Citește Descrierea Oficială

University of Sussex Business School

University of Sussex este o universitate lider de cercetare intensiv lângă Brighton. Ele au o viziune internațională și locală, cu personal și studenți din peste 100 de țări și implicare frecventă în activitățile și serviciile comunității.

La University of Sussex Business School , vă vor ajuta să vedeți mai departe. Ei nu numai că iau lumea ca atare așa cum este, ci gândiți-vă cum ar putea fi.

Munca lor se bazează pe studii de management, economie, știință, tehnologie și inovare, pentru a avea un impact asupra viitorului oamenilor și instituțiilor din întreaga lume. Ei studiază problemele care contează, pentru a transforma lumea și viitorul.

Școala de afaceri se bazează pe multe dintre tradițiile intelectuale ale lui Sussex, inclusiv pe o perspectivă critică asupra problemelor contemporane de afaceri, politice, economice și sociale și pe convingerea că provocările societale majore necesită expertiză în multe discipline academice.

Afaceri și economie de la Sussex se situează în topul 60 în lume (Times Higher Education World University Rankings 2019).

Studiați într-un mediu cu adevărat internațional - veți învăța de la și cu oameni din întreaga lume, oferindu-vă abilitățile de a face afacerea globală, indiferent de cursul pe care îl alegeți.

Sussex este situat la Falmer, la marginea orașului Brighton și la mică distanță de Londra și de aeroporturile internaționale majore de la Gatwick și Heathrow.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

University of Sussex Business School

Faceți următorul pas în cariera dvs. cu un MBA de la Sussex. Deveniți un lider de afaceri eficient cu idei importante și câștigați abilitățile necesare pentru a vă pune î ... [+]

Faceți următorul pas în cariera dvs. cu un MBA de la Sussex. Deveniți un lider de afaceri eficient cu idei importante și câștigați abilitățile necesare pentru a vă pune în practică ideile.

De ce studiați MBA la Sussex?

Înscrierea pe un MBA este o decizie importantă. Veți dori să faceți acest lucru corect, alegeți un curs care să se potrivească ambitiilor și obiectivelor dvs. și o universitate care vă sprijină, vă inspiră și vă provoacă.

Sussex MBA este o calificare recunoscută la nivel global care vă poate propulsa și cariera.Îmbunătățiți gândirea critică și strategică și obțineți abilitățile practice pentru a aplica teoria de afaceri de vârf.Dezvoltați o gamă de abilități de conducere și conducere sub îndrumarea unor experți academici și industrie de vârf.Aflați de la și cu cohorta dvs. Prin munca în echipă, vă îndreptați mai adânc în teme transversale din lumea afacerilor.Avem burse MBA de până la 5.000 de lire sterline oferite specialiștilor cu experiență în management.În plus, acreditarea și parteneriatul nostru cu Institutul de Management al Chartered înseamnă că, la absolvire, veți fi eligibil pentru o calificare CMI Level 7 în Management Strategic și Leadership (supusă moderării CMI și finalizarea cu succes a tuturor modulelor cartografiate)."Completarea MBA-ului meu nu numai că a dat CV-ul meu un mare impuls, dar mi-a îmbunătățit într-adevăr capacitatea de a vorbi credibil și încrezător față de părțile interesate."... [-]
Regatul Unit Brighton
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Study your Economics Masters at the University of Sussex Business School

How can we drive positive change in the global energy sector?

University of Sussex
Address
Jubilee Building, Falmer
BN1 9RH Brighton, England, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 (0)1273 872668