Citește Descrierea Oficială

Esti angajat la atingerea obiectivelor educaționale și de carieră?

CasaEducation vă oferă posibilitatea de înscriere unul dintre programele online, oferite de una dintre cele de top și celebre universitati britanice. Elevii nu trebuie să reducă locurile de muncă și pentru a muta în Marea Britanie. Este extrem de flexibil și convenabil, cu nici un compromis pe servicii și de calitate. Tot ce este nevoie de un dispozitiv și acces la Internet. Grade sunt 100% britanic. Platforma on-line este simplu de utilizat, accesibil din orice parte a lumii.

Valorile noastre

Realiza: Suntem dedicat pentru a ajuta să vă atinge obiectivele cu un programe flexibile, adaptate pentru a se potrivi nevoilor individuale Efectuați: Folosind facilități de înaltă standard, pentru a efectua și de a dezvolta cunoștințele Progres: Îmbunătățirea și să sprijine o nouă generație de lideri de afaceri la nivel mondial

Viziunea noastra

CasaEducation și Universitatea din Edinburgh Napier sunt parteneri de îmbunătățire a carierei prin livrarea de o experiență educațională cel mai bun on-line și off-line, cu un angajament de neegalat la succesul elevilor.

Misiunea noastră

CasaEducation este dedicat pentru a furniza de licență inovatoare, absolvent și educație profesională continuă on-line și off-line, în parteneriat cu Universitatea din Edinburgh Napier (Marea Britanie).

Programele oferite de plasament student de învățare, cu oportunități de a lansa, pentru a îmbunătăți sau schimba cariera în societate globală diversificată de astăzi.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și: