Citește Descrierea Oficială

Business School Netherlands ( BSN ), școala de afaceri Action Learning, a fost implicată activ în dezvoltarea și educația profesioniștilor de afaceri din 1988. BSN continuă să se extindă pe plan internațional și a stabilit parteneriate educaționale în peste 38 de țări.

Datorită acestei prezențe internaționale, BSN a reușit să împuternicească o comunitate de învățare în acțiune a profesioniștilor de afaceri, care dețin cu toții o atitudine orientată spre obiective, eficientă și de rezolvare a problemelor față de afaceri.

Programe BSN

 • Masterate internaționale de administrare a afacerilor (MBA)
 • Doctorat internațional în administrarea afacerilor (DBA)
 • Doctorat executiv online în administrarea afacerilor (DBA online)

Toate programele BSN se concentrează puternic pe Acțiunea de învățare și oferă abilităților elevilor dincolo de doar memorarea teoriei și a studiilor de caz din manual. Sunt examinate provocările reale cu care se confruntă organizația studenților și sunt create soluții posibile.

Accelerați-vă cariera și dezvoltarea personală cu BSN

 • BSN este o Universitate de Științe Aplicate înregistrată în Olanda
 • Tripla acreditare (American ACBSP, Olandeză NVAO și Elvețian eduQua)
 • Facultate de înaltă calificare, cu experiență de afaceri vastă
 • ROI semnificativ: manageri și lideri mai buni
 • Relatie concentrata: dimensiuni mici de clasa
 • Rețeaua internațională și călătoriile
 • A absolvit 3.500 de manageri și lideri de învățare în acțiune la nivel mondial

Acreditare: BSN își consolidează statutul internațional prin acreditare proeminentă americană (ACBSP) și elvețiană (eduQua). Organizația americană de acreditare, Consiliul de acreditare pentru școlile și programele de afaceri (ACBSP) și organizația elvețiană de acreditare (eduQua), au acreditat BSN și programele sale de MBA. Mai mult, BSN este prima instituție olandeză de învățământ superior care a primit acreditarea eduQua de la Asociația Elvețiană pentru Sisteme de Calitate și Management.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MBA Part Time

Business School Netherlands

Absolvent cu un MBA cu Triplu Acreditat Internațional. Învățare combinată cu două conferințe de 9 zile în Olanda. Programul MBA BSN International Action Learning MBA se c ... [+]

Business School Netherlands International Action Learning MBA este un curs de învățare mixtă, part-time, care cuprinde filozofia Acțiunii de învățare.

Studenții participă la două conferințe de 9 zile în Olanda în timpul studiilor, majoritatea cursului fiind facilitată online. Aceasta este o alegere excelentă pentru profesioniștii ocupați care nu au timp să participe la programe tradiționale full-time pe campus MBA.

Studenții MBA vor aplica principiile Action-Learning în propriile organizații prin analizarea și rezolvarea provocărilor, crescând astfel randamentul investițiilor atât pentru student, cât și pentru angajator.

Caracteristici cheie MBA:Îmbrățișează o abordare și o abordare a învățării acțiuniiSe concentrează pe crearea de rețele și partajarea ideilor între studenții din multe țări și sectoare de afaceriProgram triplu-acreditat cu diferite instituții de acreditare din întreaga lume (SUA, Olanda, Elveția)Fără examene de teorie. Testele se bazează pe aplicarea cunoștințelorPredat în limba englezăDouă conferințe de 9 zile la Buren, OlandaFlexibil și online prin intermediul platformelor de învățare mixteStructura MBA... [-]
Ţările de Jos Buren
Februarie 2020
Engleză
Part time
24 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Business School Netherlands
Head Office
Herenstraat 25

Buren, Gelderland, 4116 BK NL
Location address
8 Essenhout Cres
Plattekloof 3, Cape Town, 7506
South Africa

Cape Town, Western Cape, 7506 ZA