Business School Netherlands, Nigeria

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Business School Olanda Nigeria (BSNN) a fost înființată în octombrie 2003 ca ​​furnizor de servicii educaționale în Nigeria. Această școală specializată de afaceri practică riguros metodologia de învățare științifică denumită acțiune de învățare.

Intenția acțiunii de învățare este de a contribui la învățământul superior în procesul de învățare în management; și să faciliteze dezvoltarea abilităților managerilor africani, a cunoștințelor, a capacităților de cercetare și a capacității de a acționa în ceea ce privește problemele, perspectivele și provocările cu care se confruntă propriile organizații.

Programele oferite de Business School Olanda Nigeria poartă caracterul intrinsec al metodologiei de învățare a acțiunii și acest lucru sa dovedit a fi unul dintre factorii critici care au dus la poziția actuală a școlii de afaceri ca principal furnizor de studii de MBA, recunoscută în Europa și cu un nivel ridicat abordare relevantă pentru dezvoltarea eficientă a managementului.

Organizare

Până în prezent, BSNN are douăzeci și trei de seturi de studenți MBA în Ota și Abuja și peste 400 de participanți la programele de dezvoltare a managementului de instruire de 2 sau 3 zile (cunoscute și ca clase de master) și peste 14 elevi în managementul de 6 luni Programul de dezvoltare a competențelor.

Viziune și misiune

Viziunea BSN Nigeria este aceea de a fi un furnizor global de experiențe de învățare diferite, incitante, care să permită managerilor să învețe mai repede decât rata predominantă de schimbare, în timp ce misiunea este de a contribui la învățământul superior în procesul de învățare în management; și să faciliteze dezvoltarea abilităților managerilor africani, a cunoștințelor, a capacităților de cercetare și a capacității de a acționa în ceea ce privește problemele, perspectivele și provocările cu care se confruntă propriile organizații.

Membrii personalului

Cei care lucrează cu Business School Olanda sunt mai mult decât entuziasmați să aplice metodologia de învățare a acțiunilor în mediul lor zilnic. Zi de zi, membrii personalului sunt dornici să se dezvolte, pentru a ne asigura că noi, ca organizație, ne menținem poziția de top în rândul celor mai buni furnizori de MBA.

Locații

Lagos

Address
8 Adekunle Fajuyi Way, Ikeja GRA
Lagos, Lagos, Nigeria