Warwick Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Warwick Business School nu este doar o școală de afaceri de talie mondială din inima unei universități de talie mondială; este un hub al curiozității care contestă permanent status quo-ul și promovează afacerea ca o putere pentru bine.

Cu un echilibru sănătos între teorie și practică, transformăm cu adevărat oamenii dezvoltându-i atât profesional, cât și personal. Suntem pentru oamenii entuziasmați de tot ce este în jurul lor, conduși să învețe, să pună întrebări, să dezbată și să aibă un impact real.

Studenții noștri vin să studieze cu noi din toată lumea și sunt formați de valorile instituției noastre: curiozitate, neliniște, deschidere și excelență. Valorile noastre unice CORE oferă o cultură de învățare provocatoare și inovatoare, care pregătește studenții noștri pentru succesul în carierele viitoare.

Facultatea noastră produce cercetări transformative care încearcă să conducă dezbaterile și să creeze impact. Această cercetare sprijină învățătura noastră, ajutând la dezvoltarea minții curioase și antreprenoriale care vor aduce o contribuție pozitivă organizației dvs.

Situat în campusul Universității din Warwick, oferim o varietate de cursuri, care acoperă studii universitare de licență, postuniversitare, MBA și doctorat, în timp ce de la baza noastră din Londra, situată la The Shard, oferim o serie de programe de MBA și executive.

Suntem prima școală de afaceri din Marea Britanie care a fost triplu accesată, de la AACSB, EQUIS și AMBA, și a primit premiul Athena SWAN Silver pentru îmbunătățirea egalității de gen.

Pentru cele mai actualizate cursuri și taxe de școlarizare, vă rugăm să vizitați site-ul nostru: www. WBS .ac.uk

Locații

Coventry

Warwick Business School

Address
Scarman Road
CV4 7AL Coventry, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 24 7652 4306

Londra

Address
32 London Bridge St
SE1 9SG Londra, Anglia, Regatul Unit

Acreditări