Citește Descrierea Oficială

Despre IPADE

IPADE Business School fost înființată în 1967 de un grup de oameni de afaceri proeminenți, cu scopul de a dezvolta viitori lideri cu abilitatea de a conduce o creștere socială și economică, înrădăcinată în integritatea personală, responsabilitatea socială și viziunea globală.

IPADE la o privire

Istorie

IPADE Business School fost înființată în 1967.

Facultate

Cele 11 departamente academice se angajează în educația participanților din diferite programe IPADE.

Alumni

Peste 37.000 de studenți au absolvit cursurile de clasă ale IPADE Este un grup select de oameni de afaceri din diferite sectoare, cu interese diverse, care împărtășesc IPADE ca punct nodal; pentru IPADE absolvenții săi constituie cea mai importantă valoare.

Clasamente

IPADE a avut o prezență remarcabilă în diferite clasamente internaționale și interne, publicate de Financial Times, Forbes și CNN Expansion, care analizează și evaluează cele mai bune școli de afaceri și programele lor.

Acreditari

Calitatea și coerența IPADE i-au permis să obțină trei dintre acreditările internaționale acordate celor mai importante școli de afaceri din lume.

Comitetul consultativ

IPADE Business School a promovat dialogul internațional prin implicarea a două dintre cele mai prestigioase școli de afaceri din lume: Harvard Business School și IESE Business School.

campusuri

IPADE are trei campusuri principale situate în Mexico City, Monterrey și Guadalajara. Pentru a satisface nevoile comunităților din orașele mai mici din țară, IPADE oferă și programele sale în campusurile temporare prin satelit din Mexic.

Metodologie

Folosind metoda Case, participanții își perfecționează abilitățile manageriale prin exercitarea detecției, analizei și diagnosticării problemelor reale de afaceri.

Metoda Case utilizează materiale academice (cazuri de afaceri) bazate pe provocări organizaționale reale, analizate din perspective diferite. Acest proces este împărțit în trei etape: studiu personal, lucrul în echipă și o sesiune plenară condusă de un profesor expert.

Pe baza cazurilor și a notelor tehnice însoțitoare, participanții dobândesc cunoștințele necesare cu privire la fundamentele managementului afacerilor. Vorbitorii invitați și profesorii vizitați oferă informații suplimentare, expertiză și experiență de viață.

1. Studiul personal

Participanții își folosesc experiența personală în situația prezentată pentru a evalua problemele și a face un plan de acțiune.

2. Lucrul în echipă

Echipa de participanți combină analiza lor personală și cea plenară pentru a lua decizii ca și cum ar fi consiliul de administrație al companiei.

3. Sesiunea plenară

Cazul este analizat folosind contribuția din întreaga clasă sub îndrumarea unui profesor expert.

Munca sociala

Fundația El Peñón și Colegio Montefalco sunt două instituții educaționale pentru familiile dezavantajate care trăiesc în estul statului Morelos. Ambele școli fac parte din inițiativele de responsabilitate socială ale IPADE. Departamentul de Dezvoltare Instituțională leagă atât participanții, cât și absolvenții cu inițiativele specifice promovate de școli pentru a sprijini educația copiilor, adolescenților și a familiilor acestora.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA

IPADE Business School

Programul nostru de MBA Full-Time are ca obiectiv principal dezvoltarea abilităților manageriale, cum ar fi munca în echipă, conducerea, luarea deciziilor, viziunea globa ... [+]

Programul nostru de MBA Full-Time are ca obiectiv principal dezvoltarea abilităților manageriale, cum ar fi munca în echipă, conducerea, luarea deciziilor, viziunea globală și capacitatea de a lucra sub presiune. Lucrăm cu metodologia cazului pentru a analiza, a discuta și a ajunge la o concluzie pentru mai mult de 900 de cazuri în cei doi ani de MBA.

Programul de MBA al programului IPADE este predat 100% în limba engleză și în două campusuri: Mexico City și Monterrey.

IPADE se caracterizează prin atenția personală și prin grupuri mici (150 de studenți în ambele campusuri).

De ce Ipade?

Programul MBA cu normă întreagă este conceput pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru a face față responsabilităților de top management. Participanții vor suferi o transformare profundă, iar această formare necesită un angajament de doi ani pentru creșterea profesională și personală.... [-]

Mexic Mexico City Monterrey
Iulie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

IPADE Campuses