Citește Descrierea Oficială

Warwick Business School este unul dintre cei mai importanți furnizori de finanțare și cercetare și educație pentru afaceri din Marea Britanie. Reputația noastră de clasă mondială se reflectă în clasamentele noastre din liga de masă, atrăgând legături puternice cu comunitatea de afaceri.

Studenții noștri vin să studieze cu noi din întreaga lume și sunt formați de valorile instituției noastre: curiozitate, neliniște, deschidere și excelență. Valorile noastre unice de bază oferă o cultură de învățare provocatoare și inovatoare, care pregătește studenții noștri pentru succes în cariera lor viitoare.

Facultatea noastră produce cercetări transformative care încearcă să conducă dezbaterile și să creeze impact. Această cercetare sprijină învățătura noastră, ajutând la dezvoltarea minții curioase și antreprenoriale care vor aduce o contribuție pozitivă organizației dvs.

Situat pe campusul Universității din Warwick, cu o bază la The Shard din Londra, oferim o varietate de cursuri, care acoperă învățământul preuniversitar, postuniversitar, MBA, doctorat și executiv.

Pentru cele mai actualizate cursuri și taxe de școlarizare, vă rugăm să vizitați site-ul nostru: www. WBS .ac.uk

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

Warwick Business School

Studiați-vă Executive MBA la The Shard din Londra cu fracțiune de normă de peste doi până la patru ani ... [+]

Studiați-vă Executive MBA la The Shard din Londra cu fracțiune de normă de peste doi ani.

Clasat pe locul 10 în lume, Warwick Executive MBA vă va oferi abilitățile de conducere strategică de care aveți nevoie pentru a avea un impact imediat.

Noastre de predare și cercetare de renume mondial, combinate cu cultura noastră inovatoare și sprijinul de conducere și de dezvoltare cuprinzătoare vă va oferi abilitățile, aptitudinile și viziunea de care aveți nevoie pentru a vă începe propria afacere, pentru a vă adapta rapid la C-suite sau pentru a vă transforma cariera prin redefinirea următorii pași.

Clasamentul nostru impresionant și învățământul de înaltă calitate atrag directorii cei mai ambițioși și dinamici, asigurându-vă că învățați atât de la cât și de la cei mai buni. Dimensiunea dvs. de clasă va fi de obicei între 20 și 40 de participanți, permițându-vă să integrați pe deplin și să construiți conexiuni puternice care durează o viață.... [-]

Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Warwick Business School

Clasat pe locul 10 în lume, Warwick Executive MBA vă va oferi abilitățile de conducere strategică de care aveți nevoie pentru a face un impact imediat ... [+]

Executive MBA

Clasat pe locul 10 în lume *, Warwick Executive MBA vă va oferi abilitățile de conducere strategică de care aveți nevoie pentru a avea un impact imediat.

Noastre de predare și cercetare de renume mondial combinate cu cultura noastră inovatoare și sprijinul de conducere și de dezvoltare cuprinzătoare vă va oferi abilitățile, aptitudinea și viziunea de care aveți nevoie pentru a vă începe propria afacere, pentru a vă deplasa rapid la C-suite sau pentru a vă transforma cariera redefinirea următorilor pași.

Clasamentul nostru impresionant și învățământul de înaltă calitate atrag directorii cei mai ambițioși și dinamici, asigurându-vă că învățați atât de la cât și de la cei mai buni. Dimensiunea dvs. de clasă va fi de obicei între 25 și 40 de directori, permițându-vă să integrați pe deplin și să construiți conexiuni puternice care durează o viață.... [-]

Regatul Unit Coventry
Contactează şcoala
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

Warwick Business School

MBA nostru cu normă întreagă este conceput pentru a provoca și transforma tine. După un an va apărea o persoană diferită, cu o înțelegere aprofundată a calităților și pot ... [+]

Full-time MBA

Clasat pe primul loc în Marea Britanie și pe locul 18 în lume de către The Economist *, MBA-ul Warwick Full-time creează lideri antreprenoriale, creativi și eficienți Full-time MBA nostru este catalizatorul de care aveți nevoie pentru a transforma cariera ta. Indiferent dacă doriți să vă schimbați funcția, sectorul, locația sau pur și simplu să vă măriți potențialul de câștig, vă vom oferi încrederea și abilitățile necesare pentru a vă atinge potențialul.

12 luni imersive Programul nostru de 12 luni este intens, fast-paced și captivant. Cu călătorii internaționale, coaching nelimitat, lucrul în profunzime cu companii de vârf și un grup de colegi dintr-o serie de sectoare și culturi diferite, veți crește atât personal, cât și academic. Alături de prelegeri, seminarii, exerciții de grup, studii de caz și proiecte, veți avea ocazia să participați la una dintre cele mai inovatoare experiențe de învățare disponibile.... [-]

Regatul Unit Coventry
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to Warwick Business School

Warwick Business School
Address
Coventry, Anglia, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 24 7652 4306