A-STATE Queretaro

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O oportunitate unică de clasă mondială

Statul Arkansas își va escalada misiunea de a crea oportunități competitive la nivel global pentru facultate și studenți, conducând dezvoltarea și gestionarea primului campus universitar american în Mexic.

În parteneriat cu Universitatea de Stat din Arkansas CQ AC (ASUCQ), o fundație México și lideri guvernamentali din Querétaro, statul Arkansas va conduce acest proiect inovator pentru a influența traiectoria învățământului superior într-o țară ambițioasă pentru o democrație durabilă și progres socio-economic. Campusul va genera noi venituri, va oferi acces la companii multinaționale pentru parteneriate strategice și va dezvolta oportunități academice unice și schimburi profesionale.

Misiune

Statul Arkansas educă liderii, sporește creșterea intelectuală și îmbogățește viețile.

Repere

  • Un eveniment revoluționar a avut loc în februarie 2014, iar cursurile sunt planificate pentru a începe în 2017.
  • Campusul va fi construit pe cca. 370 de acri donate în mod particular de ASUCQ ca parte a unui plan de dezvoltare generală.
  • Prima fază de 75 de milioane de dolari dezvoltă 87 de acri, dintre care 17 acri de terenuri sportive și 800 000 de metri pătrați de spațiu academic și rezidențial.
  • Campusul va include marca și sigla A-State și curriculumul universității. Acesta va avea un buget de funcționare pe deplin autoportant, bazat în principal pe veniturile obținute din școlarizare și taxe. A-State va utiliza fondurile generate din cadouri private pentru costurile de pornire, iar ASUCQ va subscrie orice deficite de funcționare timp de până la trei ani după începerea ofertelor de curs.
  • A-State se așteaptă să genereze anual venituri nete de 8 milioane USD, în momentul în care înscrierea ajunge la 5 000 în decurs de cinci ani.
  • Proiectul va extinde piața A-State prin noi studenți, acces la noi donatori individuali individuali și noi relații cu companii multinaționale.
  • ASUCQ va oferi același program de învățământ general ca și statul A cu clase predate în limba engleză. Obiectivele inițiale academice sunt inginerie, managementul afacerilor, știință, științe umane, științe sociale, tehnologie agricolă și comunicații. Ambele campusuri vor promova limba engleză / spaniolă ca un al doilea program lingvistic.
  • Facultatea A-State va putea să predea, să efectueze cercetări și să ofere servicii la ASUCQ pentru termeni de vară sau semestru. Elevii vor avea șansa de a studia în campusuri interschimbabil, de a construi abilități bilingve și de a câștiga experiență cu companii internaționale.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri 1-an » Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

MBA 1-an

Master of Business Administration

Campus Cu normă întreagă 1 an July 2019 Mexic Santiago de Querétaro Statele Unite ale Americii Jonesboro + 2 mai mult

[+]

Cerințele de admitere [-]

Contactează
Adresa locaţie
Carretera Estatal #100 km. 17.5
Municipio de Colón 76270
Querétaro, México.

Santiago de Querétaro, Querétaro, 76270 MX
Adresa locaţie
Arkansas State University
Jonesboro

Jonesboro, Arkansas, US