopul nostru este:... [-]


Videoclipuri

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Contactează
Adresa locaţie
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB
Mass-Media Socială